Ustalar Alemi filminin konusu nedir? Oyuncuları kimdir? Nerede ve kaç yılında çekildi?

Bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Ustalar Alemi şimdiden internette sıkça arananlar arasına girdi. Peki Ustalar Alemi filminin konusu nedir? Oyuncuları kimdir? Nerede çekildi? Kaç yılında çekildi? sorularını bizde araştırıp haberimizde yer verdik. İşte tüm detaylar...

Ustalar Alemi filminin konusu nedir? Oyuncuları kimdir? Nerede ve kaç yılında çekildi?

Ustalar Alemi filminin konusu nedir? Oyuncuları kimdir? Nerede ve kaç yılında çekildi? soruları arama motorlarında araştırılan konular arasında yer aldı. Bizde sizler için tüm merak edilenleri araştırdık. İşte tüm merak edilenler...

USTALAR ALEMİ FİLMİN KONUSU

Bahtiyar'ın gözü aşık olduğu kadından başkasını görmemektedir. Tüm zamanın sevdiği kadını düşünerek geçiren Bahtiyar, onunla yakınlaşabilmenin yolunu arar. Çareyi aynı apartmana taşınmakta bulan Bahtiyar, genç kadının üst katına taşınır ve kendisini komik bir maceranın içerisinde bulur. 

Yönetmen koltuğunda Murat Dalkılıç'ın oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu, Serkan Çalışkanoğlu, Önder Açıkbaş, Dila Danışman, Mustafa Açılan ve Bengi İdil Uras gibi isimler yer alıyor.

Nerede çekildi? Kaç yılında çekildi?

Bu konu için herhangi bir bilgi yoktur. 

USTALAR ALEMİ OYUNCULAR KİMLERDİR?

Ustalar Alemi filminin konusu nedir? Oyuncuları kimdir? Nerede ve kaç yılında çekildi?

 

KADİR DOĞULU KİMDİR?

Kadir Doğulu, 19 Nisan 1982 tarihinde Mersin'de beş çocuklu bir ailenin 2 numara oğlu olarak doğmuştur. Asıl adı Abdulkadir Doğulu'dur. Annesi ev hanımı, babası işçi emeklisidir. Kadir Doğulu'nun bir menajerlik şirketi var. İmaj danışmanlığı da yapan abisi, Kemal Doğulu; Hande Yener, Seda Sayan, Sıla, Kutsi, Gökhan Özen, Nil Karaibrahimgil, Demet Akalın gibi isimlerin imajlarını baştan aşağıya tasarladı. Kadir Doğulu, ortaokul ve lise yılları çalışarak geçti.
2000 yılında İstanbul'a ağabeyinin yanına geldi. Önce Beyoğlu Frape'de işe girdi. Ardından Refika'da çalıştı. Cafe City ve Buz'da garsonluk yaptı. Salomanje'de cumartesi pazar günleri mutfakta ekmek pişirip kahvaltıları hazırladı. Biriktirdiği paralarla Barcelona ve Roma'daki kafeleri ve restoranları inceledi. Oradaki yemekleri tattı. Türkiye dönüşü House Cafe'de işe girdi. İki sene işletmecilik yaptı.
O dönemde abisi aracılığıyla Hande Yener'le tanıştı. Kısa bir süre sonra bu tanışıklık aşka dönüştü.

Şarkıcı Hande Yener ile ortak olarak Ortaköy'de The House Cafe'de işletme müdürlüğü yapmıştır. Aynı zamanda Harbiye'deki Piyasa isimli gece kulübünü işletti.

Okan Üniversitesi gastronomi bölümünde okudu.

2010 yılında "Küçük Sırlar" dizisi ile oyunculuğa başladı. 2011 yılında Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı "Pis Yedili" adlı dizide oynadı.

2013 yılında Peyami Safa'nın aynı adlı romanından uyarlanan ve yönetmenliğini Sadullah Çelen'in yaptığı "Fatih-Harbiye" adlı dizide Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer ile birlikte başrol oynadı.

2014 yılının Şubat ayında Kanal D ekranlarında başlayan, "Star Işığı X Factor" adlı 2 milyon TL büyük ödüllü şarkı yarışmasında Ziynet Sali, Emre Aydın, Armağan Çağlayan ve Ömer Karacan Jüri üyeliği yapmaktadır. Yarışmanın sunuculuğunu ise Kadir Doğulu yaptı.

Koyu Fenerbahçeli olan Kadir Doğulu, tiyatroya gitmek, spor yapmak, motosiklet ile dolaşmaktan hoşlanıyor.

2015 yılının Ocak ayında Star Tv'de gösterime girecek olan "Ve Kazanan" yarışmasının sunuculuğunu oyuncu Kadir Doğulu yaparken jüri koltuğunda Kenan Doğulu ile Şebnem Ferah olacaktır.

2015 yılında Atv ekranlarında oynayacak olan "Sevdam Alabora" adlı dizide başrollerde Kadir Doğulu, Elçin Sangu ve Mustafa Avkıran yer aldı.

Filmleri ve Dizileri : 

2015 - Sevdam Alabora (dizi)
2013 - Fatih-Harbiye (dizi)
2013 - Bir Hikayem Var ( sinema)
2011 -2012 - Pis Yedili (dizi)
2010 – 2011 - Küçük Sırlar (dizi)

Ustalar Alemi filminin konusu nedir? Oyuncuları kimdir? Nerede ve kaç yılında çekildi?

SİNAN ÇALIŞKANOĞLU KİMDİR?

Sinan Çalışkanoğlu, 26 Ocak 1978 tarihinde İstanbul'da doğmuştur.Akademi İstanbul Tiyatro bölümünü bitirdi. Daha sonra Pera Güzel Sanatlar Merkezinde pandomim ve oyunculuk dersleri aldı. 
Sinan Çalışkanoğlu, Tiyatro oyunlarının yanı sıra birçok reklam filmi ile sinema ve dizi filmlerde de rol almıştır. Garanti Bankası, Ülker, Opet, Ace, Biskrem, Turkcell reklamlarında oynadı.

2006 yılında "Selena" adlı bilim kurgu ve komedi türü televizyon dizisinde Sinan Çalışkanoğlu Hades karakterini canlandırırkenSinem Kobal da Selana rolünde oynamıştır. Dizide Hazal Şenel, Parla Şenol,Gökhan Keser, Zuhal Topal, Hakan Altıner, Kayhan Yıldızoğlu, Ümit Erdim,Serkan Şenalp, Cansu Demirci gibi oyuncular rol aldı.

2010 yılında "Türk Malı" adlı dizide Yarcan Kıymık karakterini canlandırırkenŞafak Sezer, Binnur Kaya, Hazal Şenel, Barış Çelikkol, Özkan Uğur, Melek Baykal, Bekir Aksoy, Devin Özgür Çınar ile beraber rol aldı.

2011 yılında " Şanslı Masa" adlı programı Orçun Kaptan ile birlikte moderatörlüğünü yaptı.

2012 yılında "Sabit Kanca" adlı sinema filminde İsmail Baki Tuncer, Orhan Aydın, Halil Sezai ile beraber oynadı.

2013 yılında "Kapış Kapış" adlı yarışma programını sundu.

2014 yılında "İncir Reçeli 2" adlı sinema filminde Halil Sezai Paracıkoğlu, Sinan Çalışkanoğlu, Şafak Pekdemir, Ahmet Uz, Selim Akgül ile birlikte rol aldı.

Sinan Çalışkanoğlu, 2014 yılında "Kertenkele" adlı dizide Timur Acar, Erdinç Gülener, Şemsi İnkaya, Eda Özerkan, Umut Oğuz ile birlikte rol aldı.

Evlilikleri :

1.eşi: Sinan Çalışkanoğlu, 2 Eylül 2007 tarihinde oyuncu Yeşim Ceren Bozoğluile evlendi. 10 Mart 2010 yılında boşandı.
2.eşi: 8 Temmuz 2013 tarihinde oyuncu Tuğba Sarıünal ile evlendi. 16 Kasım2015 tarihinde boşandılar.

21 Mart 2015 tarihinde Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan "Elin Oğlu" adlı canlı yayınlanan talk-show programını Ömür Varol ve Sinan Çalışkanoğluberaber sunmaya başladı. Türkiye'de hayatını sürdüren, farklı milletlerdenRobbie-Lee Valentine (İngiltere), Allen Hulsey (ABD), Emrach Uskovski(Slovakya), Andrey Polyanin (Rusya), Manuel Reina (İspanya), Danilo Zanna(İtalya), Chaby Han (Çabi) / Han Chang-yub (Güney Kore), Antonio Stokes(ABD), Medoune Niang (Senegal), Masataka Kobayashi (Japonya) ile masaya oturdular.

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları :

2011 - Terapi - Tiyatro Kılçık
2009 - Cin Ali Aşık - Tiyatro Kılçık
2008 - Ayşegül Sıkıntıda - Tiyatro Kılçık
2005 - Döne Döne - Werner Schwab - Tiyatro Oyunevi 2004 - Ayşegül Hindistan'da - Tiyatro Kılçık
2002 - Bir Tebessüm - Tiyatro Ti 2000 - Rüzgârla Yarışan Tay - Dersu Yavuz Altun - Devlet Tiyatrosu 1998 -1999 - Kısasa Kısas - William Shakespeare – İstanbul Devlet Tiyatrosu

Filmleri ve Dizileri :

2015 - Elin Oğlu (Sunucu)(Televizyon Programı)
2014 - Kim O! (kendisi) (Tv Programı)
2014 - Kertenkele (Levent) (TV Dizisi)2014
2014 - İncir Reçeli 2 (Sinema Filmi)
2014 - Karaman'ın Koyunu (TV Filmi)
2013 - Bir Yastıkta (Şafak) (TV Dizisi)
2012 - İşler Güçler (Konuk Oyuncu (Murat Cemcir'in Lise Arkadaşı) (TV Dizisi)
2012 - Türkün Uzayla İmtihanı (Volkan Kurnaz) (TV Dizisi)
2012 - Sabit Kanca (Sinema Filmi)
2011 - Papaz Kimde (Eray) (Sinema Filmi)
2010 - İncir Reçeli (Erol) (Sinema Filmi)
2010 - Yahşi Cazibe (Ejder Taşkın) (TV Dizisi)
2010 - Türk Malı (Yarcan) (TV Dizisi)
2008 - İncir Çekirdeği (Sinema Filmi)
2008 - Osmanlı Cumhuriyeti (Piştici 1) (Sinema Filmi)
2008 - Kirpi (Polis Memuru) (Sinema Filmi)
2006 - Selena (Hades) (TV Dizisi)
2006 - Polis (Haluk) (Sinema Filmi)
2005 - Ters Köşe (TV Dizisi)
2005 - Davetsiz Misafir (Megapiksel Yüksel) (TV Dizisi)
2005 - Beyza'nın Kadınları (Sinema Filmi)
2004 - En Son Babalar Duyar (Konuk Oyuncu Ev Kiralayan)
2004 - Görünmez Adam (Kıl Hakkı) (TV Dizisi)
2003 - Hayat Bilgisi (Atacan) (TV Dizisi
2003 - Bir İstanbul Masalı (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2002 - Sırlar Dünyası / Sır Kapısı (Doktor) (TV Dizisi)
2002 - En Son Babalar Duyar (Umut) (TV Dizisi)

Ustalar Alemi filminin konusu nedir? Oyuncuları kimdir? Nerede ve kaç yılında çekildi?

ÖNDER AÇIKBAŞ KİMDİR?

Lise eğitiminden sonra Akademi İstanbul‘da tiyatro üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra ise BKM Mutfak oyuncularının arasında yer almaya başladı. Pek çok tiyatro oyunuyla sahneye çıkan Önder Açıkbaş, televizyon programlarında da yer aldı. Özellikle Okan Bayülgen ile yaptığı televizyon programlarıyla yıldızı parladı. Daha sonra kendi televizyon programını sunmaya başladı. Kamera karşısına ilk kez İkinci Bahar isimli dizi ile geçti. 

2003’te Bir İstanbul Masalı isimli dizide Burak karakterini canlandırdı. Dizi, aynı köşkte yaşayan Esma ve Selim’in yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ahu Türkpençe, Altan Erkekli ve Çetin Tekindor yer aldı. Daha sonra ise Kalbin Zamanı isimli filmde yer aldı. Film, geçmişten günümüze kadar süre gelen bir aşkın ve beraberinde yaşanan gizli olayları anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Hülya Avşar, Birol Ünel, Oktay Kaynarca, Halil Ergün ve Zeki Alasya yer aldı. 

2009’da ise Alayına İsyan isimli dizide Cemşit karakterini canlandırdı. Dizi, annesinin ısrarı üzerine mafya alemini bırakan Barudi isimli bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Erol Babaoğlu, Birce Akalay, Bilge Şen ve Salih Kalyon yer aldı. 2010’da Harbi Define isimli filmde Ramazan karakterini canlandırdı. Babalarından kalan defineyi almak için köye dönen 4 kardeş ve bir falcı hocanın köyde yaşadıklarını komik bir şekilde anlatan filmin başrollerinde ise Cengiz Küçükayvaz, Önder Açıkbaş, Kemal Kuruçay ve Melih Oğuzhan yer aldı. 


2012’de Harem isimli dizide Çıngıraklı Hamit Paşa karakterini canlandırdı. Dizide, Osmanlı hareminde yaşanan olaylara kurgusal ve eğlenceli bir şekilde yaklaşılmıştır. Dizinin başrollerinde ise Levent üzümcü, Gamze Karaman, Nurseli İdiz, Mehmet Ali Erbil, Önder Açıkbaş ve Çiçek Dilligil yer aldı. 2014’te ise Mazlum Kuzey isimli filmde yer aldı. Film, işinden kovulduktan sonra pek çok başarısız işe imzasını atan bir adamın yaşadıklarını komik bir şekilde anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Önder Açıkbaş, Turan Selçuk Yerlikaya, Seçil Buket Akıncı, Murat Dalkılıç, Tolgahan Sayışman ve Erkan Can yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

İkinci Bahar 1998
Tatlı Hayat 2001
Yarım Elma 2002
Gelin 2003
Bir İstanbul Masalı 2003
Büyük Buluşma 2004
Anlatsam Roman Olur 2004
Affet Beni 2005
Çatı Katı 2007
Destere 2008
Alayına İsyan 2009
Bu Film Bitmez 2010
İstanbul'un Altınları 2011
Leyla ile Mecnun 2011 - 2013
Harem 2012-2013
Sil Baştan - 2014
Mazlum Kuzey - 2014

Ustalar Alemi filminin konusu nedir? Oyuncuları kimdir? Nerede ve kaç yılında çekildi?

DİLA DANIŞMAN KİMDİR?

Dila Danışman, 13 Eylül 1988 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Pera Güzel Sanatlar’dan Flamenko Dans bölümünden mezun oldu. Oyunculuğa başlamadan önce uzun süre flamenko dans dersleri verdi.2011 yılında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde cariye rolünde oynayarak oyunculuk hayatı başladı. Sonra, ‘Sana Bir Sır Vereceğim’, ‘Sen Benimsin’ ve ‘Ankara’nın Dikmeni’ gibi dizilerde rol alarak dikkat çekti.Dila Danışman, aynı zaman da Flamenco dansçısıdır. Dansı sadece hobi olarak değil meslek olarak da yapmaktadır ünlü oyuncu aynı zaman da dans hocalığı da yapmaktadır. Flamenkonun yanı sıra Latin, oryantal ve sirtaki de yapabiliyor.Dila Danışman, 2016 yılından beridir oyuncu İsmail Ege Şaşmaz ile birliktedir.2015 yılında Sen Benimsin isimli dizinin yönetmenliğini Kudret Sabancı üstlendi. Dizi, bir kaza nedeniyle hayatının aşkıyla karşılaşan Ejder’in yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Gökhan Keser, Rüveyda Öksüz, Burak Sergen, Güven Hokna, Seda Güven ve Dila Danışman yer aldı.

Filmleri ve Dizileri :

Oyuncu :2017 - Yıldızlar Şahidim (Lila) (TV Dizisi)2016 - Çifte Saadet (Gülsen Saadet) (TV Dizisi)2015 - Sen Benimsin (Elvan) (TV Dizisi)2014 - Ankara'nın Dikmeni 2. Sezon (TV Dizisi)2013 - Sana Bir Sır Vereceğim (Çağla Öztürk) (TV Dizisi)2011 - Muhteşem Yüzyıl (Cariye) (TV Dizisi) 

Hakan Meriçliler 29 Ocak 1968 tarihinde İzmir’de doğdu. Senaristliğini Gülse Birsel’in yaptığı Kanal D ekranlarında yayınlanan Yalan Dünya adlı dizide canlandırdığı "Çağatay Koçtuğ" karakteriyle tanındı. 

Hakan Meriçliler’in ailesi Selanik ve Girit göçmenidir. Annesi Yunan olan oyuncu İzmir’de büyüdü. Lisedeyken çeşitli tiyatro gruplarında yer alan oyuncu 1995 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro oyunculuk bölümünden mezun oldu. 

2000 yılında Sivas Devlet Tiyatrosuna stajyer sanatçı olarak atandı ve Devlet Tiyatrolarında sanatçı olarak görev almaya başladı. 2010 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Devlet Tiyatroları bünyesinden görev aldığı süre içerisinde Tiyatro Dot gibi özel tiyatrolarda çalışmalar yaptı. 

Ustalar Alemi filminin konusu nedir? Oyuncuları kimdir? Nerede ve kaç yılında çekildi?

HAKAN MERİÇLİLER KİMDİR?
 

Hakan Meriçliler 29 Ocak 1968 tarihinde İzmir’de doğdu. Senaristliğini Gülse Birsel’in yaptığı Kanal D ekranlarında yayınlanan Yalan Dünya adlı dizide canlandırdığı "Çağatay Koçtuğ" karakteriyle tanındı. 

Hakan Meriçliler’in ailesi Selanik ve Girit göçmenidir. Annesi Yunan olan oyuncu İzmir’de büyüdü. Lisedeyken çeşitli tiyatro gruplarında yer alan oyuncu 1995 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro oyunculuk bölümünden mezun oldu. 

2000 yılında Sivas Devlet Tiyatrosuna stajyer sanatçı olarak atandı ve Devlet Tiyatrolarında sanatçı olarak görev almaya başladı. 2010 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Devlet Tiyatroları bünyesinden görev aldığı süre içerisinde Tiyatro Dot gibi özel tiyatrolarda çalışmalar yaptı. 

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları: 
 

2011 – Ben Feuerbach : Tankred Dorst – Trabzon Devlet Tiyatrosu 
2010 – Büyük Sultan Oviedolu Katalina : Miguel De Cervantes – Ankara Devlet Tiyatrosu 
2009 – Pornografi (oyun)|Pornography : Simon Stephens – Tiyatro Dot 
2008 – Vur/Yağmala/Yeniden/Shoot/Get Treasure/Repeat : Mark Ravenhill – Tiyatro Dot 
2007 – Savaş İkinci Perde Çıkacak : Oldrich Danek – İstanbul Devlet Tiyatrosu 
2006 – Ölümsüzler (oyun) : Melih Cevdet Anday – İstanbul Devlet Tiyatrosu 
2005 – Müfettiş : Nikolay Vasilyeviç Gogol – İstanbul Devlet Tiyatrosu 
2001 – Karar Kimin : Brian Clark – Trabzon Devlet Tiyatrosu 
2001 – Klakson Borazan Bırtlar : Dario Fo – Trabzon Devlet Tiyatrosu 
1997 – Seviyorlardı Yaşamı : Ferdi Merter – Sivas Devlet Tiyatrosu 
1987 – Erkek Arkadaş : Sandy Wilson – İzmir Devlet Tiyatrosu 

Filmleri ve Dizileri : 
 

Oyuncu : 

2016 – Her Şey Aşktan (Sinema Filmi) 
2015 – Komedi Türkiye (Tv Programı) 
2014 – İçimdeki Ses (Sinema Filmi) 
2014 – OHA: Oflu Hoca’yı Aramak (Sinema Filmi) 
2014 – Kaderimin Yazıldığı Gün (Yakup Yörükhan) (TV Dizisi) 
2012 – 2014 – Yalan Dünya (Çağatay) (TV Dizisi) 
2011 – Tek Başımıza (Necati) (TV Dizisi) 
2010 – Deli Saraylı (Bahçevan) (TV Dizisi) 
2009 – Melekler ve Kumarbazlar (İrfan) (Sinema Filmi) 
2009 – Bahar Dalları (Neşet) (TV Dizisi) 
2008 – Küçük Kadınlar (Şahin) (TV Dizisi) 
2008 – Komedi Türk (Haber Spikeri) (TV Dizisi) 
2008 – Kendi Okulumuza Doğru (Tahir) (TV Dizisi) 
2008 – 2009 – Adanalı (Biryantin Hikmet) (TV Dizisi) 
2007 – Semum (Prof. Oğuz) (Sinema Filmi) 
2007 – Menekşe ile Halil (Ahmet) (TV Dizisi) 
2007 – Doğal Köle (Kısa Film) 
2006 – Ruj (Kısa Film) 
2006 – Erkekler Ağlamaz (TV Dizisi) 
2006 – Emret Komutanım: Şah Mat (Mahmut) (Sinema Filmi) 
2005 – Kadın Her Zaman Haklıdır (TV Dizisi) 
2004 – Büyük Buluşma (TV Dizisi) 
2003 – Kurtlar Vadisi (Çeçen Lider) (TV Dizisi) 

Ustalar Alemi filminin konusu nedir? Oyuncuları kimdir? Nerede ve kaç yılında çekildi?

BENGİ İDİL URAS KİMDİR

Bengi İdil Uras, 16 Aralık 1989 tarihinde İstanbul’da doğdu. Lisede tiyatro kurslarına katıldı ve ardından Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitim gördü.

Oyunculuğu:

2015 – Ne Münasebet (Çisil) TV Dizisi
2014 – Karaman’ın Koyunu TV Filmi
2014 – Boynu Bükükler (Gonca) TV Dizisi
2013 – Yabancı Gelin TV Dizisi
2013 – Babam Sınıfta Kaldı (Buse) TV Dizisi
2010 – İhanet (Nebahat) TV Dizisi
2009 – Kız Kaçıran (Asalet) TV Dizisi
2008 – Unutma Beni 6. Sezon TV Dizisi
6. Sezon 2013
5. Sezon 2012
4. Sezon 2011
3. Sezon 2010
2. Sezon 2009
1. Sezon (İlkay’ın Kardeşi) 2008
2003 – Lise Defteri TV Dizisi 2003

 


 




 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡