THY'den gelen kayıp eşya satışı SMS'ine dikkat! (ÖZEL HABER)

Türk Hava Yolları tarafından eğer size de kayıp eşya satışı mesajı geldiyse dikkat! Çünkü dolandırılıyorsunuz... THY'nin yaptığı resmi açıklama ile uçaklarda unutulan eşyaların satışı varmış gibi gösterenlere itibar edilmemesi gerektiği konusunda vatandaşları uyardı.

THY'den gelen kayıp eşya satışı SMS'ine dikkat! (ÖZEL HABER)

Siz de "ucuza Samsung telefon satışı" mesajı mı aldınız? Sakın ola ki bu 'bait'e kanmayın. Bölge Gündem Haber'den Pınar Çehreli'nin özel haberine göre son zamanlarda iyice yaygınlaşan ve Türk Hava Yolları tarafından gönderilmiş gibi lanse edilen dolandırıcı mesajlar, insanların kafasını karıştırabiliyor.

Özellikle daha bu sabah ekibimize ulaşan sms ile bu dolandırıcılık sisteminin hala devam ettiği gözler önüne serildi. Bu kişi, siz ya da yakınlarınız da olabilir.

Hava yolu şirketi; farklı sosyal medya kanalları, sms veya internet siteleri üzerinden THY uçaklarında unutulan eşyalara yönelik satış olduğunu gösterenlerin profillerinin tespit edildiğini de belirtti.

THY DOLANDIRICILIĞI BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

THY'nin resmi internet sitesinde "Uçaklarımızda unutulan eşyalar hakkında" başlığıyla bir uyarı yayınlandı. 

THY'den gelen kayıp eşya satışı SMS'ine dikkat! (ÖZEL HABER)

Uçaklarımızda unutulan eşyalar hakkında

"Gönderilen mesajlarda THY logosu kullanan ve bazı cep telefonu markalarının modellerinin ucuza satışa çıkarıldığı iddia edenlere karşı güncellenen uyarıda, bazı vatandaşların ve yolcuların cep telefonlarına mesaj gönderenlerin, çeşitli sosyal medya kanalları ve internet sitelerinde, kendilerini THY uçaklarında unutulan eşyaların satışını gerçekleştiriyor olarak lanse eden profillerin tespit edildiği belirtilerek, "Bahse konu kişi ve sayfaların Türk Hava Yolları ile ilgisi bulunmamaktadır. Yolcularımızın bu tip ilanlara itibar etmemeleri önemle rica olunur." ifadelerine yer verildi.

THY'den gelen kayıp eşya satışı SMS'ine dikkat! (ÖZEL HABER)

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡