TFF: Bir hakemde koronavirüs testi pozitif!

TFF, üst klasman hakemlerinden birinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve tedbir amaçlı karantinaya alındığını açıkladı.

TFF: Bir hakemde koronavirüs testi pozitif!

TFF'den yapılan açıklama şöyle:

Üst Klasman hakemlerimizden birinin 09.07.2020 Perşembe günü yapılan rutin Covid-19 PCR testi sonucu pozitif çıkmıştır.
Hakemimizin herhangi bir semptom göstermemesine rağmen talimatlar gereği tedbir amaçlı karantinaya alınarak tedavisine başlanmıştır. 14 gün boyunca izolasyon süreci devam edecek olan hakemimizin yapılacak tüm tetkik ve testleri yakından takip edilecektir.
 

TFF: Bir hakemde koronavirüs testi pozitif!

ABDULKADİR BİTİGEN KORONAVİRÜS'E YAKALANDI

Kayseri Bölgesi'nden Üst Klasman Hakemi Abdülkadir Bitigen'in korona virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Süper Ligin başarılı hakemlerinden Abdulkadir Bitigen'in korona virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Bu hafta oynanacak olan Fenerbahçe-Sivasspormaçını yönetecek olan ancak yaşanan bu olay sonrasında yerine Ali Palabıyık atanan Bitigen, karantina altına alındı.
TFF de resmi sitesinden konuya ilişkin, "Üst Klasman hakemlerimizden birinin 09.07.2020 Perşembe günü yapılan rutin Covid-19 PCR testi sonucu pozitif çıkmıştır. Hakemimiz herhangi bir semptom göstermemesine rağmen talimatlar gereği tedbir amaçlı karantinaya alınarak tedavisine başlanmıştır. 14 gün boyunca izolasyon süreci devam edecek olan hakemimizin yapılacak tüm tetkik ve testleri yakından takip edilecektir" açıklamasını yaptı.

BİTİGEN'İN İKİNCİ TESTİ NEGATİF

Süper Lighakemi Abdulkadir Bitigen’in Covid-19 test sonucu negatif çıktı.
TürkiyeFutbol Federasyonu’nun önemli hakemlerinden olan Abdulkadir Bitigen’in ikinci kez uygulanan korona virüs test sonucu negatif çıktı. TFF tarafından FenerbahçeSivasspor maçına atanan ancak Covid-19 test sonucunun pozitif çıkmasından ötürü görevi iptal edilen ve karantina altına alınan Kayseri Bölgesi hakeminin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡