Tanzim temizlik malzemeleri neler? Hangi ürünler satılacak?

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Ankara Keçiören'de halka hitap ettiği sırada sebze ve meyveden sonra sıra temizlik ürünlerine de gelecek dedi.Peki Tanzim temizlik ürünleri neler? Nerelerde satılacak? Tanzim temizlik ne zaman başlayacak? Hangi ürünler olacak?

Tanzim temizlik malzemeleri neler? Hangi ürünler satılacak?

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gıdada tanzim satışlarla ucuz ürün satmaya başlandığını vurgulayarak "Sebze ile sınırlı kalmayacak, temizlik malzemelerinde buna gireceğiz" dedi.

MEYVE-SEBZE FİYATLARINDAKİ TERÖRE DUR DİYORUZ

Son günlerde malum Türkiye'de bir oyun oynanmaya başladı. Patlican, domates patates...Fiyatları tırmandırmaya başladılar. Bu bir terör estirmeydi. Bu teröre karşı nasıl Gabar'da, Cüdi'de inlerine girdiysek şimdi gıda terörü estirenlerin de inlerine giriyoruz.

Terör estirenlere karşı tedbirimizi aldık. Semt pazarları, tanzim satış nuktaları kurarak bugün itibarıyla ucuz ürünü satmaya başladık. Ankara'da bu çalışmalar başladı. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette.

 

Tanzim temizlik malzemeleri neler? Hangi ürünler satılacak? Ne zaman başlayacak? Hangi noktalarda satılacak?

TANZİM TEMİZLİK MALZEMELERİ NELER?

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Ankara Keçiören'de halka hitap ettiği sırada sebze ve meyveden sonra sıra temizlik ürünlerine de gelecek dedi.Peki Tanzim temizlik ürünleri neler? Nerelerde satılacak? Tanzim temizlik ne zaman başlayacak? Hangi ürünler olacak? Bununla ilgili henüz net bir bilgi yok, Net bir bilgi geldiği zaman sitemizde güncellenecektir.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASIYLA "ACABA BOR ÜRÜNLERİ Mİ SATILACAK" SORUSU AKILLARA GELDİ

Bor madeninden yapılan ilk ve tek temizlik ürünü olan "Boron" geçtiğimiz günlerde satışa sunulmuştu. Vatandaşın yoğun ilgili üzerine Bakan Dönmez Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Boron'un bugünden itibaren yüzde 10 indirimle satışa sunulacak." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Boron" adlı temizlik ürününün bugünden itibaren "Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı" kapsamında yüzde 10 indirimle satışa sunulacağını bildirdi.

BORON NEDİR? BOR MADENİ SAĞLIKLI MI? BORON NERELERDE BULUNUR?

Dünya Bor lideri Eti Maden, gelecek vizyonu ile birlikte Türkiye’nin en değerli yeraltı kaynağından yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Bor madeninin leke çıkarma işlemini kolaylaştırma, enzimleri stabilize etme, suyu yumuşatma gibi özellikleri kullanılarak geliştirilen doğal mineralli temizlik ürünü BORON, “Türkiye’nin Bor madeninden Türkiye’nin temizlik ürünü” sloganıyla piyasaya sunuldu. BORON’un diğer özellikleri ise  doğaya, çevreye ve insan sağlığına zarar vermemesi.

Enerji Bakanı Dönmez; “2018’de bor ihracatımız 1 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti”

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde düzenlenen basın lansmanına katılan Sn. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bor madeninin ülkeye sağladığı katma değerlere dikkat çekerek, “ ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ hedefi doğrultusunda geçtiğimiz yıllar içerisinde başlattığımız “Milli Enerji ve Maden Politikamız” ile yerin altında ne varsa süratle ekonomiye kazandıracağız dedik. Bu yöndeki çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Enerji ve tabii kaynaklar alanında yaptığımız her hamleyle ekonomimizin büyümesini sağlıyor, istihdamımızı artırıyor, şehirlerimizin sosyal gelişimine en güçlü desteği veriyoruz. ” dedi.

%73'ÜNDEN FAZLASI TÜRKİYE'DEN KARŞILANMAKTA

Bor’un gerek hammadde gerekse ihracat yönünden global anlamda öncü ve örnek olduğumuz sektörlerin başında geldiğini söyleyen Bakan Dönmez, dünya bor revervlerinin %73’ünden fazlasının ülkemizde olduğunu belirtti. Bakan Dönmez sözlerine şöyle devam etti:

“2018 yılı bor ihracatımız 1 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti. İnşallah bu rakamı artırarak devam ettireceğiz. Doğrudan ya da distribütörler vasıtasıyla dünyanın 110 ülkesine ihracat gerçekleştiriyoruz. Bu ülkelerin içerisinde halihazırda pazarda rakibimiz olan ABD ve en büyük müşterilerimiz olan Çin ve Hindistan da bulunuyor. Borun kullanım alanları oldukça geniş. Gündelik hayatımızı kolaylaştıran, hayat kalitemizi artıran pek çok ürünün hammaddesi bor kaynaklı. Bugün lansmanını gerçekleştirdiğimiz temizlik ürünü BORON, borun günlük hayatımıza dokunan en yeni üyesi. Artık bütün dünyada organik olana, doğal olana, çevre ve insan dostu ürünlere doğru bir yöneliş söz konusu. Geliştirilen ar-ge çalışmalarıyla ETİ Maden tarafından üretilen BORON temizlik ürünü, doğal minerallerden oluşan bileşimi ile geleneksel temizlik ürünlerinden ayrışıyor. BORON yerli ve milli bir ürün. Ar-ge faaliyetlerinden, pazarlama ve satış ağına kadar her şey yerli ve milli imkanlarla ve insan kaynağımızla üretildi ve yıl boyunca aynı fiyata satışı gerçekleştirilecek. Emeği geçen tüm ETİ Maden yöneticilerimizi ve işçi kardeşlerimizi kutluyorum.”

Tanzim temizlik malzemeleri neler? Hangi ürünler satılacak? Ne zaman başlayacak? Hangi noktalarda satılacak?

Tanzim temizlik malzemeleri neler? Hangi ürünler satılacak? Ne zaman başlayacak? Hangi noktalarda satılacak?

 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡