Üst Düzey Yöneticisi (İş Hizmetleri) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Üst Düzey Yöneticisi (İş Hizmetleri) maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Üst Düzey Yöneticisi (İş Hizmetleri) iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Üst Düzey Yöneticisi (İş Hizmetleri) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Üst Düzey Yöneticisi (İş Hizmetleri) maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Üst Düzey Yöneticisi (İş Hizmetleri) pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Üst Düzey Yöneticisi (İş Hizmetleri) nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Üst Düzey Yöneticisi (İş Hizmetleri) olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Üst Düzey Yöneticisi (İş Hizmetleri) Maaşı Ne Kadar? 2023 Üst Düzey Yöneticisi (İş Hizmetleri) Maaşları

Üst Düzey Yöneticisi (İş Hizmetleri) maaşı ortalama aylık 25837,5 _TL’dir. En düşük Üst Düzey Yöneticisi (İş Hizmetleri) maaşı 19500 _TL, En yüksek ise 32175 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Üst Düzey Yöneticisi (İş Hizmetleri) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Üst Düzey Yöneticisi (İş Hizmetleri) İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

1219.03

Meslek Adı :

Üst Düzey Yöneticisi (İş Hizmetleri)

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Yöneticiler

Meslek Alt Ana Grubu :

Ticari Ve İdari Müdürler

Meslek Grubu :

İş Hizmetleri Ve İdaresi İle İlgili Müdürler

Meslek Birim Grubu :

Başka Yerde Sınıflandırılmamış İş Hizmetleri Ve İdaresi İle İlgili Müdürler

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Lisans

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

İş hizmetleri veren kuruşlarda Kuruluşlarında işleri planlayan, organize ederek yöneten, kontrol eden ve kuruluşların yöneticilerinin veya diğer mevcut alt kademelerin koordinasyonunu yapan kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Üst Düzey Yöneticisi (İş Hizmetleri) işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Gelecek için projeler hazırlamak, geçmiş programlarda ortaya çıkan durumları değerlendirmek ve kuruluşun kısımlarının sorumluluğu ile ilgili programı belirlemek,

b) Program hedeflerine nasıl ulaşılacağını kararlaştırmak,

c) Faaliyet, istenilen teçhizat, maliyet, satışlar ve personel konularıyla ilgili ikinci derece işlerde müzakerelerde bulunmak,

d) Kuruluşun faaliyetlerini kontrol etmek,

e) Fonksiyonel bölümlerdeki çalışmayı koordine etmek,

f) Sorumluluğunu aldığı kurum veya kuruluşu müzakerelerde temsil etmek veya kurumu adına müzakereleri yönetmek,

g) Kıdemli personelin atamalarını yapmak ve kararlaştırmak,

h) İstenildiğinde yönetim kuruluna ya da kuruluşun yetkililerine rapor vermek, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

YORUM KAT: Yukarıdaki Üst Düzey Yöneticisi (İş Hizmetleri) maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN