Sivasspor, Jorge Felix transferini açıkladı!

Süper Lig transfer sezonunun başlamasının ardından resmi imzalar atılmaya başlandı. Geçtiğimiz günler Rıza Çalımbay'ın prensip anlaşmasına vardık dediği Jorge Felix, bugün kulüp binasında kendisini Sivasspor'a bağlayan resmi imzaları attı.

Sivasspor, Jorge Felix transferini açıkladı!

Süper Lig'de başlayan transfer dönemiyle birlikte Sivasspor, ilk transferini duyurdu. Geçtiğimiz günlerde prensip anlaşmasına varılan Jorge Felix, resmi imzaları attı. 

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, geçen sezon Polonya 1. Lig ekiplerinden Piast Gliwice forması giyen Jorge Felix ile kulüp tesislerinde başkan Mecnun Otyakmaz'ın da hazır bulunduğu törende 2020-2021 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Sivasspor, Jorge Felix transferini açıkladı!

İspanya'nın başkenti Madrid'de 22 Ağustos 1991'de dünyaya gelen Jorge Felix Munoz Garcia, futbola Atletico Madrid alt yapısında başladı.

Colonia Moscardo, Getafe, AD Alcorcon, Trival Valderas, Rayo Majadahonda ve Lleida Esportiu formaları giyen Felix, son olarak Piast Gliwice'de top koşturdu.

Forvet arkası olarak görev yapan Felix, geçen sezon Polonya'da 33 maçta 16 gol 4 asist yaparak yılın futbolcusu seçilmişti.

Sivasspor, Jorge Felix transferini açıkladı!

JORGE FELIX KİMDİR?

1991 doğumlu İspanyol futbolcu, 1.72 boyunda ve kanat bölgesinde görev yapıyor. İsmi Fenerbahçe ile de anılan Jorge Felix bu sezon Polonya ekibi Piast Gliwice'de 19 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

İspanyol futbolcu Piast Gliwice'de bu sezon sergilediği 19 gol+5 asistlik performansı ile Polonya'da 'yılın futbolcusu' seçildi.Sözleşmesi biten 28 yaşındaki oyuncu, forvet arkası (10 numara) olan Felix, sol kanat ve forvette de oynayabiliyor. 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡