Son Dakika: FETÖ operasyonunda 32 gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, kapatılan FETÖ okullarında görev yapan 48 öğretmen hakkında gözaltı kararı aldı.FETÖ soruşturması kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığı'nda görev yapan binbaşı ve yüzbaşı rütbesinde 32 şüpheli hakkında gözaltı kararı veril

Son Dakika: FETÖ operasyonunda 32 gözaltı

FETÖ soruşturması kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığı'nda görev yapan binbaşı ve yüzbaşı rütbesinde 32 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

ÖRGÜTÜN MAHREM İMAMLARINA OPERASYON

Başsavcılıktan yapılan açıklamaya göre, zanlıların, örgütün mahrem imamları ile kontörlü, ankesörlü ve büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri tespit edildi.

12 BİNBAŞI VE 20 YÜZBAŞI İÇİN GÖZALTI KARARI

Halen görevli 12 binbaşı ve 20 yüzbaşıya yönelik gözaltı işlemleri Ankara ve 12 ilde devam ediyor. Öte yandan, zanlılardan 18'inin şu ana kadar gözaltına alındığı öğrenildi.

48 ÖĞRETMEN İÇİN DE GÖZALTI KARARI ÇIKARILDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, kapatılan FETÖ okullarında görev yapan 48 öğretmen hakkında gözaltı kararı aldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, örgüte bağlı okullarda görev yapan ve FETÖ ile irtibatları belirlenen zanlıların gözaltı işlemlerinin Ankara'nın yanı sıra 11 ilde sürdürüldüğü belirtildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen operasyonlarda şu ana kadar 34 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡