Boris Johnson yoğun bakımda!

Dün koronavirüs semptomlarının sürmesi sebebiyle hastaneye kaldırılan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada durumunun iyi olduğunu duyurmuştu. Johnson, yoğun bakıma alındı.

Boris Johnson yoğun bakımda!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma alındı.

Başbakanlık Konutu’ndan konuya ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada, Boris Johnson’ın yoğun bakıma alındığı ve Dışişleri Bakanı Dominic Raab’ın vekili tayin edildiği belirtildi.

Başbakan Johnson’ın 27 Mart’ta koronavirüs testi pozitif çıkmış ve Başbakanlık Konutu’nda kendini karantinaya almıştı. Konuttan çalışmalarını sürdüreceğini belirten Johnson, dün gece hastalık belirtilerinin ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırılmıştı.

NE OLMUŞTU?

Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hastaneye kaldırılan İngiltere Başbakanı Johnson, sosyal medya hesabından iyi durumda olduğunu açıklamıştı.

Koronavirüs semptomlarının devam etmesi sebebiyle dün hastaneye kaldırılan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, sosyal medya hesabından, "Dün gece doktorumun tavsiyesi üzerine hala koronavirüs semptomları yaşadığım için bazı rutin testleri yaptırmaya hastaneye gittim. İyi durumdayım ve ekibimle temas halindeyim, bu virüsle savaşmak ve herkesi güvende tutmak için birlikte çalışıyoruz" açıklamasını yapmıştı

Johnson aynı zamanda tüm Ulusal Sağlık Servisi (NHS) çalışanlarına teşekkür edip herkesi evde kalması için yeniden uyarmıştı.

Boris Johnson yoğun bakımda!

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡