Şişli'de korkunç olay! Filipinli turist çocuk AVM'nin yürüyen merdivenlerine sıkıştı!

İstanbul Şişli'de bir AVM'ye giden Filipinli turistin çocukları yürüyen merdivene sıkıştı. Parmakları kopan çocuk hemen ameliyata alındı. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı.

Şişli'de korkunç olay! Filipinli turist çocuk AVM'nin yürüyen merdivenlerine sıkıştı!

Filipin'den İstanbul'a tatile gelen bir aile alışveriş yapmak için Şişli'de bir AVM’ye gitti. Ailenin 7 yaşındaki çocuğu yürüyen merdivenlerden yukarı çıkmak isterken feci bir kaza meydana geldi. Filipinli çocuğun ayağı yürüyen merdiven mekanizmasına sıkıştı.

aw819352-01.jpg
Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 13.15 sıralarında Şişli Esentepe Mahallesi’ndeki bir AVM’de meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre Filipin uyruklu 7 yaşındaki A.M.L ailesiyle birlikte Türkiye'ye tatile gelmiş ve alışveriş yapmak için Şişli'de bir AVM’ye girmişlerdi. Aile burada metro katında bulunan yürüyen merdiveni kullandığı esnada çocuğun sağ ayağı merdivenlere sıkıştı. Yaşanan olayda Filipinli çocuğun sağ ayağının 3 parmağı koptu. Olay anı ve sonrasında yaşananlar ise hem güvenlik hem de cep telefonu kamerasına yansıdı.

aw819352-04.jpg

KOPAN PARMAKLARI DİKİLDİ

Olay üzerine AVM'ye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay sonrası çocuk Sarıyer’deki Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Parmakları bulunan çocuğun ise tedavisi özel bir hastane de yerine dikildi.

aw819352-05.jpg

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

İhmal olup olmadığının araştırıldığı olayla ilgili savcılığın talimatıyla “taksirle yaralama” suçundan adli soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN