TOKİ Konya kura sonuçları ne zaman açıklanır? Toki Konya kura sonuçları sorgulama

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kapsamında inşa edilen konutlar, bugün sahiplerini buluyor. Binlerce kişinin merakla beklediği TOKİ Konya kura çekimleri koronavirüs nedeniyle internet üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecek. Konya TOKİ kura çekilişi kapsamında 426 konut 6 Haziran'da sahiplerini bulacak.

TOKİ Konya kura sonuçları ne zaman açıklanır? Toki Konya kura sonuçları sorgulama

TOKİ Konya kura sonuçları ne zaman açıklanır? Binlerce ev sahibi olmak isteyen kişinin merakla beklediği TOKİ Konya kura çekimleri bugün gerçekleştirilecek. TOKİ'ye ait sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak kura çekimlerinde toplamda 426 konut sahiplerini bulacak. İşte herkesin merakla beklediği TOKİ Konya kura sonuçları | Toki Konya kura sonuçları sorgulama...

1594017953256.jpg

TOKİ Konya kura sonuçları bugün Noter huzurunda yapılacak çekilişle açıklanacak. Çekiliş Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle canlı olarak sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirilecek. Peki  6 Temmuz 2020 TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar ilçesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Toplu Konut İdaresi Konya Beyşehir Küçükavşar ilçesi kura çekimleri Pazartesi günü saat kaçta yapılacak?

TOKİ KONYA KURA ÇEKİLİŞİ YAYININI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Hazine ve Maliye Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen Kura çekilişleri sonrası toplamda 426 toplu konutun ismi belli olacak.

KURA SONUCU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ Konya ili Tuzlukçu ilçesi kura çekimi bugün saat 10.00 itibari ile başladı. TOKİ Konya’nın ikinci çekilişi ise Beyşehir Küçükavşar ilçesinde saat 14.00’da başlayacak.

1594017953256-001.jpg

TOKİ KONYA BEYŞEHİR KÜÇÜKAVŞAR İLÇESİ 2+1 ve 3+1 KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

6 Temmuz 2020 Pazartesi günü gerçekleştirilecek Konya Beyşehir Küçükavşar ilçesi Toplu konut projesi kura sonuçlarının videosu ve isim listesini buradan yayınlayacağız.
 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡