TOGG'dan, yerli otomobilin markalaşma sürecine dair paylaşım

TOGG'un, resmi Twitter sayfası üzerinden yapılan yerinde paylaşımlarla yerli otomobil hakkındaki soru işaretlerini tek tek gideren TOGG, paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Yapılan bu yeni paylaşımda ise, yerli otomobişin markalaşma sürecinin nasıl geçeceği gösteriliyor.

TOGG'dan, yerli otomobilin markalaşma sürecine dair paylaşım

Türkiye'nin uzun yıllardır konuştuğu yerli otomobil projesi, geçtiğimiz günlerde nihayet göz önüne çıktı. TOGG tarafından hazırlanan ve 2019 yılının son günlerinde Gebze Bilişim Vadisi'nde tanıtılan yerli otomobil, tüm Türkiye'yi etkisi altına aldı. Vatandaşlar şu günlerde, yerli otomobilin marka sürecinin nasıl geçeceğini ve otomobilin şehir şehir gezmesini bekliyorlar.





 

Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu, yerli otomobil projesiyle ilgili çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Yetkililer, aracın hem kendisini belirlenen sürelerde yetiştirmek hem de yerli otomobil projesinin tam anlamıyla pazarlanabilmesi için gerekli çalışmaları sürdürüyorlar. TOGG, yerli otomobilin tanıtılması konusunda ise aktif olarak sosyal medyayı yerinde paylaşımlar ile vatandaşları sürekli bilgilendiriyor.

togg-dan-yerli-otomobil-anketi-suv-modeli-onde-12769190-8403-amp.jpg

TOGG'un resmi Twitter hesabı olan "Türkiye'nin Otomobili" üzerinden bugün yapılan paylaşımlar, yerli otomobil projesinin markalaşma sürecinin nasıl gerçekleşeceğini gösteriyor. TOGG tarafından yapılan paylaşıma göre yerli otomobilin markalaşma süreci, 2020 yılının ortalarında neredeyse tamamlanmış olacak. Peki önümüzdeki 6 ay boyunca, Türkiye'yi bu konuda neler bekliyor?

 

 

YERLİ OTOMOBİLİN MARKALAŞMA SÜRECİNDE YAŞANACAK MUHTEMEL OLAYLAR

-Bilinçaltı beklenti araştırması

-Pazar araştırması ve hedef kitlenin belirlenmesi

-Marka özünü tanımlama

2020'NİN ORTALARINA GELDİĞİMİZ ZAMAN İSE

Marka adını ve test etme etabına gelinmiş olacak. TOGG bu aşamada ise; ilgi çekici, aynı hemde hem kültürel hemde global dile uygun, tescil edilebilir ve olumlu tüketici algısı oluşacak bir marka ismi bulmuş olacak. Bu aşamanın tamamlanması ile birlikte de yerli otomobilin markalaşma süreci sonlanmış olacak.

37f48966f4eae9b9d277c10daccbb66f5b42149a.jpeg

TOGG tarafından yapılan paylaşımda, yerli otomobile ait markanın Türkiye'nin küresel mobilite markası olacağı belirtiliyor. Bu bağlamda yerli otomobilin sahip olacağı marka; özgün, güvenli, güçlü, dönüşen ve dönüştüren, samimi ve son olarak da yenilikçi bir hale sahip olması bekleniyor. Tüm bu markalaşma süreci, yerli otomobilin hem Türkiye hem de diğer ülkelerde tanınmasına ve pazarlanmasına yardımcı olacak.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡