Süper Lig: Kasımpaşa 1-3 Fatih Karagümrük | Maç sonucu, özeti

Süper Lig'de Milli aranın ardından 13. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa ile Fatih Karagümrük karşılaştı. Deplasman ekibi etkili oynadığı karşılaşmada 3 puanı 3 golle aldı.

Süper Lig: Kasımpaşa 1-3 Fatih Karagümrük | Maç sonucu, özeti

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki Kasımpaşa-VavaCars Fatih Karagümrük maçını konuk ekip 3-1 kazandı.

50. dakikada Kasımpaşa gole yaklaştı. Hadergjonaj'ın sağ kanattan altı pas önüne gönderdiği ortada, Umut Bozok kafayı vurdu, top yan direkten oyun alanına geri döndü. Sonrasında savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

65. dakikada Karagümrük'ün sol kanattan kullandığı kornerde arka direkte Zukanovic kafayı vurdu. Kaleye giden topu son anda çizgi üzerinde Hadergjonaj kafa ile uzaklaştırdı.

80. dakikada ev sahibi takımın sağ kanattan gelişen atağında Hadergjonaj yerden ortasını yaptı, savunmadan seken topa ceza sahası ön çizgisi üzerinde Yusuf Erdoğan gelişine vurdu. Köşeye giden topu kaleci Viviano kurtardı.

82. dakikada Karagümrük ceza sahasında topla buluşan Umut Bozok'un arka direğe çevirdiği topa Eren Elmalı müsait pozisyonda gelişine vurdu, meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

Karşılaşma, VavaCars Fatih Karagümrük'ün 3-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

- Maçın sonlarında protokol tribününde gerginlik

Karşılaşmanın son dakikalarında protokol tribününde gerginlik yaşandı.

Kasımpaşa Sportif Direktörü Serkan Reçber ile bazı taraftar arasında bir süre gerginlik oldu. Sözlü tartışma sonrasında, tribündeki taraftarlar sportif direktör Serkan Reçber'e tepki gösterdi. Kasımpaşalı taraftarlar daha sonra "Yönetim istifa" tezahüratlarında da bulundu.

Bu arada mücadeleyi A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak ve Kasımpaşa eski teknik direktörü Şota Arveladze de takip etti.

Maç özetini izlemek için Kasımpaşa 1-3 Fatih Karagümrük maç özeti linkine tıklayabilirsiniz.

5
108
6
5
2
9
10
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN