Ünlü şarkıcıdan şok itiraf! Uzaylılarla seks yapmayı reddettim, çünkü…

Londra'da kendisini uzaylıların ziyaret ettiğini öne süren, ünlü İngiliz pop ikilisi Erasure'ın solisti olan Andy Bell ilginç açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı uzaylıların kendisiyle seks yapma isteğini gay olması sebebiyle reddettiğinden bahsetti.

Ünlü şarkıcıdan şok itiraf! Uzaylılarla seks yapmayı reddettim, çünkü…

Uzaylılarla seks yapmadığını sebebini ise eş cinsel olması olarak gösteren şarkıcı Andy Bell, şok edici bir itirafta bulundu.

İngiliz Daily Star gazetesinin haberine göre; Belly, Londra’nın doğusundaki Limehouse semtindeki evinde bir gecede bin uzay aracı ve “uçan melek” tarafından ziyaret edildiğini iddia etti.

Evine gelen uzaylıları geri çevirdiğini söyleyen 55 yaşındaki şarkıcı, “Meleklerden biri, bir uzaylıyla seks yapmanın nasıl bir şey olduğunu deneyimlemek isteyip istemediğimi sordu” dedi.

Uzaylılarla ilişkiye hazır olmadığını çünkü hepsinin tüm cinsiyetlere sahip olduğunu ve ‘karışık’ olduklarını söyleyen Andy Bell, “Beni durduran şey buydu, çünkü eşcinsel olduğumu söylüyorum ve onların cinsel deneyimi ne eşcinsel ne de heteroseksüel. İkisi karışık. Bir kadınla yapmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡