Son dakika! Marmara açıklarında gemi kazası!

Son dakika! Marmara Denizi açıklarında iki geminin çatıştığı bilgisi verildi. Bölgeye güvenlik amacıyla Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait römorkörler sevk edildi. Kazayla ilgili incelemeler sürüyor.

Son dakika! Marmara açıklarında gemi kazası!

Son dakika haberi... Marmara denizinde, Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi açıklarında Ukrayna'da Çin´e seyir halinde olan 299 metre boyundaki dökme demir cevheri yüklü `Benitamou´ isimli gemi ile Bulgaristan'dan Mısır'a giden 172 metre boyundaki buğday yüklü `BC Vanessa´ isimli gemi, saat 06.10'da sıralarında çarpıştı. Çarpışmanın ardından bölgede yaşanabilecek tehlikelerin önlenmesi adına Kıyı Emniyeti Müdürlüğü harekete geçti.

GEMİ SU ALMAYA BAŞLADI

Marmara denizinde aynı yöne seyir halinde olan iki geminin, bölgedeki yoğun sis nedeniyle Çanakkale Boğazı´na giriş yapmak üzere beklemek için demir bölgesine giderken kaza yaptıkları bildirildi.  Çarpışma nedeniyle Benitamou gemisinde hasar meydana geldiği ve su aldığı belirtildi.

Son dakika! Marmara açıklarında gemi kazası!

İNCELEME SÜRÜYOR

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne ait Nazım Tur, Kurtarma-4, Kurtarma-15 römorkörleri ile KEGM-0 ve SEREN-2 botunun bölgeye sevk edildiği, her iki geminin de Çanakkale'nin Lapseki ilçesi yakınlarındaki Şevketiye bölgesine götürüleceği öğrenildi. Kazanın ardından iki geminin kaptanları olayın Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Bölgeye Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne ait römorkörler sevk edildi. Kazayla ilgili incelemenin sürdüğü ifade edildi.

Son dakika! Marmara açıklarında gemi kazası!

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN