Şişli'de genç çocuk yanlışlıkla öldürülmüştü: Bir polis açığa alındı

Şişli'de Emre Tyler Mays, kendisini husumetlisine benzeten Akın Kutlu tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında bir polis memuru açığa alındı.

Şişli'de genç çocuk yanlışlıkla öldürülmüştü: Bir polis açığa alındı

Şişli'de yaşanan vahim olayda Emre Tyler Mays,  Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis girişinde kendisini husumetlisine benzeten Akın Kutlu'nun bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti. Cinayeti işleyen Akın Kutlu, olay yerine gelen polisler tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Cinayet şüphelisi Akın Kutlu, dün akşam saatlerinde Şişli Emniyet Müdürlüğü'nden adliyeye sevk edildi ve çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

"POLİSLER 10 METRE ÖTEDEYDİ"

Emre Tyler Mays için bugün cenaze töreni düzenlendi. Yeniköy Yeni Camii'nde düzenlenen törende konuşan anne Figen Mays, "Şişli Etfal'in önünde daha ambulanstan inmeye fırsat olmadan bir saldırgan geldi ve oğluma saldırdı. Adamın suratına baktığım zaman "bu deli" dedim. Şiddet olaylarına son verecek bir şey yapılması lazım. Polislerin hepsi kaçtı. Bütün polislerden şikayetçiyim. Oğlan tek başınaydı. Polisler 10 metre ötedeydi. O polislerin hepsi de bulunup cezalandırılmalı. Polis bizi koruyamadı" ifadelerini kullanmıştı.

BİR POLİS AÇIĞA ALINDI

İddialar üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne inceleme başlattı. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesi sonucunda, saldırıyı görmesine rağmen hızlıca müdahalede bulunmadığı belirtilen polis memuru O.C.açığa alındı. O.C.'nin olayda ihmali olup olmadığının tespit edilmesi için incelemenin sürdüğü kaydedildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡