SON DAKİKA! Fatih Kumkapı'da bir depo yandı!

Son dakika... İstanbul Kumkapı'da bulunan Emniyet'in deposunda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri gönderildi. Söz konusu yangında ara ara patlamaların da olduğu bilgisi edinildi. 

SON DAKİKA! Fatih Kumkapı'da bir depo yandı!

Son dakika... Fatih Kumkapı'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'ne ait depoda, henüz bilinmeyen nedenden ötürü saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Deponun içinde operasyonlarda ele geçirilen havai fişek, sahte alkol ve kimyasal maddeler bulunmaktaydı. 

İhbar üzerine çok sayıda itfaiye ekiplerinin gönderildiği bölgede ölen ya da yaralanan olmadığı edinilen bildiler arasında yer alıyor. Yangın söndürme çalışmaları devam ederken, patlama ihtimaline karşılık bölgede geniş çaplı önlem alındı.

"ZAMAN ZAMAN PATLAMA SESLERİ DUYULUYOR"

CNN Türk muhabirinin aktardığı bilgiye göre: "Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'nün de deposu var. Ele geçirilen sahte alkoller, operasyonlarda ele geçirilenler de Kumkapı'daki depoda tutuluyordu. Zaman zaman patlama sesleri de duyuluyor"

NTV muhabiri söz konusu yangına ilişkin "İstanbul Emniyeti operasyonlarda ele geçirdiği ürünleri tuttuğu nokta burası.. Sahte içki yapımında kullanılan metil alkollerin, sahte parfümlerin, kaçak sigaraların muhafaza edildiği bir noktaydı. İtfaiye ekipleri inceleme yaptıktan sonra yangının çıkış nedenine ilişkin açıklama yapılacak. Depo tamamen kullanılamaz hale gelirken ilk bilgi can kaybı ve yaralının olmadığı yönünde"  sözlerini sarf etti.

0
1
0
2
1
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡