Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçının ilk 11'leri belli oldu!

Trabzonspor, Süper Lig’de lider koltuğuna oturmak için kritik bir maça çıkıyor. Geçtiğimiz hafta Gaziantep FK ile karşı karşıya geldiği mücadelede 2 puan kaybeden Trabzonspor’un artık puan kaybetmek istemiyor. Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçının ilk 11'leri belli oldu.

Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçının ilk 11'leri belli oldu!

Trabzonspor, sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak. Bordo Mavililerin, Yeni Malatyaspor karşısındaki en büyük kozu Alexander Sörloth olacak. Süper Lig'in 25. haftasında 24. maçına çıkan ve Gaziantep FK karşısında 2 puan kaybederek büyük darbe alan fırtınada gözler, Yeni Malatyaspor deplasmanında olacak.

ERTELENEN YENİ MALATYASPOR-TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA OYNANACAK?

Elazığ'da yaşanan ve tüm ülkemizi derinden sarsan deprem spor müsabakalarını da etkilemiş, Malatya ve çevre illerdeki tüm müsabakalar ertelenmişti. Bu acı olay Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçının ertelenmesine de sebep olmuştu. 27 Ocak'ta oynanması beklenen Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçı 11 Mart saat 20:00'a ertelendi. Karşılaşma Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak.

27 Ocak'ta oynanması beklenen ancak deprem sebebiyle ertelenen Yeni Malatyaspor-Trabzonspor karşılaşmasını canlı izlemek için birçok arama yapılıyor. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor karşılaşmasını bu akşam saat 20:00'da Bein Sports 1'den canlı izleyebilirsiniz.

YENİ MALATYASPOR - TRABZONSPOR MAÇININ İLK 11'LERİ

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Murat, Mina, Robin Yalçın, Sakıb, Donald, Acquah, Fofana, Gökhan Töre, Bifouma, Umut Bulut

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Campi, Novak, A. Parmak, Sosa, Ekuban, A. Ömür, Nwakaeme, Sörloth

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡