Trendyol Sevgililer Günü kampanyaları | Trendyol Sevgililer Günü indirimleri 2020

Trendyol Sevgililer Günü kampanyaları bu özel günde sevgisini göstermek isteyen birçok kişi tarafından merak ediliyor. Birçok çift, 14 Şubat'a sayılı günler kala hediyelerini hazırlama telaşında. Bu anlamlı gün yaklaşırken biz de sizler için Trendyol Sevgililer Günü kampanyaları, indirimlerini hazırladık. İşte detaylar

Trendyol Sevgililer Günü kampanyaları | Trendyol Sevgililer Günü indirimleri 2020

Çiftler, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne sayılı günler kala çiftler hediyelerini hazırlama telaşına düştü. Dünyanın her yerinde kutlanan 14 Şubat sevgililer gününde sevgilisine hediye almayı düşünen birçok kişi doğru hediyeyi seçmek istiyor. Trendyol Sevgililer Günü kampanyaları ve Trendyol Sevgililer Günü indirimleri de 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgisini göstermek isteyen birçok kişi tarafından merak ediliyor. Sevgililer Günü'nün yaklaşması ile birçok çift ne hediye alacağını düşünmeye başladı. Hediyelerini alma telaşına düşen birçok kişi için biz de. Bu anlamlı gün yaklaşırken biz de sizler için Trendyol Sevgililer Günü kampanyaları, indirimlerini hazırladık. İşte ayrıntılar...

Trendyol Sevgililer Günü kampanyaları | Trendyol sevgililer günü indirimleri

Trendyol,14 Şubat Sevgililer Günü'nde evde olacaklar için çeşitli seçenekler oluşturmuş.

Trendyol Sevgililer Günü kampanyaları | Trendyol sevgililer günü indirimleri

Trendyol'da 14 Şubat'ta dışarıda olacak çiftler için ise hediyeler mevcut.

Trendyol Sevgililer Günü kampanyaları | Trendyol sevgililer günü indirimleri

Trendyol 14 Şubat'ı yalnız geçirenleri de unutmadı. Onlar için de TV battaniyesi, hoparlör, kitap ve atıştırmalık gibi seçenekler mevcut...

Trendyol Sevgililer Günü kampanyaları | Trendyol sevgililer günü indirimleri

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ İNDİRİMLERİ

Günümüzde e-ticaretin gelişmesi ile Sevgililer Günü hediyenizi çok hızlı bir şekilde seçip siparişini verebilirsiniz. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde mağazalarda kuyruk beklemek yerine tek tıkla hediyenizi sipariş verebilirsiniz.

Trendyol, Sevgililer Günü’ne özel hediye önerilerini sizin için hazırladı. Sevgiliniz için hediyeyi bütçenize göre seçip hızlıca alabilirsiniz. Sevgililer Günü’ne özel hediyeler; cep telefonundan bilgisayara, giyimden ayakkabıya, outdoor ürünlerinden aklınıza gelebilecek yüz binlerce üründe indirimli fiyatlar sizleri bekliyor. Size ise büyük fırsatlar ve size özel kampanyalardan yararlanmak için Trendyol sayfasına girip, favori ürünlerinizin siparişini vermek kalıyor!

ERKEĞE TRENDYOL SEVGİLİLER GÜNÜ İNDİRİMİ 

Erkek için hediye alırken kadınlar her zaman çok düşünür. Kişiye özel hediye alarak sevgililerini şaşırtıp mutlu etmek isterler. Bunun için sevgilinizin tarzını çok iyi bilmeniz gerekir. Sevgiliniz, klasik tarza sahip, sporu seven, doğayla iç içe olmayı seven kamp tutkunu veya teknoloji düşkünü ise Trendyol'un hazırladığı ilgili sayfayı inceleyebilir doğru hediye tercihini yapabilirsiniz.

Kişiye özel hediyeleri görmek için ise Trendyol'un Erkek Sevgiliye Hediye sayfasını inceleyebilirsiniz...

Klasik tarza sahip sevgiliniz veya eşiniz var ise gömlek, saat, kravat veya kol düğmesi oldukça şık bir hediye tercihi olabilir. Bu tarz hediyeler kulağa her zaman klişe olarak gelse de eşinizin veya sevgilinizin her gün kullanacağı anlamlı bir hediyedir. Bu hediyeyi verirken özel bir yemek hazırlayabilirsiniz şık bir yere götürebilirsiniz veya anlamlı notlar yazarak hediyenizi özelleştirebilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde soğuk geçen kış için sevgilinizi ısıtacak kazaklar, şık kaşe kabanlar veya polar pijama takımlarıyla sevgilinizi mutlu edebilirsiniz.

Sporu seven ve sporla uğraşan sevgiliniz için spor ayakkabı ve forma hem işlevsel hem de özel bir Sevgililer Günü hediyesi olabilir. Sevdiği oyuncunun çıkardığı özel krampon veya basketbol ayakkabısı sevgilinize verdiğiniz değer gösterir. Doğayı seven ve kamp yapan bir sevgiliniz varsa ona uyku tulumu, çadır veya termos alıp 14 Şubat gününüzü romantik bir yerde kamp yaparak geçirebilirsiniz.

Sevgiliniz teknolojiyi çok seviyorsa ona laptop veya cep telefonu hediye edebilirsiniz. Her eline alışında sizi düşüneceği bir Sevgililer Günü hediyesi istiyorsanız, cep telefonu sizin için doğru bir tercih olacaktır. Bilgisayarlara ilgili bir sevgiliniz varsa klavye, fare, kulaklık gibi bilgisayar aksesuarları da güzel bir Sevgililer Günü hediyesi olabilir. Oyuncu klavyeleri erkek arkadaşınız için hem eğlence kaynağı hem de daima kullanacağı bir hediye alternatifidir. 14 Şubat’ta erkek sevgiliye hediye seçeneği Trendyol’da fazlasıyla bulunmaktadır.

Trendyol Sevgililer Günü kampanyaları | Trendyol sevgililer günü indirimleri

Erkek arkadaşınız için kapüşonlu kanguru cepli basic sweatshirt'ler, siyah uzun kollu bisiklet yaka deri parçalı sweatshirt ya da siyah kapüşonlu kanguru cepli önü fermuarlı reglan kollu bir sweatshirt alabilirsiniz.

Trendyol'un sevgililer günü için yaptığı indirimde erkekler için giyim kategorisinde birçok seçenek bulunuyor:

Trendyol Sevgililer Günü kampanyaları | Trendyol sevgililer günü indirimleri

Trendyol Sevgililer Günü kampanyaları | Trendyol sevgililer günü indirimleri

Erkek arkadaşınızı deri bir cüzdan, marka bir çorap ya da alacağınız şık bir LED lamba ile sevindirebilirsiniz...

Trendyol Sevgililer Günü kampanyaları | Trendyol sevgililer günü indirimleri

Trendyol Sevgililer Günü kampanyaları | Trendyol sevgililer günü indirimleri

KADINA TRENDYOL SEVGİLİLER GÜNÜ İNDİRİMİ 

Bir erkek için sevgilisine hediye almak çok daha zordur. Kadın sevgiliye hediye almak her zaman daha düşündürücü olmuştur. Kadınlar için hediye seçenekleri ne kadar geniş olsa da düşünmesi bir o kadar zordur. Aksesuardan hoşlanan, ev dekorasyonuyla ilgilenen, makyaj videolarını seven veya teknoloji düşkünü bir sevgiliniz varsa aradığınız en doğru hediye için Trendyol'un hazıladığı ilgili sayfayı inceleyebilirsiniz.

Daha fazlası için ise Trendyol'un kadın sevgiliye hediye sayfanı inceleyebilirsiniz.

Kadın sevgiliye hediye denince akla ilk olarak mücevher, zarif bir kolye geliyor. Sevgilinizin tarzını bildikten sonra ona kolye, küpe, bileklik gibi her zaman takabileceği takı setleri, takımları anlamlı bir hediye olabilir.

Sevgilinize veya eşinize her gün kullandığı parfümü alarak onu çok mutlu edebilirsiniz. Tatlı kokulardan baharatlı kokulara birçok çeşidi olan parfüm hediye etmek istiyorsanız sevgilinizin tarzını iyi bilmeniz gerekir.

14 Şubat hediyelerinden biri de aksesuardır. Sevgilinize şık ve zarif bir saat alabilirsiniz. Bunun yanında kış günlerinde sevgilinizi ısıtacak kazak, kışlık elbise, şal & fular seçenekleriyle de hediyenizi özelleştirebilirsiniz.

Kadınlar her zaman bakımlıdır ve bakımlı olmayı severler. Eşinin tarzını bilenler, sevgilisine kişisel bakım setleri veya makyaj setleri hediye ederek sevgilisini şaşırtabilirler.

Teknolojiyi seven kadınlar için bluetooth kulaklık, sevgilinizin çok hoşuna giden bir hediye olabilir. Sevgilinize notebook veya tablet alarak onları çok mutlu edebilirsiniz.

Sevgililer Günü’nde kişiye özel hediyelerden hoşlanan bir sevgiliniz varsa beraber çekildiğiniz fotoğraflardan oluşan bir albüm veya fotoğraf çerçeveleri de güzel bir hediye olabilir. Kız arkadaşınız ev dekorasyon ürünlerinden hoşlanıyorsa şık duvar süsleriyle de onları çok mutlu edebilirsiniz.

Trendyol Sevgililer Günü kampanyaları | Trendyol sevgililer günü indirimleri

Trendyol'da kadınlar için birçok seçenek mevcut. Sevgililer Günü'nde kız arkdaşını mutlu etmek isteyenler renkli Mikail meleği kolye ya da kuyruklu yıldız gümüş kolye gibi çeşitli akseuar alabilir veya metal fotoğraf askısı hediye ederek yaşadığı alanı güzelleştirebilirsiniz. Trendyol'da Kadınlar için sweatshirtler de dikkat çekiyor.

Trendyol Sevgililer Günü kampanyaları | Trendyol sevgililer günü indirimleri

Kız arkadaşınızı sevindirecek birçok hediye çeşidi Trendyol'da mevcut...

Trendyol Sevgililer Günü kampanyaları | Trendyol sevgililer günü indirimleri

SEVGİLİLER GÜNÜNÜN ANLAMI

Zamanla Sevgililer Günü, Katolik Kilisesi'nin bir bayramı olmaktan çıkmış, tüm dünyanın kutladığı Sevgililer Günü'ne dönüşmüştür. Batı toplumlarında ve bir çok Doğu toplumunda sevgililerin eşlelirin birbirine çiçek, hediye aldığı ya da kartlar gönderdiği özel bir gün olarak kutlanmaktadır. Her yıl 14 Şubat Sevgililer Günü'nde inanlar 1 milyardan fazla kart göndermekte, trilyon doları bulan alışveriş yapmakta ya da milyarlarca mesaj atmaktadır. Sevgililer günü günümüzde tüketim toplumunda şirketler için de önemlidir. Piyasayı hareketlendiren Sevgililer Günü reklam ajanslarının, medyanın, TV kanallarının bir numaralı gündemi olmaktadır. Haftalar öncesinden başlayan hazırlıklarla insanlar Sevgililer Günü'nde alışveriş yapmaya teşvik edilmektedir. 

SEVGİLİLER GÜNÜ NASIL ORTAYA ÇIKTI? 

Şubat ayının aşk ile ilişkilendirilmesi Antik Çağlara kadar dayanmaktadır. Antik Yunan'da Ocak ayı ile Şubat ortasında kalan zaman Gamelyon olarak adlandırlırdı ve bu dönem Zeus ile Hera'nın kutsal evliliğine adanmıştı. Antik Roma'da ise 15 Şubat bereket tanrısı Lupercus'un onuruna Lupercalia olarak kutlanırdı. Bu özel günde Lupercus'un din adamları tanrıya keçi kurban ederlerdi ve ardından kafalarının üzerlerine koydukları kurban derisi ile Roma sokaklarında koşturarak gördükleri herkese dokunurlardı. Bu esnada genç kızlar gönüllü olarak ileri atılırlar ve bereket tanrısının dokunuşundan paylarını almaya çalışırlardı. O dönemde bu dokunuşların doğurganlıktaki bereketi arttırdığına inanılırdı. Bu bayramın arifesinde yani 14 Şubat‘ta ise genç kız ve erkeklerin isimleri kuraya yazılır ve bayram süresince çift olamaları sağlanırdı.

SEVGİLİLER GÜNÜ İLK NE ZAMAN KUTLANDI?

Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel gündür. Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda "Aziz Valentin Günü" (İngilizce: St. Valentine's Day) olarak bilinir. Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevgili anlamlarında da kullanılır.

Günümüzde, bazı toplumlarda sevgililerin birbirine hediyeler aldığı, kartlar gönderdiği özel bir gün olarak devam etmektedir. Tahminlere göre 14 Şubat günü, tüm dünyada 1 milyar civarında kart gönderilmektedir. Bunun yanı sıra hediye alımlarından kaynaklı piyasada satışlar artmaktadır.

469 yılında Papa Roma bu ritüeli yasaklayarak yalnızca kura çekilişine izin verdi. Bu çekilişte de kız isimleri yerine yalnızca aziz isimlerinin yazılmasına izin verdi. Bunun sebebi de uygulamanın Hristiyanlık inancıyla uyuşmamasıydı. Bazı ülkelerde St. Valentine Day (Aziz Valentine Günü) olarak anılanSevgililer Günü ile ilgili tarihsel süreçte kesin bir kayıt bulunmamaktadır. Sevgililer Günü için bir efsane olabileceği düşünenler debulunmaktadır. Katolik Ansiklopedisi'nde Aziz Valentine ismi geçsede 14 Şubat tarihine kayıtlı olan Aziz Valentine sayısı üç tane olduğu için hangisinde kaynaklandığı hakkında kesin bir bilgi yoktur.

Farklı tarihi dökümanlarda da bu özel günden bahsedilmemektedir. Fakat 14 Şubat günü 496 yılında Papa Gelasius tarafından Valentine onuruna kutlama günü olarak ilan edilmiştir. 1969 yılına kadar kilise takviminde bulunan 14 Şubatkutlamaları bu tarihte kilise takviminden çıkarılmıştır. Sevgililer Günü ile 14 Şubat bağlantısı ilk olarak 14. yy. da kaynaklarda görülmektedir. 1381 tarihli Parlement of Foules adlı kitaba göre, Fransa'da ve İngiltere'da 14 Şubat geleneksel olarak kuşların çiftleşme günü olarak bilinmekteydi. Günün bu özelliğinden dolayı sevgililer birbirlerine güzel sözler yazan notlar vermekteydi ve bu notlarda birbirlerine Valentine diye hitap etmekteydiler. Aziz Valentine ile Sevgililer Günü ilişkisinin 14. yy.da ortaya çıktığı düşünülmektedir.

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ NEREDE KUTLANIR?

Bu yıl Cuma gününe denk gelen sevgililer gününde isteyen çiftler evinde romantik bir akşam geçirebilir isterlerse hafta sonu ile birleştirip güzel bir tatil yapabilir. Dileyen çiftler ise sevgilisiyle anısı olan bir restorana gidip romantik bir akşam yemeği yiyebilir.

SEVGİLİLER GÜNÜ HANGİ GÜN?

14 Şubat Sevgililer Günü’nün kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanır. 14 Şubat Sevgililer Günü Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda "Aziz Valentin Günü" olarak bilinir. Sevgililer Günü, her yıl tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 14 Şubat tarihinde kutlanıyor. 14 Şubat tarihi 2020 yılında Cuma gününe denk geliyor.

SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN NASIL HEDİYE SEÇİLMELİDİR?

Hediyeyi basit bir şekilde vermemek çok önemli. Eğer birkaç hediye alırsanız daha da iyi olacaktır. Mesela bir hediyeyi ona verebilir ve diğer hediyeyi bulması için küçük bir yönlendirici ipucu yazabilirsiniz. Böylece heyecanlı dakikalar sonucunda hediye kavuşacaktır. Hatta 'yakınsın, değilsin' ya da 'sıcak, soğuk' gibi evin farklı yerlerinde biblolara veya çerçevelere, hediyeye yakın olup olmadığını da yazabilirsiniz. Güzel paketli çikolatalara da aynı şeyi yapıp evin farklı yerlerine koyabilirsiniz. Kadınlar çikolatayı çok sever, unutmayın.

Hediye seçimi ise kişiden kişiye değişir. Öncelikle sevgilinizi tanımanız gerekiyor, neyi sevip neye heyecan duyacağını bilmelisiniz. Yeteneğiniz varsa ona bir takı hazırlayabilir veya bir resim çizebilirsiniz. Belki ona bir fotoğraf çekebilirsiniz. Sevdiği bir şeyin fotoğrafı veya onun gizlice çekilmiş bir fotoğrafı... Hediye almaktansa kendi yaptığınız bir şey çok daha anlamlı olacaktır ama bu da kişiden kişiye değişir. Belki sevgiliniz düşünülüp seçilmiş, alınan bir hediyeyi daha çok sevecektir. En iyisi siz ikisini de yapın. Unutmayın hediye büyük, küçük, pahalı, ucuz, ne olursa olsun sizin onu sunma şekliniz önemlidir.

Trendyol Sevgililer Günü kampanyaları | Trendyol sevgililer günü indirimleri

Klasikleşmiş şeyleri yapmayın. Daha önce duyulmuş ve yapılmış şeyler sevgilinizi çok fazla etkilemez. Hatta bu yapılacak şey büyük bir şey de olsa daha önce yapılmışsa çok etkileyici değildir. Eğer klasik bir şey yapacaksanız da içerisinde kendinizden ve ilişkinizle ilgili bir şeyler katmanız gerekir. Burası size kalmış. Mesela ilişkinizin başladığı tarihle ilgili bir şey olabilir veya aranızdaki akılda kalıcı ve özel bir konuşma olabilir. Bunları farklı şekillerde sevgilinize sunabilirsiniz. Unutmayın yapacağınız sürpriz ile imaj yaratırsınız ve farklı sürprizler (küçük de olsa) kadınlar için her zaman daha çekicidir.

Son olarak eklemek gerek. Belki de sevgiliniz ve siz Sevgililer Günü'nü kutlamayı sevmeyen çiftlerdensiniz. Bu durumda kendi özel gününüz olmalı. Bu bir yıl dönümü olabilir veya aranızdaki önemli bir anın yıl dönümü olabilir. Ayrıca unutmayın ki, küçük sürprizler her zaman hayatınızda olmalı. Sadece özel günlerde hediye almayın. Diğer günlerde de küçük sürprizler ve hediyelerin varlığı, ilişkiyi canlı tutmanın ve sevgiyi körüklemenin, sevgiyi göstermenin iyi bir yoludur.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
İkinci el oto piyasasında adeta yaprak kıpırdamıyor: Galeri dükkanları, sinek avlıyor…
İkinci el oto piyasasında adeta yaprak kıpırdamıyor: Galeri dükkanları, sinek avlıyor…
Bakan Bayraktar tarih vererek duyurdu! Karadeniz'de Petrol müjdesi: 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Bakan Bayraktar tarih vererek duyurdu! Karadeniz'de Petrol müjdesi: 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Altını kimse tutamıyor: Rekor üstüne rekor kırarken, yatırımcı yeni alım için doğru sinyali bekliyor…
Altını kimse tutamıyor: Rekor üstüne rekor kırarken, yatırımcı yeni alım için doğru sinyali bekliyor…
Çok Okunanlar
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
Bakan Bayraktar tarih vererek duyurdu! Karadeniz'de Petrol müjdesi: 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Bakan Bayraktar tarih vererek duyurdu! Karadeniz'de Petrol müjdesi: 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Tokat depreminde hasar tepsitleri açıklandı: 5 bina yıkıldı, 15 bina ağır hasar aldı
Tokat depreminde hasar tepsitleri açıklandı: 5 bina yıkıldı, 15 bina ağır hasar aldı
Meteoroloji uyardı! Sağnak yağmur geliyor! Hangi illerimizde yağmur var? Cuma günü hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl?
Meteoroloji uyardı! Sağnak yağmur geliyor! Hangi illerimizde yağmur var? Cuma günü hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl?
Yorumlananlar
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…