TRT spor spiker Cansu Canbaz kimdir? Kaç yaşında, nereli? İnstagram hesabı ne?

Spor spikeri Cansu Canbaz'ın, TRT ekranlarına geçmesi vatandaşlar için merak konusu oldu. Sosyal medyada oldukça aktif olan Cansu Canbaz kimdir? Nereli? Boyu kaç? Burcu ne? İşte Cansu Canbaz hakkında tüm detaylar...

TRT spor spiker Cansu Canbaz kimdir? Kaç yaşında, nereli? İnstagram hesabı ne?

TRT ekranlarında spor spikeri olarak görev yapan Cansu Canbaz, başarısı ve güzelliğiyle izleyenlerin dikkatini çekti. Vatandaşlar tarafından Canbaz'ın kim olduğu ve hayatı merak konusu oldu. Peki, TRT spor spiker Cansu Canbaz kimdir? Kaç yaşında, nereli? İnstagram hesabı ne? İşte detaylar...

i-1.jpg

TRT SPOR SPİKERİ CANSU CANBAZ KİMDİR?

Türk spiker, sunucu, spor spikeri ve muhabir Cansu Canbaz Ankara’da dünyaya geldi. Öğrenimine Ankara’da başladı. Çocukluk yıllarından beri spiker olmayı hayal etti. Liseden sonra Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde üniversite eğitimini tamamladı.

TRT spor spiker Cansu Canbaz kimdir? Nereli?

Cansu Canbaz medya ve televizyonculuk kariyerine üniversite yıllarında CNN Türk’de çalışmaya başlayarak adım attı. Ardından Başkent İletişim Bilimleri’nden spikerlik ve sunuculuk eğitimi aldı. Türkiye’de ve Yurt dışında muhabirlik yaptı. En büyük çıkışını Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Kıbrıs Özel Danışmanı Sayın Espen Eide’yle özel röportaj yaptı.

TRT spor spiker Cansu Canbaz kimdir? Nereli?

Özel yaşamında Cansu Canbaz 2016 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Emrah Efe ile nikah masasına oturdu. Bu evliliklerinden çocuğu olup olmadığı bilinememektedir.

TRT Spor spikeri Cansu Canbaz doğum tarihi, aslen nereli ve vikipedi bilgileri yanı sıra güzel spiker Cansu Canbaz boyu 1.70 cm kilosu 56 kg ve burcu Oğlak.

TRT Spor spikeri Cansu Canbaz'ın @cansucanbaz kullanıcı adlı bir instagram hesabı vardır.

5
2
1
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡