Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi kim oldu?

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi kim oldu? TFF'den Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmalarının hakemlerine ilişkin açıklama yapıldı. Açıklama sonrası birçok kişi internette ZTK yarı final ilk karşılaşmalarına dair arama yapıyor. Peki Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi kim oldu? İşte detaylar...

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi kim oldu?

Trabzonspor- Fenerbahçemaçının hakemi kim oldu? TürkiyeFutbol Federasyonu (TFF) tarafından Ziraat TürkiyeKupası yarı final ilk karşılaşmalarının hakemleri ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamanın ardından birçok kişi internet üzerinde ZTK yarı final ilk karşılaşmalarına ilişkin arama yapmaya başladı. Peki Trabzonspor- Fenerbahçemaçının hakemi kim oldu? Ayrıntılar haberimizde...

TRABZONSPOR FENERBAHÇEMAÇININ HAKEMİ KİM OLDU?

TFF'den Ziraat TürkiyeKupası yarı final ilk karşılaşmalarının hakemleri ile ilgili açıklama yapıldı.

Açıklamada, Trabzonspor- Fenerbahçemaçını Yaşar Kemal Uğurlu'nun yöneteceği belirtildi.

Salı günü saat 20.30'da başlayacak maçın VAR hakemi ise Fırat Aydınus oldu.

Diğer eşleşme Antalyaspor- Alanyasporkarşılaşmasında ise Alper Ulusoy görev alacak.

Trabzonspor Fenerbahçe maçının hakemi kim oldu?

Trabzonspor Fenerbahçe maçının hakemi kim oldu?

YAŞAR KEMAL UĞURLU KİMDİR? NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

1981 senesinde memur bir anne babanın çocuğu olarak Ankara'da dünyaya gelen Yaşar Kemal Uğurlu, genç yaşlarda Ankaragücü takımının çeşitli kategorilerinde futbol oynadı. Bütün eğitim hayatını Ankara'da tamamlayarak Gazi Üniversitesi iktisat bölümünden mezun oldu. İsmini 2 ayrı dedesinin isminden aldı. Milli eskrimci olan bir kız kardeşi vardır. Babası Bayındırlık Bakanlığında Sosyal İşler Müdürlüğü görevinden emekli oldu.

Ekrandan izlediği bir maç sonrası hakemin kararlarını beğenmemesi üzerine hakem olmaya karar verdi. 2002 tarihinde Düzce'de bulunan bir hakem kursuna başvurarak bu alandaki ilk adımını attı. 2004 senesinde ise aktif olarak profesyonel hakemlik kariyerine başladı. Hakemliğe başladıktan 13 yıl sonra ilk kez 2015 sezonunda "Mersin İdman Yurdu - Kayserispor maçıyla bir Süper Lig müsabakasını yönetti.

2012 tarihinde bir bankada müdür yardımcısı olan eşi Özlem Uğurlu ile dünya evine girdi. Bu evliliğinden "Deren" isimli bir kız çocuğu dünyaya geldi.

Bir röportajında boş zamanlarında tavla oynadığını, bu oyunda çok iddialı olduğunu ve ayrıca basketbol maçı izlemeyi futboldan daha çok sevdiğini söylemiştir.

Aynı zamanda sigortacılık mesleğini yapan, hakem Yaşar Kemal Uğurlu baba tarafından aslen Konyalı'dır.

Trabzonspor Fenerbahçe maçının hakemi kim oldu?

FIRAT AYDINUS KİMDİR? NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

5 Ekim 1973 (45 yaşında) İstanbul doğumlu olan Fırat Aydınus, hakemliğe 1996 yılında başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği bölümünden mezundur. 2006 -2014 yılları arasında FIFA hakemi de olan Aydınus, Süper Lig’de önemli karşılaşmalarda çaldığı düdüklerle dikkatleri üzerine çekmişti. Asıl mesleği mühendislik olan Aydınus, hakemlik kariyerindeki gelişmeler sonrası tamamıyla bu alana yöneldi.

18 Ekim 2018 tarihi itibariyle kariyerinde 87 kez penaltı veren Aydınus, düdük çaldığı karşılaşmalarda toplamda bin 613 kez sarı kartına ve 74 kez kırmızı kartına başvurdu. Aydınus’un kariyerinde en çok yönettiği karşılaşma türü ise 284 ile Süper Lig karşılaşması oldu.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡