Survivor Ne Zaman Başlıyor, Bu Sene Survivor’da Olacak İsimler

Survivor 2018 be zaman başlıyor sorusunun cevabı burada. Survivor’da bu sene kimler olacak belli oldu mu. Acun Ilıcalı Survivor 2018 hakkında açıklamalarda bulundu.

Survivor Ne Zaman Başlıyor, Bu Sene Survivor’da Olacak İsimler

Survivor 2018 be zaman başlıyor sorusunun cevabı burada. Survivor’da bu sene kimler olacak belli oldu mu. Acun Ilıcalı Survivor 2018 hakkında açıklamalarda bulundu. Tüm detaylar bolgegundem.com'da. 

Ekranların reyting rekortmeni programı Survivor’da geçtiğimiz bir sezon daha son bulmuş ve bizlere güzel bir Survivor deneyimi daha yaşattırılmıştı. Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve formatıyla izleyenlere Tv izleme keyfini yaşatan Survivor’da şimdiden yeni sezonun ne zaman olacağı merak konusu oldu. Henüz yeni sezon tarihi bilinmiyor ancak geçmiş senelerin başlangıç ve bitiş tarihleri göz önüne alındığında ise tahmin yürütmek mümkün.

Tv 8’in en sevilen programı Survivor 2018’in ne zaman başlayacağı yarışmacılarının kimler olacağı merak ediliyor. Tarihi konusunda tabiki hiçbir açıklama yok. Fakat önceki dönemde yayınlanan Survivorları göz önüne aldığımızda bir takım ihtimaller aklımızda beliriyor.

ACUN'DAN AÇIKLAMA

“Survivor 2018 için henüz hiç kimseye bir teklif yapmadık. Bu konuda bilgi kirliliği yapılmamasını rica ediyoruz”

Survivor Ne Zaman Başlıyor, Bu Sene Survivor’da Olacak İsimler

Survivor Allstar 2018 için ismi geçen yarışmacılar ise şöyle:
Turabi Çamkıran, Adem Kılıççı, İlhan Mansız, Çağan Atakan Arslan, Hilmi Cem İntepe, Sabriye Şengül, Semih Öztürk, Berna Keklikler, Serhat Аkın, Serkay Tütüncü, Sema Apak, Damla Can, Оgeday Girişken, Merve Aydın, Furkan Kızılay, Nagihan Karadere, Murat Ceylan, Nihat Alptuğ, Altınkaya, Anıl Tetik, Ümit Karan, Gökhan Keser, İbrahim Yattara, Duygu Çetinkaya, Hakan Hatipoğlu, Efecan Dianzenza, Hasan Yalnızoğlu veTuğçe Melis

Biz de Survivor 2018 kadrosu ile ilgili haberler geldikçe sizlere duyurmaya devam edeceğiz.

Survivor 2018 başlangıç ve bitiş tarihleri

Geçtiğimiz 3 yıllık bir Survivor yayın hayatına bakarsak Survivor 2015 All Star’da 22 Şubat yayın tarihi olarak belirlenmiş. Bitiş tarihi ise 3 Temmuz olarak belirlenirken Survivor 2015 All Star’ı Turabi Çamkıran kazanmış.

Survivor 2016’ya baktığımızda ise başlangıç tarihi 7 Şubat 2016 iken bitiş tarihi ise 30 Haziran 2016 olarak görülüyor. Kazanın ise Avatar Atakan Arslan.

Bu sene Survivor 21 Ocak tarihinde başlamış. Önceki yıllara göre tarihi biraz daha erkene çekilmiş ve bitişide 22 Haziran olarak karşımıza çıkıyor. Kazananı ise Ogeday Girişken.

Survivor 2018 Ne Zaman Başlayacak ?

Geçtiğimiz 3 yılın Survivor başlangıç ve bitişleri belirtildiği gibi. Her sene birkaç gün öne çekilmiş. Ocak veya Şubat aylarında başlayan Survivor genellikle Haziran aylarında final yapıyor. Önümüzdeki senede yani 2018’de Survivor’un yine Ocak veya Şubat ayında başlaması beklenirken daha fazla gecikeği düşünülmüyor. Ocak ayından daha erken bir tarihte başlaması ise mümkün görünmüyor. 

SURVİVOR 2017 BİRİNCİSİ KİM OLMUŞTU?

Survivor 2017 şampiyonu dün gece geç saatlerde belli oldu. Serhat Akın'ın elenmesinin ardından Ogeday Girişken ve Adem Kılıçcı finale kalan isimler olmuştu. Peki, Survivor 2017 şampiyonu kim oldu, birinci olan isim büyük ödülle ne yapacak? Kıbrıs'ta bir otelde yapılan finale tüm yarışmacılar katıldı. Özel görüntülerin yayınlandığı gecede duygusal anlar yaşandı. Yapılan halk oylaması sonrasında Survivor birincisi ilan edildi.

Survivor’ı kim kazandı, şampiyon kim oldu? soruları 22 Haziran Perşembe gecesi Kıbrıs finalinde belli oldu. Beş ay süren ve 28 kişiyle başlayan Survivor büyük finalinde iki isim birincilik için sms oylamasına çıktı. Ogeday ve Adem arasında yapılan oylama sonucunda bir isim Survivor 2017’nin şampiyonu ilan edildi. Şampiyon olan isim büyük ödül için kurduğu hayali de paylaştı.

Survivor 2017 şampiyonu dün gece geç saatlerde belli oldu. Aylardır süren zorlu mücadelenin finali Kıbrıs’ta yapıldı. Hem Survivor birincilik adayları ve aileleri hem de tüm stüdyodakiler, büyük bir heyecana tanıklık etti. Büyük finalde Adem ve Ogeday şampiyonluk heyecanı yaşadı. Canlı SMS oylamasına çıkan iki isimden biri büyük ödülün ve şampiyonluk unvanın sahibi oldu. Peki, Survivor iampiyonu kim oldu: Ogeday mı, Adem mi?

'KARDEŞİMİN İSMİNİ VERECEĞİM'

Survivor'da yarışmayı kazanan ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor 2017 şampiyonu Gönüllüler yarışmacısı Ogeday Girişken oldu.
Sonucun açıklanmasından sonra gözyaşlarına boğulan Ogeday, duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Ben buraya gelmeden önce bir arkadaşıma söz vermiştim hiç bir zaman dile getirmedim, duygu sömürüsü olarak anlaşılmasın diye. Kazandığım takdirde arkadaşlarım Hereke Sümer Spor diye yeni bir kulüp kurdular. Onlara bir tekne alma sözü vermiştim ve kardeşim olan Muhammed Canşi'nin adını vereceğim demiştim. Arkadaşlarıma ve kardeşime verdiğim bu sözü tuttum. “ dedi Muhammed Canşi, Ogeday'ın kürek takımından arkadaşıydı ve geçirdiği trafik kazasında 25 yaşında hayatını kaybetmişti.

ŞAMPİYON SONUCU ÖNCESİ NE SÖYLEDİLER?

Ünlüler yarışmacısı Adem Kılıç’ın final gecesindeki ilk sözleri: "Çok uzun bir yoldan geldik buraya. Birçok sınavdan geçtiğimi düşünüyorum. Beni buraya getiren benim irademin yanı sıra beni ailelerinden biri gibi gören halkımızdır. Onlara çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Ben burada sadece bir yolcuyum. Benden sonra buraya yeni yolcular da gelecek. Bir eğitimci olarak küçük çocuklara örnek olabildiysem, akıllarında kalabildiysem, bu benim için en büyük mutluluk. Çok heyecan yaşadım. Yaptığım iç heyecan ve korkuyla beslenen bir iş ama şuandaki duygularımı tarif edemem. Bugün her türlü sonuca razıyım. Bugün benim gözümde iki şampiyon var. Ogeday da en az benim kadar şampiyonluğu hak eden bir kardeşim."

Ogeday ise şöyle konuştu: "Çok uzun bir maratonun artık son aşamasındayız. 5 ay boyunca tüm duyguları yaşadık. İyi ki buraya gelmişim. Gerçekten Adem abi de gerekeni söyledi. Çok değerli bir yarışmacı. Mücadele ederken de söylemiştim: 'Güçlü isimlerle yarışmak istiyorum' demişti. Kendisi de o güçlü isim. Bugün bir karar verilecek gerçekten çok heyecanlıyım. Buraya kadar gelebilmek iki taraf için de şampiyonluktur. İkimiz de çok hak ettik. Halkımız bizi 5 ay boyunca izledi karar verecek. Adem ağabeye çok teşekkür ediyorum."

SURVİVOR ADEM KILIÇÇI İLE TUĞÇE MELİS DEMİR AŞK MI YAŞIYOR?

Survivor 2017 yarışmacılarından Adem Kılıççı ile Tuğçe Melis Demir'in samimi görüntüleri 'aşk mı yaşıyorlar? sorularına neden oldu

Survior 2017'nin hırslı yarışamcılarından ünlüler takımından Adem Kılıççı'nın adada takım arkadaşı Sabriye ile yakınlık kurması, ikili arasında aşk dedikodularının çıkmasına neden olmuştu.

Yine Survivor'da Sabriye, Adem'i Berna'dan sık sık kıskanıyor, "Berna mı daha güzel ben mi?" sözleriyle Adem'i sıkıştırıyordu.

ADEM KILIÇCI KİMDİR?

5 Mart 1986 tarihinde Ağrı’da dünyaya gelen Türk boksör Adem Kılıççı, 1.89 metre boy uzunluğuna sahiptir. İstanbul’da yer alan Fenerbahçe Boks şubesinde hala kariyerini devam ettirmektedir. Başarılı sporcu, Adem Kılıççı, kariyeri boyunca göstermiş olduğu üstün performans sayesinde pek çok madalya kazandı. 2004 yılında gerçekleştirilmiş olan Dünya Boks Şampiyonası’nda Türkiye adına yarışıp gümüş madalyanın sahibi oldu. 2008 yılında yapılan Yaz Olimpiyatları çerçevesinde de 69 kiloda mücadele ettiği İngiliz rakibi Billy Joe Sanders’e 14-3 skor ile yenildi. İngiliz boksör ile yaptığı mücadeleden yenilgi ile ayrılınca Adem Kılıççı, 2008 yılı Yaz Olimpiyatları’na da veda etti.

İtalya’nın Pascara kentinde, 2009 yılında gerçekleştirilmiş olan Akdeniz Oyunları’na da katılan Adem Kılıççı, yarışmalardaki üstün performansı sayesinde Akdeniz Oyunları’ndan gümüş madalya alarak ayrıldı. 2011 yılında Ankara’da gerçekleştirilen Büyükler Avrupa Şampiyonası’na da katılan başarılı boksör buradan da gümüş madalya alarak ayrıldı. Türk boksör Adem Kılıççı, 2014-2015 döneminde Dünya Boks Federasyonu tarafından düzenlenen APB Profesyonel Boks Ligi dünya şampiyonu oldu. Rio’da düzenlenecek olan olimpiyatlar için de katılma hakkı kazanan Adem Kılıççı, kanında yasaklı madde tespit edildiği için Rio’da düzenlenecek olan yarışmalara katılamadı.

Survivor 2017 yarışmasında genel istatistiklere bakıldığında Adem Kılıççı, 246 oyunda oynamış. 246 oyunun 130 tanesinden galibiyet ile ayrılırken 116 oyundan da mağlubiyet ile ayrılmış. Genel puan sıralamasına göre 12 yarışmacının içinde 6. sırada yer alan Adem Kılıççı, toplam 267 puana sahip. Yarışmalarda gösterdiği performanslar sonucunda elde ettiği performans değeri de 1.09 olarak belirlenmiş.

WQRRQWRQRQWRQWR

TUĞÇE MELİS DEMİR KİMDİR?

11 Şubat 1994 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Tuğçe Melis Demir, öğreninimini İzmir'de sürdürmüştür. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi'nde lisans eğitimini gerçekleştiren Demir, eğitim hayatında devam ederken, bir taraftan da sportif faaliyetlerine ağırlık kazandırmıştır. Buz Hokeyi sporunda profesyonel bir kimliğe sahip olan Tuğçe Melis Demir, ODTÜ Buz Hokeyi Takımı ve milli takım oyuncusudur.

1,69 boya ve 62 kiloya sahip olan Demir, Survivor Gönüllüler Takımı'nda ter döküyor...
Yarışmanın İnternet sayfasında seyirciler tarafından yorumlanan Tuğçe Melis Demir hakkında, "Gönüllülerin favorisi olarak görüyorum", "Çok güzel, çok yetenekli" yorumları yer almaktadır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Yatırım uzmanları açıkladı! Altın yatırımcılarının kafası karıştı? En iyi yatırım altın mı? Hangi yatırım daha iyi kazandırıyor?
Yatırım uzmanları açıkladı! Altın yatırımcılarının kafası karıştı? En iyi yatırım altın mı? Hangi yatırım daha iyi kazandırıyor?
Emekli bayram yapacak! Vakıfbank para dağıtacak
Emekli bayram yapacak! Vakıfbank para dağıtacak
İsrail, İran'a yönelik havadan saldırı başlattı! İsrail'in İran'a saldırısının ardından Tahran'dan peş peşe açıklamalar geldi!
İsrail, İran'a yönelik havadan saldırı başlattı! İsrail'in İran'a saldırısının ardından Tahran'dan peş peşe açıklamalar geldi!
Meteoroloji uyardı! Sağnak yağmur geliyor! Hangi illerimizde yağmur var? Cuma günü hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl?
Meteoroloji uyardı! Sağnak yağmur geliyor! Hangi illerimizde yağmur var? Cuma günü hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl?
Çok Okunanlar
Meteoroloji uyardı! Sağnak yağmur geliyor! Hangi illerimizde yağmur var? Cuma günü hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl?
Meteoroloji uyardı! Sağnak yağmur geliyor! Hangi illerimizde yağmur var? Cuma günü hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl?
2 şartla dev destek! 70 bin TL destek başvurusu başladı
2 şartla dev destek! 70 bin TL destek başvurusu başladı
İsrail, İran'a yönelik havadan saldırı başlattı! İsrail'in İran'a saldırısının ardından Tahran'dan peş peşe açıklamalar geldi!
İsrail, İran'a yönelik havadan saldırı başlattı! İsrail'in İran'a saldırısının ardından Tahran'dan peş peşe açıklamalar geldi!
Emekli bayram yapacak! Vakıfbank para dağıtacak
Emekli bayram yapacak! Vakıfbank para dağıtacak
Yorumlananlar
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
CHP listelerinden seçime giren DEM Parti ilk defa İBB meclisinde temsil edilecek
CHP listelerinden seçime giren DEM Parti ilk defa İBB meclisinde temsil edilecek
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…