Son dakika 81 ilde okullar 1 hafta tatil mi? MEB Türkiye genelinde tüm okullar tatil mi?

Kahramanmaraş'ta 7.7'lik depremin ardından etkilenen 10 ilde okullar tatil edilmişti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in yaptığı açıklama sonrası ise vatandaşlar, Son dakika 81 ilde okullar 1 hafta tatil mi? MEB Türkiye genelinde tüm okullar tatil mi?

Son dakika 81 ilde okullar 1 hafta tatil mi? MEB Türkiye genelinde tüm okullar tatil mi?

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7 şiddetindeki deprem tüm Türkiye'yi teyakkuza geçirdi. 6 Şubat'ta kar yağışı nedeniyle birçok ilde okullar tatil edilmişti. Depremin yaşandığı illerde okullar tatil edilirken Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı açıklama sonrası 81 ilde okullar 1 hafta tatil mi? MEB Türkiye genelinde tüm okullar tatil mi? soruları veliler ve öğrenciler tarafından merak ediliyor. İşte detaylar haberimizde...

untitled-12.jpg

SON DAKİKA 81 İLDE OKULLAR 1 HAFTA TATİL Mİ?

Depremin yaşandığı ve en çok hissedildiği yerlerde Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Kilis, Malatya'da Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı açıklamayla okullar tatil edilmişti. MEB'nın Twitter hesabından yaptığı açıklamada Tüm Türkiye’de okullarımızı 13 Şubat’a kadar 1 hafta tatil ediyoruz. ifadelerini kullandı.

kimberly-farmer-luaakcuanvi-unsplash.jpg

MEB TÜRKİYE GENELİNDE TÜM OKULLAR TATİL Mİ?

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrası Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in yaptığı açıklama sonrası tüm Türkiye genelinde eğitim öğretime bir hafta ara verildiğini duyurdu. Okulların 13 Şubat gününe kadar tatil edildiği bilgisini tüm Türkiye ile paylaştı.

0
15
0
2
4
0
44
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN