Soneri ne demek, TDK'ya göre Soneri kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Günlük yaşantımızda duyduğumuz bazı kelimelerin ne anlama geldiğini merak ederiz. Soneri bunlardan bir tanesidir. Soneri ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Soneri kelimesinin anlamını öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi derledik.

Soneri ne demek, TDK'ya göre Soneri kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe'de onbinlerce kelime bulunmakta olup birçoğunun anlamını doğal olarak bilemeyebiliriz. Soneri ne demek? Soneri TDK'ye göre sözlük anlamı nedir? Detayları sizin için inceledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi soneri kelimesi. Peki soneri ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre soneri nedir, soneri kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

Soneri kelimesini hayatımızın her alanında, sosyal medya da, televizyon da dergi veya gazete okurken karşılaşacağımız sık kullanılan kelimeler arasında. Soneri kelimesinin anlamı ile birlikte kökeni ve doğru yazılışı ile örnek cümlelere buradan ulaşabilirsiniz.

ne demek

SONERİ NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Soneri kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Soneri kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre soneri kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Çağırma zili

SONERİ CÜMLE İÇERİSİNDE KULLANIMI

- Soneriye bastı. Yarım dakika bekledi. Gelen olmadı.

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡