Survivor Yunus Emre Özden kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

Survivor Yunus Emre Özden  kimdir? Survivor'da Erman Altıkardeş ve Fatma Günaydın diskalifiye oldu. Bu isimler yerine yeni yarışmacılar geldi. Birçok kişi yeni gelen yarışmacı Yunus Emre Özden'e ilişkin internette arama yapıyor. Peki Survivor Yunus Emre Özden kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında? Detaylar haberimizde.

Survivor Yunus Emre Özden kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

Survivor Yunus Emre Özden  kimdir? Acun Ilıcalı, Survivor 2020'nin dün yayınlanan bölümünde Erman Altıkardeş ve Fatma Günaydın diskalifiye olduğunu açıklamıştı. Survivor 2020'ye bu isimler yerine yeni yarışmacılar geldi. Survivor 2020'ye gelen yeni yarışmacı Yunus Emre Özden ile ilgili internette arama yapılmaya başlandı. Peki Survivor Yunus Emre Özden kimdir? Kaç yaşında? Ayrıntılar haberimizde.

Survivor Yunus Emre Özden kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

SURVİVOR YUNUS EMRE ÖZDEN KİMDİR?

Yunus Emre Özden, 29.03.1993 İstanbul Silivri'de doğdu. 1.85 boyunda, 82 kilo olan yarışmacı halen Silivride ikamet ediyor. 2 çocuklu ailenin tek oğlu olan Survivor Yunus Emre, Açık Öğretim Fakültesi ulaştırma lojistik okuyor.

Lise hayatında yaşadığı bir rahatsızlık sonucu çok kilolu olduğunu söyleyen yarışmacı, tedavi sonucu aldığım kilolarla çok dalga geçildiği için okul asla sevemediğini ifade ediyor. Bu yüzden tedavisi bitince okul sonrasında şehir stadında koşmaya gitmiş ve 96 kilodan 64 kiloya düşmüş.

17 yaşıma geldiğinde başvuru yaptığı ajanslarla katalog çekimleri yapmaya başladı. 18-19 yaşında fashion weeklerde çıkmaya başladı.

Modelliğin bir parçasının spor olduğunu söyleyen Survivor Yunus, kum torbası başında uzun saatler geçirmiş. Çocukken hep dövüşçü olmayı hayal ettiğini ama ailenin engellediğini söylüyor. Daha sonra salona gelen profesyonel kick boxer güreşçi ve karatecilerle yaptığı antrenmanlarda onlardan daha iyi olduğunu fark etmiş.

Evleneceği kızın babasının daha normal işler yapması için baskı kurmuş. Bu dönemde lise mezunu olması nedeniyle şoförlük yapmış. Sonrasında Silivri'de çeşitli fabrikalarda çalışmış. Geçim sıkıntıları nedeniyle biten evliliğinin ardından MMA dövüşlerine katıldı.

2019'da Türkiye 3.sü, İstanbul 2.si oldu. Yaşadığım yerde çok sevildiğini ve özellikle kız çocuklarına bedava olmak üzere çocuklara dövüşmesini öğrettiğini, modellik ve yardımcı oyunculuk işlerine koşturduğunu söyleyen Survivor Yunus'un bir hayali de aksiyon filmi çekme, dövüş kulüpleri sahibi olma.

MMA federasyonunun bile hocam diyerek hitap ettiği bir manken dövüşçü olduğunu söylüyor. MMA'nın kötülüklerden arınma yolu ve kendi çapında başarısızlıklardan başarılar çıkarma öyküsü olduğunu belirtti.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡