Survivor 2018 Gönüllüler Takımı | Ne Zaman Başlayacak

Survivor 2018 gönüllüler kadrosu Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Bu yıl All Star yapılacak yarışmada kimler var? Yarışma ne zaman başlayacak? Survivor 2018 hakkında merak edilen her şey haberimizde...

Survivor 2018 Gönüllüler Takımı | Ne Zaman Başlayacak

Survivor 2018'in başlamasına günler kala izleyiciler merakta. Herkes ne zaman başlayacağını merak ediyor. Bu yıl birbirinden hırslı ve güçlü isimler yarışacak. Hırs, mücadele, açlık ve zor ada şartlarıyla yarışılacak Survivor 2018 ne zaman başlayacak? Ünlüler - Gönüllüler kadrosu nedir? Detaylar haberimizde...

GÖNÜLLÜLER TAKIMI

  1. Cumali Akgül
  2. Birsen Bekgöz
  3. Ramazan Kalyoncu
  4. Gizem Kurtulan
  5. Melih Özkaya
  6. Yağmur Banda
  7. Ecem Karaağaç
  8. Nevin Yanıt Baltacı
  9. Anıl Berk Baki
  10. Funda Alkayış
  11. Gamze Aksu
  12. Marcus

ÜNLÜLER TAKIMI

  1. Hilmi Cem İntepe
  2. Merve Aydın
  3. Murat Ceylan
  4. Sahra Işık
  5. Nihat Doğan
  6. Damla Can
  7. Turabi Çamkıran
  8. Sema Aydemir
  9. Adem Kıllıççı
  10. Nagihan Karadere
  11. Hakan Hatipoğlu
  12. Ümit Karan

SURVİVOR 2018 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı, kendi kanalında yayınlanan Gel Konuşalım adlı sabah programına konuk olarak, Survivor 2018'in ne zaman başlayacağını duyurdu. Survivor 2018 bu yıl 10 Şubat 2018 tarihinde başlayacak.

CUMALİ AKGÜL KİMDİR?

Survivor 2018 Gönüllüler Takımı | Ne Zaman Başlayacak

Gönüllüler takımının ilk yarışmacısı Cumali Akgül olmuştu. Cumali Akgül Iğdır doğumlu ve 32 yaşında. Evli ve dört çocuk babası olan daha önce de Survivor’a başvuru yapan ancak kabul edilmeyen Akgül, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra “hayallerinizi bırakmayın inancın sonu başarıdır” sloganı ile gündeme oturdu ve yarışmaya katılma hakkı kazandı.

BİRSEN BEKGÖZ KİMDİR?

Survivor 2018 Gönüllüler Takımı | Ne Zaman Başlayacak

1980 yılında Berlin'de dünyaya gelen yarışmacı, 1.73 cm boyunda 60 kg ağırlığındadır. Terazi burcu olan yarışmacı kahverengi göz rengine sahiptir. Doğu Akdeniz Üniversitesi'nden mezun olan yarışmacı kısa mesafe koşucusudur. Daha önce bir çok yarışmada başarılar elde eden yarışmacı Survivor 2018'in en iddialı yarışmacılarından biridir. 2004-2005 yılları 200 metrede, 2006 yılında 400 metre engellide, 2010 ve 2013 yılları arasında 400 metre engellide birincilik elde etmiştir.

RAMAZAN KALYONCU KİMDİR?

Survivor 2018 Gönüllüler Takımı | Ne Zaman Başlayacak

8 Nisan 1990’da Rize’de doğan Ramazan Kalyoncu, çocukluk yaşlarından bu yana sporun bir çok farklı dalı ile ilgilendi. 1998 yılında futbol ile ilgilenirken 2003 yılında ise boksla uğraştı. 2009 yılında Fitness Eğitmenliği yaparken Pilates, Yoga ve Bokwa ile profesyonel olarak ilgilendi. Daha sonrasında ekran önü için eğitimler alan Ramazan özel bir Tiyatro’da yer aldı ve kamera önü eğitimi aldı. Best Model Of Turkey yarışmasında finale çıkan Ramazan Kalyoncu, Idol of Models yarışmasında Türkiye’nin en iyi 3. Erkek Modeli seçildi. Sonrasında Göz6 programı ile beraber bir çok klip ve reklam filmlerinde bulundu.

GİZEM KURTULAN KİMDİR?

Survivor 2018 Gönüllüler Takımı | Ne Zaman Başlayacak

Survivor 2018 All Star yarışmacılarından olan Gizem Kurtulan Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor bölümünden mezun olmuştur. Yarışmada gönüllüler takımında yarışacaktır.

Güzelliğinin yanı sıra sportif kimliği ve güçlü fiziği ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Plates eğitmenliği yapan Gizem Kurtulan 1994 yılında Bursa Mustafakemalpaşa’da dünyaya gelmiştir.

Gizem Kurtulan’ın sevgilisi yoktur. Yarışmaya kadarki süreçte eğitmenliğini yaptığı çocuklar ile bolca vakit geçirmiş ardından yoğun bir antrenman programı ile yarışmaya hazırlanmıştır.

MELİH ÖZKAYA KİMDİR?

Survivor 2018 Gönüllüler Takımı | Ne Zaman Başlayacak

Melih Özkaya 1988 yılında dünyaya geldi. Çocukluk yıllarından itibaren spor dalları ile ilgilendi. Melih Özkaya amatör ve kısa vadeli çalışmalarının ardından profesyonel olarak voleybol oynamaya başladı. Bu sürece kadar 15 yıl boyunca voleybol oynadı. Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde alt yapısında oynamaya başlayan Melih Özkaya 8 yıl süren profesyonel voleybol deneyiminden sonra 2. Lig voleybol takımlarında da yer almaya başladı. Tokat, Payas Belediye Spor, Tofaş, Diyarbakır, Sivas ve daha pek çok voleybol takımında oynadı. Melih Özkaya 3. Lig voleybol takımlarında da boy gösterdi.

YAĞMUR BANDA KİMDİR?

Survivor 2018 Gönüllüler Takımı | Ne Zaman Başlayacak

1998 doğumlu olan Survivor Yağmur Banda, bekar ve İzmir doğumlu. Survivor 2018 All Star Gönüllüler takımında yarışma hakkı elde eden Yağmur Banda 1998 yılında dünyaya gelmiştir. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sporcusu Yağmur Banda bugüne kadar Tekvando'da 55 kg.da Türkiye Şampiyonluğunun yanı sıra bir çok defa 2.lik ve 3.lük derecelerinin sahibi olmuştur. Tekvando sporuna 2006 yılında başladığını belirten Yağmur Banda Survivor yarışması için adımdan değil arkamdan kopacak fırtınalardan korksun diyerek ne kadar iddialı olduğunu dile getirmiştir. Babası Hamit Banda, annesi ise Deniz Eryılmaz Banda'dır.

ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR?

Survivor 2018 Gönüllüler Takımı | Ne Zaman Başlayacak

14 Temmuz 1991 Bursa doğumludur.  Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunudur. Göz 6 yarışmasında Survivor için yarışan Karaağaç, Survivor biletini Berna Keklikler'e kaptırmıştı. Heyecanı seven bir yapıya sahiptir. Geçen yıl Göz 6 yarışmasında Survivor’a katılmayı çok istemiş ancak nasip bu yılmış. Profesyonel olarak yüzücülük yapmakta olup 6 yıl kadar lisanslı basketbol oynamıştır. Ayrıca okçuluk, rüzgar sörfü, futbol, kayak ve binicilikle uğraşmıştır. Ecem Karaağaç, Göz6’nda finale kalmayı başaran üç kızdan biridir.

NEVİN YANIT BALTACI KİMDİR?

Survivor 2018 Gönüllüler Takımı | Ne Zaman Başlayacak

Nevin Yanıt, 1986 yılında Mersin'de doğmuştur.
Milli Atlet olan Nevin Yanıt; 2006 yılında Üniversitelerarası Atletizm Şampiyonası'nda 100 metre ve 100 metre engelli koşularında birinci olarak adını duyurmayı başarmıştır.
2006 yılında İspanya Valencia'da düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası yarışmasına ENKA adına katılmış; 100 metre engelli koşusunda 12.98'lik dereceyle altın madalya kazanmıştır.
2007 yılında Bangkok'da düzenlenen Yaz Üniversitesi Oyunları'nda 100 metre engelli yarışını ikinci olarak tamamlamış ve gümüş madalya almıştır.
Pekin Olimpiyatları'nda 100 metre engelli dalında 12.94'lük dereceyle çeyrek finalde ülkemizi temsil eden ilk kadın sporcu olmuştur.
2012 yılında Helsinki'de düzenlenen yarışta da Avrupa şampiyonu olmuş; 2013 yılında Düsseldorf'ta yapılan yarışlarda idrarında çıkan yasaklı maddeden dolayı Atletizm Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından 3 yıl yarışlardan men edilmiş ve 2012'den bu yana bütün dereceleri silinerek iki altın madalyası geri alınmıştır.

ANIL BERK BAKİ KİMDİR?

Survivor 2018 Gönüllüler Takımı | Ne Zaman Başlayacak

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümü mezunu Anıl Berk Baki Yelken sporu ile ilgilenmekte aynı zamanda Milli sporcudur. Bunun dışında Crossfit antrenörü olarak spor yaşantısını sürdürmektedir. Yelken ve crossfit dışında uzun süre amerikan futbolu, voleybol ve atletizm ile ilgilenmiştir. Anıl Berk Baki baba tarafından aslen Trabzon'ludur.

FUNDA DİKEN ALKAYIŞ KİMDİR?

Survivor 2018 Gönüllüler Takımı | Ne Zaman Başlayacak

Funda Diken Alkayış, 1987 yılında Mersin’de doğmuştur. Eğitimini Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda tamamlamıştır. 2009 yılında zayıflama amacıyla spora başlayan Funda Diken Alkayış; daha sonra sporu hayatına dahil etmiş ve Kick Boks, Muay-Thai ve Wushu spor dallarıyla uğraşmaktadır.

Ali Alkayış ile evlidir. Funda Alkayış, spora ilk başladığında ailesinin karşı olduğunu bunun nedeninin ise vücudunun morarmış olmasını gösteriyor. Ancak bu spordan vazgeçmediğini inat ettiğini ve başarılı olduğunu belirtmiştir. Kickboksu erkek sporu olarak görmediğini bir çok kadın sporcunun erkek sporcudan başarılı olduğunu belirtmiştir. Bir sporda başarılı olmak için istemenin ve kazanmaya olan inancın önemli olduğunu belirtmiştir. Dünya Şampiyonu olan ve ülkemize 2 altın madalya getirmiştir.

GAMZE AKSU KİMDİR?

Survivor 2018 Gönüllüler Takımı | Ne Zaman Başlayacak

1988 yılında dünyaya gelen Gamze Aksu 3 yaşındayken artistik jimnastiğe başladı. Tam 14 yıl bu sporu devam ettiren Aksu, daha sonra kule atlama sporu yapmaya başlamıştır. Modern Dans Bölümü’ne giren güzel oyuncu, sakatlanma yaşayınca Opera Bölümü’ne yatay geçiş yaptı. Sonrasında İzmir’de Paprika Grubu’nu kuran Gamze Aksu, uzun süre şarkı söylemiştir. Paprika ile İzmir’de, İstanbul’da ve sahil bölgelerinde konserler vermiştir.

Yalan Dünya dizisine konuk oyuncu olarak katılan yetenekli oyuncu kliplerde ve reklamlarda rol almıştır. Son olarak Recep İvedik 4 filminde Ebru karakteriyle ilk kez bir sinema filminde rol almıştır.

Güzel oyuncu Gamze Aksu 1,75 boyunda ve 57 Kg ağırlığındadır.

MARCUS KİMDİR?

Survivor 2018 Gönüllüler Takımı | Ne Zaman Başlayacak

Tam adı Yiğit Marcus Aral olan Survivor Marcus, eğitimini University Of Miami'de tamamlamıştır. İstanbul'da yer alan model ajansında 3 yıl çalıştıktan sonra 2010 yılında California'ya yerleşen Marcus, burada da İstanbul'da yapmakta olduğu işini devam ettirmiştir. Şirketin yöneticiliğini üstlenmekte olan Yiğit Marcus Aral, yazılım mühendisidir.

Her şeyi geride bırakıp Survivor'a gittiğini ifade eden Marcus, sosyal paylaşım platformunda şu ifadelere yer vermiştir;

"Evi ve yasamı bırakıp gitmek her zaman çok zor, nereye ve ne kadar gideceğini bilmemek de cabasi ama şu an zaman macera zaman"

Survivor Marcus, sakin yapısı ve farklı tarzıyla dikkat çekiyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Sur Belediyesi devir teslim töreninde skandal görüntüler! DEM Partililerden Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır hakaretler
Sur Belediyesi devir teslim töreninde skandal görüntüler! DEM Partililerden Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır hakaretler
Promosyon savaşı büyüyor! Akbank 35 bin TL verecek
Promosyon savaşı büyüyor! Akbank 35 bin TL verecek
Kredi kampanyası başladı! Tek şart 18 yaşın üstünde olmak
Kredi kampanyası başladı! Tek şart 18 yaşın üstünde olmak
Meclisten geçti! Faturalara yüzde 25 indirim geldi
Meclisten geçti! Faturalara yüzde 25 indirim geldi
Çok Okunanlar
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
Meclisten geçti! Faturalara yüzde 25 indirim geldi
Meclisten geçti! Faturalara yüzde 25 indirim geldi
Kredi kampanyası başladı! Tek şart 18 yaşın üstünde olmak
Kredi kampanyası başladı! Tek şart 18 yaşın üstünde olmak
Promosyon savaşı büyüyor! Akbank 35 bin TL verecek
Promosyon savaşı büyüyor! Akbank 35 bin TL verecek
Yorumlananlar
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…