Teknik Müdür Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Teknik Müdür maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Teknik Müdür iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Teknik Müdür iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Teknik Müdür Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Teknik Müdür görev tanımı nedir, Teknik Müdür ne iş yapar, Teknik Müdür olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Teknik Müdür mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Teknik Müdür Tanımı;

Kurulum, Bakım ve Onarım esnasında meydana gelebilecek arızaların en kısa zamanda ve en uygun maliyetle giderilmesi için gerekli yönlendirme ve organizasyonu yapmak. Atölyenin yönetimi için gerekli faaliyetleri planlamak ve uygulatmak. Müşterilerin teknik şikayetlerini almak ve çözüme kavuşturmak.

Teknik Müdür Maaşı Ne Kadar? 2023 Teknik Müdür Maaşları

Teknik Müdür maaşı ortalama aylık 14490,5 _TL’dir. En düşük Teknik Müdür maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 20475 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Teknik Müdür iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Teknik Müdür İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Teknik Müdür Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : Lisans

Teknik Müdür Ne İş Yapar?

Teknik Müdür; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:
a)  vb. görev ve işlemleri yerine getiri.

Teknik Müdür Meslek Ana Grubu :

Yöneticiler

Meslek Alt Ana Grubu :

Üretim Ve Uzmanlaşmış Hizmet Müdürleri

Meslek Grubu :

Profesyonel Hizmet Müdürleri

Meslek Birim Grubu :

Başka Yerde Sınıflandırılmamış Profesyonel Hizmet Müdürleri

Teknik Müdür Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde Teknik Müdür mesleğinin meslek kodu 1349.11 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki Teknik Müdür maaşlarına ek sizlerde Teknik Müdür mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

84
0
40
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN