Suwen halka arz ne zaman, hangi tarihlerde ? Eşit mi, oransal mı? Hisse fiyatı ne kadar, hisse kodu ne?

Ünlü iç giyim markası Suwen halka arz olacağını duyurmuştu. Bu kapsamda halka arz hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için Suwen halka arz ne zaman, hangi tarihlerde ? Eşit mi, oransal mı? Hisse fiyatı ne kadar, hisse kodu ne? sorularının yanıtları haberimizde...

Suwen halka arz ne zaman, hangi tarihlerde ? Eşit mi, oransal mı? Hisse fiyatı ne kadar, hisse kodu ne?

Yatırımlarını artırmak ve büyümek isteyen firmaların çokça tercih ettiği halka arz seçeneğini seçen markalar arasına 2005 yılında İstanbul’da kurulan  ve perakende olarak vatandaşlara hizmet veren iç giyim markası Suwen de katıldı.  Halka arzın detayları netleşirken bilgi sahibi olmak isteyenler de internet arama motorlarında araştırmalarda bulunuyor. Bu kapsamda Suwen halka arz ne zaman, hangi tarihlerde ? Eşit mi, oransal mı? Hisse fiyatı ne kadar, hisse kodu ne? haberimizde... 

Suwen halka arz ne zaman, hangi tarihlerde ? Eşit mi, oransal mı? Hisse fiyatı ne kadar, hisse kodu ne?

SUWEN HALKA ARZ NE ZAMAN, HANGİ TARİHLERDE ?

7 Nisan günü SPK tarafından halka arz başvurusu onaylanan Suwen'in halka arzı için talep toplama tarihleri 13-14-15 Nisan 2022 olarak belirlendi. 

Suwen halka arz ne zaman, hangi tarihlerde ? Eşit mi, oransal mı? Hisse fiyatı ne kadar, hisse kodu ne?

SUWEN HALKA ARZ EŞİT Mİ, ORANSAL MI? HİSSE FİYATI NE KADAR, HİSSE KODU NE?

Suwen markasının halka arzının hisse fiyatı 18,50 TL olarak belirlendi. Halka arzın hisse kodu ise SUWEN olarak belirlendi. Halka arz edilecek pay ise 23 milyon TL olacak.  Halka arz ise oransal dağıtım olacak. 

Konsorsiyum Üyeleri

Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.
Garanti Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
ING Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
QNB Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

Suwen halka arz ne zaman, hangi tarihlerde ? Eşit mi, oransal mı? Hisse fiyatı ne kadar, hisse kodu ne?

SUWEN MARKASI HAKKINDA

Türkiye’de kendi markası ve tasarımı ile üretim yapan, yüksek kalite, ulaşılabilir fiyatlar, fonksiyonel ve zarif ürünlerle müşterilerine hizmet veren bir perakende firmasıdır.

Zarif tasarımlarla farklı yaşam tarzına sahip olan Suwen, kadınlara önemli anlarında konfor ve fayda odaklı bir yaklaşımla eşlik eder.

Logomuz, kadınları mükemmel bir şekilde sembolize eden iki ikonla şekillenir "Kalp" ve "W".

"My body is so special” sloganı kadının kendine güvenini, asil şıklığını, romantizmi ve tutkuyu; kurumsal renklerimiz olan pembe, yavru ağzı, ekru ve pudranın eşsiz büyüsüyle vurgular.

İç giyimden ev giyimine, çoraptan korseye, mayo & bikini koleksiyonlarından lohusa gruplarına kadar geniş ürün yelpazesiyle bir kadının her anında yanındadır.

Kasım 2017’de %51 Taxim Capital ortaklığı ile hem Türkiye’deki perakende ağını genişletmeyi hem de Doğu Avrupa, Balkanlar, Kafkasya, Ortadoğu, Körfez Bölgesi, Afrika ile Orta ve Uzak Doğu Asya bölgelerine yayılmayı hedeflemektedir.

UYARI

bolgegundem.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan bolgegundem.com  ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir. Burada yer alan görüş ve düşüncelerin www.bolgegundem.com ve yönetimi için hiçbir bağlayıcılığı yoktur.
BİST isim ve logosu “koruma marka belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.

bolgegundem.com.com verilerin sekansı, doğruluğu ve tamlığı konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıkar, verinin ulaşmaması, gecikmesi, eksik ulaşması, yanlış olması veri yayın sistemindeki performansın düşmesi veya kesintili olması gibi hallerden oluşan herhangi bir zarardan bolgegundem.com sorumlu degildir. BİST, verinin sekansı, doğruluğu ve tamlığı konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıklar, verinin ulaşmaması, gecikmesi, eksik ulaşması, yanlış olması, veri yayın sistemindeki performansın düşmesi veya kesintili olması gibi hallerde Alıcı, Alt Alıcı ve/veya kullanıcılarda oluşabilecek herhangi bir zarardan BİST sorumlu değildir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN