SON DAKİKA! Polis, Thodex Kadıköy merkezinde arama yaptı! Mağdurlar derdini anlattı!

Son dakika... 2 milyar dolar ile kayıplara karışan Faruk Fatih Özer'in kurucusu olduğu kripto para borsası Thodex'in Kadıköy merkezinde operasyon başlatıldı. Polis merkezde arama yaptı.

SON DAKİKA! Polis, Thodex Kadıköy merkezinde arama yaptı! Mağdurlar derdini anlattı!

Son dakika.... Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in 2 milyar dolar ile yurt dışına kaçması ardından polis, Thodex'in Kadıköy şubesinde arama yaptı. Thodex hakkında yapılan şikayetler sonrası olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Parası çalınan vatandaşlar ise şirketin bulunduğu Göztepe’deki adrese adeta akın etti.

"RESMEN YENİ BİR ÇİFTLİK BANK VAKASI"

Dolandırıldığını ifade ederek içinde bulunduğu olay hakkında açıklama yapan Haluk T.,  “Maalesef ben de Thedox yüzünden mağdur olan vatandaşlardanım. 2018 yılından beri bu şirkete yatırım yapıyorum. Maalesef genç ve ihtiraslı arkadaşın kurban olduk. Biz kazandıktan sonra aslında doymayınca bu çocuk da baktı ki bunların durumu bu parayı alıp kaçtı. Bunlar kazanacağına ben kazanayım dedi. 125 bin liralık zararım var. Allah ona o parayı yedirmeyecek. Olayla ilgili 400 bin kişinin mağdur olduğu söyleniyor. Evraklarla beraber geldim şimdi de savcılığa gideceğim. Kaybettiğime inanmak istemiyorum. Çocuk bizim paraya doymamamızdan faydalandı. Resmen yeni bir Çiftlik Bank vakası” dedi.

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Binlerce Thodex mağdurundan sadece biri olan Hüseyin Ç. adındaki vatandaş ise, “Geçen hafta işlem yapmaya başladık. Aslında daha öncesinden de işlemler yapmıştım fakat sorun yaşamamıştım. Bu firma yüzünden kuzenimin 180 bin liralık zararı var. Bize ilk başta 6 saatlik bir çalışma yapılacağı için sitenin durdurulacağı söylendi. Haberleri de görünce direkt binanın önüne geldik. 400 bin kişi bu olaydan dolayı mağdur oldu. Ben hakkımı helal etmiyorum. Umarım en kısa sürede ortaya çıkar bizi dolandıran bu vatandaş”  şeklinde konuştu.

 

İlgili haberlerin devamına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz...

(İHA)

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡