Ünlü fenomenden skandal paylaşım! Sosyal medyada linç edildi

Ünlü YouTuber Berkcan Güven’in Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile tanınan çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi ile çektiği video sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Ünlü fenomenden skandal paylaşım! Sosyal medyada linç edildi

Ünlü sosyal medya fenomeni Berkcan Güven’in oyuncu Emir Berke Zincidi ile çektiği video tepki çekti.

Berkcan Güven, Ali Biçim ve Mesut Can Tomay birlikte video çekti. Güven, Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile hayatımıza giren Emir Berke Zincidi’ye (14) dizi hakkında müstehcen sorular sordu. “Ben Ali’yim, Caroline’e de çakarım, seni de döverim” denilen mizansende Zincidi'ye “Caroline’de bir kase var. Onu da Emir anlatsın” şeklinde cinsel içerikli laflar kullanıldı.

Ünlü oyuncu Emir Berke Zincidi ise sessiz kaldı. Küçük oyuncuya ısrarla “Setteki en iyi ilik kimdi” sorusu soruldu. Sonra Zincidi’den mizansendeki cinsel sahneleri çekmesi istendi. Berkcan Güven’in bu videoyu paylaşması sosyal medyada tepki yarattı.

Emir Berke Zincidi, Berkcan Güven ve Mesut Can Tomay ile birlikte çektikleri çocuk istismarı sayılabilecek skandal video silindi.

İşte sosyal medyada tepkiye yol açan görüntü:

BERKCAN GÜVEN: "CİDDİYE ALMAYIN, BİZ EĞLENİP STRES ATIYORUZ"

Berkcan Güven, Twitter'dan paylaşımda. bulundu. Güven yaptığı paylaşıma “Ciddiye almayın, biz eğlenip stres atıyoruz” notunu düştü.

Ünlü fenomenden skandal paylaşım! Sosyal medyada linç edildi

BERKCAN GÜVEN - EMİR BERKE ZİNCİDİ OLAYI NEDİR?

Videoda emir berke zincidi berkcan güven ve mesut can tomay’ın da aralarında bulunduğu birkaç kişi Küçük osman’ın oynadığı eski dizi ile alakalı muhabbet ediyorlar. Buraya kadar problem yok ancak konuşmaların içeriği ve Emir berke zincidi’nin de yaşı göz önünde bulundurulduğunda muhabbetler olaya dönüşüyor.

Berkcan Güven ve arkadaşları 14 yaşındaki çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi’ye kamerayı veriyor ve +18 videolar yapıyorlar. Küçük bir çocuğun önünde yapılan bu hareketlerin sosyal medya hesaplarında da yayınlanması, sosyal medya kullanıcılarının tepkilerine neden oldu.

Berkcan Güven ve ekibinin Emir Berke Zincidi’ye oynadığı dizideki Caroline’in kalçasının nasıl olduğunu sordukları anlar izleyenleri çileden çıkardı. Çocuk oyuncuya  Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin setinde en iyi ilki kim olduğu da soruluyor. 

0
0
0
1
1
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡