Süper lig'de maçlar seyircili mi yoksa seyircisiz mi oynanacak?

11 Eylül'de başlayacak Süper Lig'de maçların seyircili mi, seyircisiz mi oynanacağı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Süper ligde maçlar seyircili mi, seyircisiz mi oynanacak? TFF, Riva'da gerçekleştirdiği toplantıda flaş bir karar alarak maçların Ekim ayından itibaren belli oranda seyircili oynanmasına karar verdi. Detaylar haberimizde...

Süper lig'de maçlar seyircili mi yoksa seyircisiz mi oynanacak?

Koronavirüssalgını tüm dünyada ve ülkemizde etkisini sürdürürken futbol maçlarının seyircili mi seyircisiz mi oynanacağı merak konusu oldu. TFF, Riva'da gerçekleştirdiği toplantıda flaş bir karar alarak maçların Ekim ayından itibaren yüzde 30 kapasite ile seyircili oynanmasına karar verdi. Bu kapsamda son durum hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler Süper Ligmaçları seyircili oynanacak mı?  Süper ligde maçlar seyircili mi, seyircisiz mi oynanacak? sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte detaylar...

Süper Lig maçları seyircili oynanacak mı? Süper ligde maçlar seyircili mi, seyircisiz mi oynanacak?

SÜPER LİG MAÇLARI SEYİRCİLİ OYNANACAK MI?

TFF Yönetim Kurulu Riva'da gerçekleştirdiği toplantıda maçların seyircili oynanmasına karar verdi. Ekim ayından itibaren oynanacak olan maçlar yüzde 30 seyircisi kapasitesi ile oynanacak. Salgının durumuna göre bu kararın değişebileceğini unutmamak gerekiyor.

SÜPER LİG'DE MAÇLAR SEYİRCİLİ Mİ, SEYİRCİSİZ Mİ OYNANACAK?

TFF, Süper Ligmaçlarının seyircili oynanmasına karar verdi. Federasyondan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"TürkiyeFutbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Riva'da bugün yaptığı toplantıda Ekim ayından itibaren futbol müsabakalarının sınırlı sayıda seyirciyle oynanması kararını vermiştir.

Bu kapsamda; TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla müsabakalara tribün kapasitesinin yüzde 30'u kadar seyirci alınacak olup locaların kullanımı da serbest bırakılacaktır.

Stadyumlara ateş ölçümü yapılarak alınacak tüm seyircilerin tribünlerde sosyal mesafeye uyması ve maske takması zorunlu olacaktır.

Müsabakalara seyirci alınması ile ilgili tüm detaylar daha sonra ilan edilecektir."

Bu kapsamda maçlar yüzde 30 taraftarla koronavirüssalgını tedbirlerine uyularak oynanacak.

TFF'DEN YENİ KARAR: MAÇLAR SEYİRCİSİZ

TürkiyeFutbol Federasyonundan yapılan yeni açıklamada,"Yönetim Kurulumuzun 25.08.2020 tarih ve 46 sayılı toplantısında, Ekim ayından itibaren TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla müsabakalara tribün kapasitesinin yüzde 30'u kadar seyirci alınması ve locaların kullanımı serbest bırakılması suretiyle müsabakalara sınırlı sayıda seyirci alınmasına dair karar alınmışsa da; ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan pandeminin seyri ile T.C. Sağlık Bakanı Sayın Dr. Fahrettin Koca'nın 02.09.2020 tarihli basın açıklamasında belirtilen Bilim Kurulu'nun görüşü dikkate alınarak, müsabakaların 2020-2021 futbol sezonunun ilk devresinde seyircisiz olarak oynanmasına karar verilmiştir" denildi.

Bu kapsamda sezonun ilk yarısında bütün maçlar koronavirüssalgını nedeniyle seyircisiz oynanacak.

Süper Lig maçları seyircili oynanacak mı? Süper ligde maçlar seyircili mi, seyircisiz mi oynanacak?

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡