Survivor dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı? 13 Şubat 2021

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışması Survivor 2021'in 13 Şubat cumartesi akşamı ekranlara gelecek bölümünde ünlüler ve gönüllüler arasında gerçekleşecek dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazanacağı merak konusu olmaya başladı. Biz de konuyla ilgili detayları haberimizde derledik.

Survivor dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı? 13 Şubat 2021

 TV8'in fonemen yarışması Survivor 2021'in 26. bölümünde oynanacak dokunulmazlık oyununda hangi takımın kazanacağı merak konusu olmaya başladı. Survivor dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı? 13 Şubat 2021 başlığıyla aratılan bu konuyla ilgili tüm bilgileri biz de haberimizde yer verdik.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? 13 ŞUBAT 2021

Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler'in 26. bölümde kıyasıya rekabet ile oynanacak dokunulmazlık oyunu şimdiden izleyicilerde heyecan yaratmaya başladı.

Ünlüler ile Gönüllüler, dokunulmazlık oyunu öncesinde avantaj oyunu için parkura çıktı. Bayrak yarışında erkeklerde kazanan Gönüllüler, kadınlarda kazanan Ünlüler oldu. Bu yüzden final atışlarını yapacak yarışmacılar seçildi. Ünlülerden Melis, Gönüllülerden Poyraz atış noktasına geçti. Poyraz, rakibine göre daha başarılı atışlar yaparak avantajı Gönüllülere kazandırdı.

Survivor 2021’de bu akşam ödül oyun sonrasında yarışmacılar, dokunulmazlık mücadelesi verdi. Bu oyunda, Gönüllülerden Reşat'ın sakatlığı nedeniyle oyunda yoktu. Buna karşılık Ünlüler takımı Hayrettin'i oyun dışında bıraktı. Avantajı kazanan Gönüllülerin seçimi sonrasında İsmail ile Batuhan ilk turda yer alamadı. Haftanın ilk dokunulmazlığı almak isteyen Ünlüler ile Gönüllüler, parkurda yine kıran kırana bir mücadeleye girdi. Dokunulmazlık oyunu sırasında ortamda gerilim oyunun hassasiyeti nedeniyle yükseldi. Oyunda finaldeki atışlar yarışmacıları çok zorladı. Dizili iki küpten sadece üstekini topla düşürmeleri gerekiyordu. Alttaki çizgili küpün devrilmesi halinde atış sayılmıyordu. Farkın açılmadı, oyunda bir Ünlülerin bir Gönüllülerin öne geçtiği mücadele yaşandı.

Skor 9-8 Ünlüler lehine iken parkura Ayşe ve Merve çıktı. Ayşe bu sayıyı alarak oyunu bayrak yarışına götürdü. Bayrak yarışında Ünlülerden Merve - Barış, Gönüllülerden Ayşe - Yunus Emre ikilisi çıktı. Kadın yarışmacılar oyuna ilk başlayan oldu. Bayraklarını aynı zamanda kaldırdılar. Sonrasında erkekler parkurda yarıştı. Atıcı olarak ise Barış ile Ayşe kapıştı. Bu sefer dört küp devirmek zorunda kalan atıcılardan Ayşe, takımına dokunulmazlığı getiren atışları yaptı. Böylece Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler oldu.

SURVİVOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

SURVİVOR TAKIM KAPTANLARI KİM OLDU?

Ödül öncesi Survivor'da kaptanlık için yarışmacılar oylarını kullandı. Ünlüler ve gönüllüler takımının yarışmacıları tarafından verilen oylar sonucunda ünlüler takımında kaptan değişmeyerek yine Barış oldu. Gönüllüler takımında ise Reşat kaptanlık yapmak istemediğini söyledi. Böylece gönüllülerde yapılan oylama ile Yunus Emre yeni kaptan seçildi.

Survivor dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı? 13 Şubat 2021

YEMEK ÖDÜLÜNÜ KAZANAN BELLİ OLDU

Kaptanlık seçimi sonrası zorlu parkurda yarışmacılar yemek ödülü için mücadele verdi. Sunucu Murat Ceylan, oyun öncesinde yarışmacıların bazlama tost, çay ve Sevgililer Günü'ne özel 10 bin liralık hediye çeki kazanacaklarını duyurdu. Zorlu mücadele öncesi yarışmacılar avantaj oyununda karşılaştı. Erkeklerde ünlüler, kadınlarda gönüllüler kazanınca oyun final atışlarına kaldı. İsmail ve Poyraz karşılaşmasında ise ilk deviren Poyraz oldu. Böylece seçim avantajı gönüllülere geçti. 
Ödül oyununda ise yarışmacılar oldukça zorlandı. Başta gönüllülerin önde gittiği oyunda ünlülerin atağı ile oyun 6-5 oldu. Ünlüler takımı, 10-8 skorla ödül oyununu kazandı.

Survivor dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı? 13 Şubat 2021

ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'ın keyifli oyunlarından olan anlat bakalımda yarışmacılar stres attı. Eğlenceli anlara neden olan anlat bakalımda en fazla kelimeyi bilen takım ünlüler takımı oldu. Bu sonuçla anlat bakalım oyununu da kazanan ünlüler, gecenin iki ödülüne birden sahip oldu. Gönüllüler takımı ise kamp alanlarına eli boş döndü.

3
1
1
1
1
3
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡