SON DAKİKA| İstanbul'da çok şiddetli deprem! Yer yerinden oynadı, vatandaşlar sokaklara döküldü

SON DAKİKA| İstanbul'da büyük şiddette korkutan bir deprem meydana geldi. Deprem tüm Marmara Bölgesi'nde hissedildi. Vatandaşlar olayın şokuyla kendini sokaklara attı. AFAD depremin şiddetini 3.9 merkez üssünü Kartal olarak açıklarken, Kandilli Rasathanesi ise depremin Sultanbeyli merkezli ve 4,2 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu.

SON DAKİKA| İstanbul'da çok şiddetli deprem! Yer yerinden oynadı, vatandaşlar sokaklara döküldü

Son dakika haberi... İstanbul'da meydana gelen ve korku dolu anların yaşanmasına neden olan deprem ile ilgili AFAD ve Kandilli'den farklı bilgiler paylaşıldı. AFAD'tan yapılan açıklamada depremin şiddeti 3,9, merkez üssü ise Kartal olarak açıklanırken, Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üsünü Sultanbeyli, büyüklüğünü ise 4,2 olarak bildirdi.

MARMARA'DA KORKU DOLU ANLAR

Marmara'da hissedilen deprem korku dolu anların yaşanmasına neden olurken, vatandaşlar sokaklara döküldü. Kandilli depremi 4,2 büyüklüğünde ve Sultanbeyli merkezli olarak açıklarken, AFAD'ın verilerde depremin Kartal merkezli ve 3,9 büyüklüğünde olduğu açıklandı.

İSTANBUL VALİSİNDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

"HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YAŞANMADI"

Korku dolu anlara neden olan ve Marmara genelinde hissedilen deprem yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi.  İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "Güvenlik ve zabıta birimlerimize intikal eden herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır" açıklaması yaptı.

SON DAKİKA| Korkutan deprem sonrasında Vali Ali Yerlikayadan ilk açıklama

Son dakika: İstanbul depreminin merkez üssü ve şiddeti belli oldu!

 

 

1999 depremi kaç şiddetinde olmuştu, 19 Ağustos 1999 Depremi kaç saniye sürmüştü?

Bugün İstanbul'da yaşanan 3,9’uık büyük deprem 17 Ağustos 1999 Gölcük depremini hatırlattı. Peki 1999 İstanbul depremi kaç şiddetinde olmuştu, 17 Ağustos 1999 Depremi kaç saniye sürmüştü? editör ekibimiz sizler için araştırdı.

Öncü deprem büyük depremin habercisi mi? Büyük Marmara depremi ne zaman olacak 2021? 2021 deprem tarihi!

İstanbul'da 19 Haziran 2021 Cumartesi günü meydana gelen 3.9'luk depremin ardından milyonlarca kişi büyük Marmara depreminin ne zaman olacağı hakkında bilgi edinmek için araştırmalara koyuldu. İşte uzmanlardan Öncü deprem büyük depremin habercisi mi? Büyük Marmara depremi ne zaman olacak 2021? sorularının yanıtları.

 

2
3
0
11
0
2
270
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡