TIR bariyerlere çarptı! Çelik plakalar yola savruldu

Yalova'da Tanomi Meydanında bulunan üst geçide hızlı giren çelik plaka yüklü TIR virajı alamayarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle çok sayıda çelik plaka yola saçıldı. Kaza nedeniyle üst geçidin kapanması sonucu 1 km'lik araç kuyruğu oluştu.

TIR bariyerlere çarptı! Çelik plakalar yola savruldu

Yalova'da Tanomi Meydanında bulunan üst geçide hızlı giren çelik plaka yüklü TIR virajı alamayarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle çok sayıda çelik plaka yola saçıldı.

İstanbul'dan aldığı çelik plakaları Bursa'ya götüren Y.S.T (52) idaresindeki 16 VR 2940 plakalı TIR, Yalova'nın Tonami Meydanında bulunan üst geçide hızlı girdi. Hız nedeniyle virajı alamayan araç çelik bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile TIR'ın dorsesinde bulunan tonlarca ağırlıktaki çelik plakalar yola saçıldı. Bu esnada üst geçitte başka araç bulunmaması ise muhtemel bir facianın yaşanmasını engelledi.

1 KM'LİK ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU

Trafiğe kapanan üst geçitte güvenlik önlemleri alındı. Olay yerine çağrılan bir vinç marifeti ile yoldan kaldırılan çelik plakalar başka bir araca yüklenerek Bursa'ya götürüldü. Bu esnada üst geçidin kapanması nedeniyle Tonami Meydanında uzunluğu 1 kilometreyi bulan araç kuyruğu oluştu. Olayla ilgili olarak tahkikat başlatıldı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡