TFF, Fenerbahçe'nin kural hatası itirazını reddetti

TFF Yönetim Kurulu, Fenerbahçe’nin iki maçına yaptığı ‘kural hatası’ itirazlarını reddetti.

TFF, Fenerbahçe'nin kural hatası itirazını reddetti

TürkiyeFutbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Aytemiz Alanyasporun sahasında 3-1 kazandığı Fenerbahçekarşılaşması sonrasında sarı lacivertlilerin yaptığı ‘kural hatası var’ itirazını değerlendirip reddettiğini açıkladı.

 Merkez Hakem Kurulu’ndan görüş alan TFF, Fenerbahçenin itiraz ettiği hataların, kural hatası değil, hakem hatası olduğu kanaatine vardı. Aynı şekilde Ankaragücü’nün de Kadıköyde 2-1 yenildiği Fenerbahçemaçı sonrasında yaptığı kural hatası itirazı da kabul görmedi. Her iki mücadele de tekrar edilmeyecek. TFF, konuyla ilgili açıklamayı bugün ya da yarın yapacak.


NEDEN İTİRAZ ETMİŞLERDİ?

Fenerbahçe Alanya maçında 2 pozisyon için kural hatası itirazında bulundu. 45+2’de Alanyalı Fernandes, tacı yanlış yerden kullandı. Atışı tekrarlatan hakemin, tacı F.Bahçe’ye vermesi gerekiyordu ancak yine ev sahibi kullandı. Sarı lacivertliler ayrıca, 47. dakikada AltayBayındır tarafından kullanılan aut atışı sırasında Alanyalı Cisse’nin cezasahası içinden kalarak avantaj sağladığını ileri sürmüştü. A.Gücü ise F.Bahçe maçının 20. dakikasında yedikleri golden önce hakemin aut yerine korner kararı verdiği iddiasıyla TFF’ye kural hatası başvurusunda bulunmuştu. 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡