Sistem Uzmanı/Danışmanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Sistem Uzmanı/Danışmanı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Sistem Uzmanı/Danışmanı iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Sistem Uzmanı/Danışmanı iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Sistem Uzmanı/Danışmanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Sistem Uzmanı/Danışmanı görev tanımı nedir, Sistem Uzmanı/Danışmanı ne iş yapar, Sistem Uzmanı/Danışmanı olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Sistem Uzmanı/Danışmanı mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Sistem Uzmanı/Danışmanı Tanımı

Kullanıcı bilgi teknolojisi talepleri, prosedür veya problemleri ile ilgili araştırmalar yürüten, bunları analiz eden ve değerlendiren, mevcut veya gelecekteki bilgi sistemlerini geliştirmek için teklifler, öneriler ve planlar geliştiren ve uygulayan kişidir.

Sistem Uzmanı/Danışmanı Maaşı Ne Kadar? 2023 Sistem Uzmanı/Danışmanı Maaşları

Sistem Uzmanı/Danışmanı maaşı ortalama aylık 18503 _TL’dir. En düşük Sistem Uzmanı/Danışmanı maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 28500 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Sistem Uzmanı/Danışmanı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İş kur Sistem Uzmanı/Danışmanı İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Sistem Uzmanı/Danışmanı Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Sistem Uzmanı/Danışmanı Ne İş Yapar?

Sistem Uzmanı/Danışmanı; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

 a)    Kullanıcılara danışarak talepleri belirlemek ve doküman haline getirmek, sistem ilkelerine ilişkin anlaşma sağlamak amacıyla yönetime danışmak 
b)    İş süreçlerini, prosedürlerini ve çalışma pratiklerini tanımlamak ve analiz etmek
c)    Verimsiz uygulamaları tanımlamak ve değerlendirmek, optimal iş uygulamaları ile sistem işlerliği ve davranışını tavsiye etmek,
d)    Sistem test planlarını oluşturma, adapte etme, uygulama gibi fonksiyonel çözümlemelerin uygulanması için gerekli sorumlulukları almak, 
e)    Sistem geliştiricilerinin kullanımı için fonksiyonel özellikleri geliştirmek,
f)    İş akışını geliştirmek veya yeni amaçlara hizmet etmek için sistemi genişletmek veya yenilemek, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Sistem Uzmanı/Danışmanı Meslek Ana Grubu :

Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Bilgi Ve İletişim Teknolojisi İle İlgili Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Yazılım Ve Uygulama Geliştiricileri Ve Analistleri

Meslek Birim Grubu :

Sistem Analistleri

Sistem Uzmanı/Danışmanı Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde Sistem Uzmanı/Danışmanı mesleğinin meslek kodu 2511.08 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki Sistem Uzmanı/Danışmanı maaşlarına ek sizlerde Sistem Uzmanı/Danışmanı mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN