SON DAKİKA! MASAK'tan Thodex kararı! Şirketinin hesaplarına bloke koyuldu!

Son dakika... Faruk Fatih Özer'in kurucusu olduğu Thodex hesaplarına MASAK, bloke koydu. Kripto para borsası olan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer 2 milyar doları çalarak kayıplara karışmıştı. Yurt dışına kaçan Özer'den "Geri döneceğim" açıklaması geldi.

SON DAKİKA! MASAK'tan Thodex kararı! Şirketinin hesaplarına bloke koyuldu!

Son dakika... Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in 2 milyar doları alıp yurt dışına kaçtığı skandalı gündeme oturdu. Thodex kullanıcısının yaptığı çok sayıda suç duyurusunun ardından MASAK'ta bir adım attı. Mali Suçları Araştırma Kurulu, (MASAK) dolandırıcılık skandalı üzerine Thodex'in şirket hesaplarına bloke koyduğunu duyurdu.

Kripto para borsası olan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, Thodex'in Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Geri döneceğim" ifadelerini kullandığı bir duyuru açıkladı.

THODEX'İN SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'DEN AÇIKLAMA: SİZLERE BORCUMU ÖDEYİP ÜLKEME DÖNECEĞİM!

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, dolandırıcılık iddiaları üzerine açıklama yaptı. Yabancı yatırımcılarla konuşmak için yurt dışına çıktığını söyleyen Özer, "Paraları alıp kaçtığım iddiası asılsızdır" dedi.

2 - 10 milyar dolar arası parayla yurt dışına kaçtığı Türkiye tarihinin en büyük vurgununu yaptığı iddia edilen Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer, yazılı bir açıklama yaparak yurt dışına kaçtığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını, Tiran'a yatırımcılarla görüşmek için gittiğini belirtti.

Haberin devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡