Twitter'da kan donduran görüntüler! Nurcan Serçe isimli kadın kızını dövdü, boğmaya çalıştı

Sosyal medyada adının Nurcan Serçe olduğu iddia edilen bir kişinin kız çocuğuna uyguladığı şiddet sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Vatandaşlar Serçe'nin tutuklanması için #NurcanSerceTutuklansın etiketi ile paylaşımlarda bulundu. EGM'den yapılan açıklamada Nurcan Serçe'nin gözaltına alındığı ifade edildi.

Twitter'da kan donduran görüntüler! Nurcan Serçe isimli kadın kızını dövdü, boğmaya çalıştı

Türkiye'nin önemli sorunları arasında yer alan çocuğa şiddet olayına bir yenisi eklendi. Twitter'da yayılan bir videoda adının Nurcan Serce olduğu iddia edilen kişi kız çocuğuna acımasızca şiddet uyguladı.

YAKARIŞLARI YÜREK YAKTI

Görüntülerde, kadının kızını bir yastıkla boğduğu ve şiddet uyguladığı görülüyor. Küçük kızın "Anne, anne" dediği sonra ise sesinin yavaş yavaş kısıldığı görülüyor. Çocuğun olay sonrası yaşayıp yaşamadığı da bilinmiyor.

TUTUKLANMASI İÇİN TWEETLER ATILDI

Videonun kısa sürede yayılmasının ardından sosyal medya kullanıcıları ardı ardına tweetler atarak tepkilerini dile getirdi. Öte yandan #NurcanSerceTutuklansın etiketi ile 30 binin üzerinde tweet atıldı. Görüntülerin ardından emniyet güçlerinin harekete geçmesi bekleniyor.

EGM'DEN AÇIKLAMA

İHA'da yer alan habere göre   Emniyet Genel Müdürlüğü görüntülerin ardından harekete geçti.

Emniyetten yapılan açıklamada, Nurcan Serçe'nin H.B. isimli şahısla dini nikahla birlikte yaşadığı ve T.B. ve Z.B. isimli çocuklarının olduğu belirtildi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Şüpheli Nurcan Serçe'nin K.B. isimli şahısla önceki evliliğinden toplam 4 çocuğu bulunmaktadır. Olay 14.04.2020 tarihinde Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğümüze intikal etmiştir. Müdürlüğümüzde bu tarihte işlemleri tamamlanan şüpheli şahıs N.S. sevk edildiği adli mercilerce serbest bırakılmıştır. Şahısların 6 çocuğu da devlet yurduna yerleştirilmiş olup, çocuklar halen devlet yurdunda bulunmaktadırlar"

YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

Nurcan Serçe'nin yeniden gözaltına alındığı öğrenildi.

NURCAN SERÇE KİMDİR?

Nurcan Serçe sosyal medya platformu Twitter'da kızına uyguladığı şiddet ile gündem olan kadındır. Nurcan Serçe hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için aşağıdaki haberimizi okuyabilirsiniz.

 

Twitter'da kan donduran görüntüler! Nurcan Serçe isimli kadın kızını dövdü, boğmaya çalıştı

Twitter'da kan donduran görüntüler! Nurcan Serçe isimli kadın kızını dövdü, boğmaya çalıştıTwitter'da kan donduran görüntüler! Nurcan Serçe isimli kadın kızını dövdü, boğmaya çalıştı

0
1
0
3
1
1
9
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡