Uyarılara rağmen Bane maskesi rekor kırıyor!

Koronavirüse karşı alınan önlemlerin başında maske geliyor. Ancak insanların zevklerine yönelik tercihlerde bulunması ise oldukça riskli. Bane maskesi rekor kırıyor.

Uyarılara rağmen Bane maskesi rekor kırıyor!

Virüs için alınan önlemlede bazı standartların karşılanması lazım. Ancak insanların zevk için kullandığı alternatifler ise daha çok dikkat çekiyor. Kara Şovalye Yükseliyor isimli Batman filmi ile dikkat çeken ve Tom Hardy'nin canlandırdığı kötü karakter Bane maskesi, satış rekorları kırıyor...

Christopher Nolan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu The Dark Knight Rises'ın etkisi yıllar sonra kendini göstermeye devam ediyor. Filmde Tom Hardy'nin canlandırdığı kötü karakter Bane'in taktığı maske, satış rekorları kırıyor. Hiçbir şekilde virüse karşı koruyucu olmamasına rağmen, bu durum alıcıları etkilemiyor.

1990'lı yıllarda DC çizgi romanlarında kendini göstermeye başlayan kötü karakter Bane, Christopher Nolan'ın imzasını taşıyan The Dark Knight Rises filmiyle birlikte beyaz perdedeki yerini almıştı.

UZMANLAR ASLA ÖNERMİYOR

Hollywood Reporter'ın haberine göre costume.com, buycostumes.com benzeri film karakterlerinin kostümleri satan sitelerde Bane maskeleri yok satıyor. Bane karakterinin bu maskeyi takıyor olmasının nedeni, acı dindirici bir gaz salıyor olmasıydı. Ayrıca görüntü olarak da düşmanlarına korku salacak nitelikteydi. Tabii bir set kostümü olan bu maskenin hiçbir medikal koruyucu özelliği bulunmuyor. Amerika ordusu dahil olmak üzere tüm yetkililer Bane maskelerinin alınmaması gerektiğini savunuyor.

Uyarılara rağmen Bane maskesi rekor kırıyor!

Kostüm mağazalarından birinin sözcüsü olan David DeJac konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Satış rakamlarına bakarsak yetişkin maskeleri satışları, yılın bu zamanları için pek de normal olmayarak Nisan ve Mayıs'ta arttı. Satışlarda ve maske aramalarında sıradışı bir yükseliş var. Özellikle de yılın bu zamanlarına bakarsak. Hareketlilikteki artış maske kategorilerinde görülüyor. Etsy'deki maske benzeri ürünler ve el dezenfektanları medikal özelliğe sahip değiller. Etsy satıcıları medikal ya da sağlık ürünü yapamazlar."

Uyarılara rağmen Bane maskesi rekor kırıyor!

DeJac'ın sözlerine rağmen Bane maskesi satışları artmaya devam ediyor gibi görünüyor. Tom Hardy son olarak Capone filminde mafya babası Al Capone'yi canlandırdı. Ancak film pek de beğenilmedi. Oyuncuyu Taboo dizisinde görmeye devam ediyoruz. Ayrıca BBC için çocuk masalları okuyarak televizyon karşısındaki çocukların evde kalmalarına yardımcı olmaya çalışıyor.

Uyarılara rağmen Bane maskesi rekor kırıyor!

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡