Star Wars İYİ Parti reklamı seyircileri şaşırttı

Dün vizyona giren Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi filminde izleyicilerin karşısına İYİ Parti reklamı çıktı. Reklamda “Gelecek birinin değil bizim” sloganına yer verildi. Ayrıca bütün salonlarda da gösterileceği öğrenildi.

Star Wars İYİ Parti reklamı seyircileri şaşırttı

Star Wars İYİ Parti reklamı ile izleyicilerin ilgisini çekti. Daha önce 2017 yılındaki Son Jedi filmiyle de kendini gösteren parti, "Yeni bir parlamenter sistem gelsin" mesajı verdi.

İYİ Parti, bugün vizyona giren 'Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi' filminin öncesinde yayınlanmak üzere reklam videosu hazırladı.

Reklamda “Gelecek birinin değil bizim” sloganıyla parlamenter sisteme atıf yapılan reklam filminde, “Unutma. Karanlıkların krallığında hapistir, korkuyla yaşayan. Ve korku bir yoldur karanlık tarafa giden. Öfkeye dönüşür zamanla. Öfke, ‘nefrettir’ aslında. Nefret; acıyla biter her zaman. Çık korkularından. Güçlü geleceği için cumhuriyetin, yeni bir parlamenter sistem gelsin. Gençlerin ellerinde yükselsin, demokratik cumhuriyetin bayrağı. Unutma. Gelecek;’birinin’ değil bizim. Ve sen olmazsan biz olmayız. Güç seninle olsun” ifadelerine yer verildi.

​Reklamın, filmin gösterileceği tüm sinema salonlarında yayınlanacağı belirtildi.

2017'DE YAPMIŞLARDI

İYİ Parti, 2017'de de 'Star Wars Son Jedi' filmi için de reklam vermişti. İYİ Parti lideri Meral Akşener, kurmayları ile birlikte filmi izlemeye gitmişti. Reklamda Star Wars filminde geçen 'güç'e atıf yapılarak “Güç İYİ’nin yanında olsun” ifadesi kullanılmıştı. 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡