TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura çekilişi sonuçları listesi 2021, TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı

Vatandaşlar heyecanla TOKİ kura çekiliş sonuçlarını bekliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura çekilişi sonuçları listesi 2021 araştırılmaya başlandı. İşte TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı ve merak edilen detaylar...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura çekilişi sonuçları listesi 2021, TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Konut Projesi 2+1, 3+1 ve 4+1 kura çekilişleri, canlı yayın ile yapıldı. Çekiliş kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayımlanmasına rağmen takip edemeyen vatandaşlar oldu. Bunun üzerine TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura çekilişi sonuçları listesi 2021, TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı başlıkları ile internet veri kaynaklarında arama yapılmaya başlandı. İşte detaylar...

TOKİ GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL KUZEYŞEHİR KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI LİSTESİ 2021

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Konut Projesi için gerçekleştirilen kura çekilişlerinin ardından ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar çekiliş sonuçlarını merak etmeye başladı. Konut projesi kura çekilişleri 2+1, 3+1 ve 4+1 evler için gerçekleştirildi. Başvuru rekorunun kırıldığı TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir konut projesi kura çekilişi pandeminin gölgesinde kaldı. Seyircisiz olarak gerçekleştirilen kura çekiminde 19 adet 2+1 alt gelir grubu konut, 2 adet 3+1 konut ve 145 adet 4+1 konut için başvuru yapan kişiler arasından şanslı katılımcılar belirlendi. 

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Konut Projesi'nde, pandemi nedeniyle çekilişlere katılamayan vatandaşlar sonuçları araştırıyor. Gaziantep Kuzeyşehir TOKİ kura sonuçları, Gaziantep Kuzeyşehir 6. etap ve 7. etap kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama ekranından yapılabilecek.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura çekilişi sonuçları listesi 2021, TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı

TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Kura sonuçlarının bugün akşam saatlerinde kurumun resmi internet sitesi üzerinden ilan edileceği öğrenildi. Bugün akşam üzeri itibari ile açılacak olan kura sonucu sorgulama ekranına ulaşmak için sorgulama ekranına tıklamanız yeterli olacak.

SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Açılan ekranda yalnızca TC kimlik numarası ile sorgulama yapılabilecek. Bu ekran üzerinden gerçekleştirilen sorgulama ile konut hakkı kazanıp kazanılmadığı öğrenilebilecek. Noter huzurunda gerçekleştirilen ve TOKİ Facebook, Twitter, İnstagram ve You Tube kanalları üzerinden canlı olarak yayınlanan kura çekilişinde hak sahipleri heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyor. Listenin yayımlanması için noterin listeyi onaylaması bekleniyor.

GAZİANTEP KUZEYŞEHİR 6. ETAP TOKİ KURA ÇEKİLİŞİNDE BAŞVURU REKORU

Ev alma imkanı bulunmayan vatandaşlar için hayata geçirilen projelerle maddi imkanları kısıtlı vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olmaları sağlanıyor. Yoğun ilgi gösterilen TOKİ kura çekilişlerinde başvuru rekoru kırıldı. TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir konut projesi kapsamında başvuru rakamları;

  • 2+1 19 adet alt gelir grubu konut için 5 bin 871 kişi
  • 3+1 2 adet orta gelir grubu konut için 5 bin 858 kişi
  • 4+1 145 konut için ise 7 bin 815 kişi başvuruda bulundu. 

 

 KURADA ADI ÇIKMAYANLARA PARA İADESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenlerin yoğun katılım gösterdiği projede, sonuçların belli olmasının ardından kurada adı çıkmayanlara da çekiliş için ödedikleri para iade edilecek. Vatandaşlar para iadelerinin ne zaman gerçekleşeceğini merak ediyor. Yapılan açıklamalarda para iadelerinin önümüzdeki hafta içerisinde para iadesi parayı yatırmış oldukları banka şubesi üzerinden yapılacağı ifade edildi.

1
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡