Spor Tarihçisi Melih Şabanoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli? Melih Şabanoğlu kitapları...

Galatasaray TV'deki Gündem Özel programına katılan spor tarihçisi Melih Şabanoğlu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Spor Tarihçisi Melih Şabanoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli? Melih Şabanoğlu kitapları...

Spor Tarihçisi Melih Şabanoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli? Melih Şabanoğlu kitapları...

Fenerbahçenin 1959 yılı öncesi lig şampiyonluklarının sayılması için TFF'ye başvurması üzerine, Galatasarayda başvurunun reddedilmesi için karşı dilekçe vermişti. Bunun üzerine FenerbahçeSpor Kulübü iddialar üzerine açıklama yapacağını belirtmişti, GalatasaraySpor Kulübü de tarihçi Melih Şabanoğlu'nun Gündem Özel programında açıklama yapacağını duyurdu. 

SPOR TARİHÇİSİ MELİH ŞABANOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Melih Şabanoğlu, Tarihçidir. Spor ve hobi kategorisinde  yazılmış eserleri vardır. Nerede doğduğu ve hangi tarihte doğduğu bilinmemektedir. 

Melih Şabanoğlu, Kuruluş:Mekteb-i Sultani’den GalatasaraySpor Kulübü’ne Türkiyede Futbolun Erken Çağı (1904-1907) kitabının yazarıdır Söz konusu eser VakıfbankKültür Yayınları aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.

Şabanoğlu GalatasarayTV'de çok sayıda programda yorumculuk da yapmıştır. Ayrıca bir çok kez imza töreni düzenleyerek hayranları ile buluşmuştur. 

 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡