Tekirdağ'da polis damat dehşeti

Çerkezköy'de cinnet getiren polis, kayınpederini öldürdü, kendisi gibi polis olan eşi ile kayınvalidesini yaraladı.

Tekirdağ'da polis damat dehşeti

Sivas"tan kısa süre önce Çerkezköy"e tayin olarak gelen 35 yaşındaki polis Salih Peşter ile 34 yaşındaki eşi Diler Peşter iddiaya göre ailevi sorunlar yüzünden tartıştı.

EŞİNİ SİLAHLA YARALADI

Salih Peşter tartıştığı eşini silahla yaraladı. Silah seslerini duyan apartman sakinleri hemen polis ve sağlık ekibine haber verdi. Kısa süre içinde olay yerine gelen ekipler olaya müdahale etti.

ÇOCUKLARINI TESLİM ETTİ

Yaralanan Diler Peşter ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesi"ne kaldırılırken, Salih Peşter çocukları ile beraber kayınvalidesini ve kayınpederini rehin aldı. Polis memuru Salih Peşter, meslektaşlarının uzun süren ikna çabaları sonucu iki çocuğunu teslim etti. Daha sonra yaraladığı kayınvalidesini de bırakma kararı aldı.

KAYINPEDERİNİ ÖLDÜRDÜ, KAYINVALİDESİNİ YARALADI

Salih Peşter, kayınvalidesi Yüksel Sezer"i (61) evin kapısından bırakmak yerine itfaiye aracılığı ile balkondan vermek isteyince polis olay yerine İtfaiye çağırdı. İtfaiye aracılığı ile balkondan teslim alınan yaralı kayınvalide, eşi Selim Sezer"in (63) damadı tarafından öldürüldüğünü söyledi.

ÖZEL HAREKAT ÇAĞRILDI

İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan olay yerine Polis Özel Harekat ekiplerini de çağırdı. Bir süre sonra Peşter silahını polise teslim etti. Polisin 3.5 saatlik ikna çalışması neticesinde teslim olan katil zanlısı gözaltına alındı. Peşter, Çerkezköy Devlet Hastanesi"nde alınan sağlık raporunun ardından Gazi Polis Merkezi"ne götürüldü. Selim Sezer"in cansız bedeni ön otopsinin ardından Adli Tıp Kurumu"na gönderildi.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡