Survivor 2018 Romanya ile Hangi Takım Yarışacak 3 Mart 2018

Tv 8 ekranlarının en heyecan dolu yarşması Survivor 2018 ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Survivor 2018'de bugün oynanan ödül oyunu sonrası Romanya ile karşılaşmayı hak kazanan takım All Star takımı oldu.

Survivor 2018 Romanya ile Hangi Takım Yarışacak 3 Mart 2018

Tv 8 ekranlarının nefes kesen yarışması Survivor 2018 tüm hızıyla devam ediyor. Ünlüler ve Gönülüler arasındaki kıyasıya mücadelede bugün oynanan ödül oyununu All Star takımı oldu . 3 Mart cumartesi gecesi oynanan oyunu kazanan  All Star takım Romanya'nın karşısına çıkacak. Bakalım bu hafta Survivor'da neler oldu, hangi ödülleri hangi takımlar kazandı..

Survivor 2018 Romanya ile Hangi Takım Yarışacak 3 Mart 2018

SURVİVOR 2018 TÜRKİYE- ROMANYA KİM KAZANDI

Survivor'un bu akşam ekrana gelen 16 bölümünde Türkiye - Romanya takımları yarıştı. Survivor'da Türkiye - Romanya karşılaşmasının ödülü olarak da Akşam yemeği olarak açıklandı. Peki Survivor Türkiye - Romanya kim kazandı? Yarışı ve ödül oyununu Türkiye All Star takımı kazandı,

YARIŞMACILARI ZORLU BİR PARKUR BEKLİYOR

Survivor 2018'de Acun Medya'nın prodüksiyonunu yaptığı Romanya için çekilen Survivor'daki yarışmacılar ise Türk Survivor takımları geçen hafta karşı karşıya gelmişti. Türkiye adına All Star'ın yarıştığı oyunu Rumen takımı kazanmıştı. 3 Mart Cumartesi yayınlanacak olan Survivor'ın 16. yeni bölümünde ise rövanş mücadelesi gerçekleşecek.

Survivor 2018 Romanya ile Hangi Takım Yarışacak ?

Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışmada, All Star ve Gönüllüler mücadelesinden galip çıkan takım yarışacak. Nefes kesecek olan Türkiye-Romanya arasından ikinci Survivor mücadelesi zorlu bir parkurda yapılacak.

"GÖNÜLLÜLERİ BÖLMEYE GİDİYORUZ"

Survivor 2018'in 3 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelecek 16. bölümün tanıtımı yayınlandı. Survivor'ın yeni bölümünde, Türkiye-Romanya Survivor ekipleri arasında rövanş mücadelesi yapılacak. Survivor 2018'de önce All Star ve Gönüllüler yarışacak, daha sonra kazanan takım Rumen takımının karşısına rövanşı almak için çıkacak. Survivor'ın 16. yeni bölümünde ise, Hakan Hatipoğlu'nun All Star için söylediği, 'Şimdi Gönüllüler'i çarpmaya, onları ise bölmeye gidiyoruz' sözleri dikkatleri çekti.

 

Survivor 2018 Romanya ile Hangi Takım Yarışacak 3 Mart 2018

Survivor'da sakatlığından dolayı iki hafta adadan uzak kaldıktan sonra dönen ancak oyunlarda oynaması henüz yasak olan Hakan Hatipoğlu ise iddialı sözlerine devam ediyor. Ödül ve dokunulmazlık oyunlarını üst üste kaybeden Gönüllüler'de acil durum toplantısı yapan Hakan, yine iddialı konuştu. Son olarak Turabi'ye meydan okuyan Hakan 'İyileşeceğim zaman da gelecek. Gereken cevabı vereceğim' demişti. Survivor'ın yeni bölümünde ise adalarında yaptıkları toplantıyı değerlendiren Hakan, 'Dünkü toplantıdan iyi sonuçlar çıkarttık. Şimdi Gönüllüler'i çarpmaya, onları ise bölmeye gidiyoruz' şeklinde konuştu.

Survivor 2018 Romanya ile Hangi Takım Yarışacak 3 Mart 2018

SURVIVOR 2018 SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Survivor 2018'in 2 Mart Cuma yayınlanan son bölümünde, Alp Kırşan'ın sunduğu oyunda iletişim ödülü için mücadele edildi. Son günlerdeki üstün performanslarını sürdüren All Star takımı, iletişim ödüllü oyunu da 10-4 gibi farklı bir skorla kazanmayı başardı.

SURVIVOR'DA ADEM VE BİRSEN GERGİNLİĞİ

MERVE AYDIN: 'İÇ YAN BAĞLARIMDA SIKINTI VAR'
All Star'dan Merve Aydın da sakatlığından dolayı oyunlardan uzak kalan isimlerden birisi. Oyun sonrasında sakatlığı hakkında bilgi veren Merve, 'İyi olmaya çalışıyorum. Dizim daha iyi. Önümüzdeki günlerde oynamak istiyorum ama beklemem lazım. İç yan bağlarımda sıkıntı var! dedi

Karan’ın çıkması gereken oyunda Murat Ceylan kendini niye öne atıyor.
Hakan: Gizem gitti şimdi aslanların önüne atacak ceylan kalmadı. Gruplaşmalar görüyorum hiçbirinin içinde değilim. Gerginlik artıyor.
Funda: Yarışlarda belli etmesek de bir 4’lü grup var bir 4^lü grup daha var 2 kişi tarafsız. Geldiğimizden beri kokonat topluyorum kırıp diğerlerine veriyorum ama bazıları bunu yapmıyor yalnız başına yiyor. Takımsak birlikte yemeliyiz.
Yağmur: Burada dostluk aramaya gelmedim. Ama buraya karakter aramaya geldim Gizem ile çok eğleniyorduk. Gitmesine üzüldüm. Survivor bireysel oyuna dönüşene kadar takım olarak hareket etmeliyiz. Melih kokonatları yalnız başına yiyor bence çok yanlış. Yattıkları yerden yemek bekliyor.
Turabi: Büyük adayı verdiğimiz için çok pişmanız. Uyuyamıyoruz.

Survivor 2018 Romanya ile Hangi Takım Yarışacak 3 Mart 2018
Damla: Biraz açız. Biz dokunulmazlık oyununda çok efor sarfettik o yüzden enerjimizi toplayamadık.
Birsen: Aramızdan bir kişinin ayrılması çok üzdü. Dokunulmazlığın önemli olduğunu anladık.
Nevin: Gizem’i yollamak çok üzücüydü. Ödül için hazırız.
Alp Kırşan: Kazanan takım peynirli su böreği yiyecek. Bir de sürprizim var yemeğin yanında kola içeceksiniz. Arabalar var gladyatörlerin kullandığından. Parkurda giderken üç topu toplayıp düzenekte 3 topu basket atıyorsunuz. 4 kadın 4 erkek oynayacak.

survivor-2018-baraka.jpg

 

0
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡