Tevzi Bürosu ne demek, TDK'ya göre Tevzi Bürosu kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İlk kez duyduğumuz ve manasını hiç bilmediğimiz bazı kelimeler vardır. Tevzi Bürosu karşımıza çıkan bu kelimelerdendir. Tevzi Bürosu ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Tevzi Bürosu kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Tevzi Bürosu ne demek, TDK'ya göre Tevzi Bürosu kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe zengin dil çeşitliliğine sahip olmasından dolayı günlük hayatta anlamını bilmediğimiz kelimeleri sık sık cümle içinde kullanırız. Kullandığı kelimelerin anlamlarını merak edenler meraklarını gidermek için araştırma yapıyor. Tevzi Bürosu ne demek? Tevzi Bürosu TDK sözlük anlamı ne demektir? sizler için araştırdık….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi tevzi bürosu kelimesi. Peki tevzi bürosu ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre tevzi bürosu nedir, tevzi bürosu kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

TEVZİ BÜROSU NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Tevzi bürosu kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre tevzi bürosu kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Dağıtım işleri ile uğraşan büro

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡