Vedat Milor'un eşi Linda Susan Milor kimdir?

Yemek eleştirmeni Vedat Milor Instagram hesabından paylaştığı fotoğraftaki takipçisinin yorumuna "Neden bu kadar kötüsünüz?" diyerek yanıt vermişti. Peki Linda Susan Milor kimdir? İşte sadece dış görünüşüne bakarak "Eşinin abisi herhalde" denilen Linda Milor'un başarı dolu parlak yaşantısı...

Vedat Milor'un eşi Linda Susan Milor kimdir?

Yemek eleştirmeni Vedat Milor Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa takipçisinin yaptığı bir yoruma "Neden bu kadar kötüsünüz?" diyerek yanıt vermişti. Peki Linda Susan Milor kimdir? İşte sadece dış görünüşüne bakarak "Eşinin abisi herhalde" denilen Linda Milor'un başarı dolu parlak yaşantısı...

"NEDEN BU KADAR KÖTÜSÜNÜZ?"

Vedat Milor, instagram hesabından eşiyle olan bir fotoğrafını "Çok sevgili eşimle, çok sevdiğimiz bir restoranda çekilen fotoğrafımız. Aşk" notuyla paylaştı. 

Kısa süre sonra Vedat Milor'un takipçisinden çirkin bir yorum geldi.  Milor'un takipçisi, "Eşimin abisi diyecektiniz herhalde" yorumunda bulundu.

Vedat Milor, bu yorumu yazan takipçisine, "Neden bu kadar kötüsünüz?" mesajıyla tepki gösterdi.

Vedat Milor'un eşi Linda Susan Milor kimdir?

LİNDA SUSAN MİLOR KİMDİR?

Linda Susan Milor, Vedat Milor'ün eşidir. En az Vedat Milor kadar sağlam bir CV'ye sahip olan Linda Milor aynı zamanda zarifliğiyle göz kamaştıran bir kadındır. Şu an ABD'de elektronik üzerine akademisyenlik yapıyor. 

Vedat Milor'un eşi Linda Susan Milor kimdir?

Vedat Milor elleriyle eşine kaz eti yediriyor. "Bak Linda, bu kaz eti. Bunlar elle yenir" diye de ders veriyor. "Pirzolayı çatal bıçakla yemek, eldivenle sevişmek gibi bir şey" diyerek elleriyle et yemeyi çok sevdiğini de ekliyor. 

Vedat Milor'un eşi Linda Susan Milor kimdir?

Vedat Milor ve Linda Susan Milor'un Ceylan isminde bir kızları vardır.

Vedat Milor'un eşi Linda Susan Milor kimdir?

VEDAT MİLOR KİMDİR?

Vedat Milor, 10 Ekim 1955 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 

Galatasaray Lisesi'nde yatılı okuyan Milor, mezuniyetinin ardından Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde okumaya başladı.

Vedat Milor'un eşi Linda Susan Milor kimdir?

Buradaki eğitimini de tamamladıktan sonra Ardından London School of Economics'te okumaya başladı.

1986 senesinde, doktora tezi için bir yıl Fransa'da kaldı. 1990 senesinde Sosyoloji doktorasını tamamladı. Tezi "Planning and Economic Development in Turkey and France: Bringing the State Back in", o sene Amerika'da, American Sociological Association tarafından senenin en iyi doktora tezi seçildi. 

Eğitim serüveninin ardından askerlik vazifesini de yerine getiren Milor, 1991 senesinde Dünya Bankası'nda işe başladı. İki sene Dünya Bankası'nda çalıştıktan sonra New Jersey’de yer alan Princeton Üniversitesi'nde bir yıl misafir öğretim üyeliği yaptı.

Vedat Milor'un eşi Linda Susan Milor kimdir?

Bir süre de Stanford Üniversitesi'nde hukuk eğitimi aldı. Burada da %10 derecesine girerek mezun olduktan sonra aynı okulda doçent oldu. 

2005 senesinde Türkiye'ye geldikten sonra, bir süreliğine Koç Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler dersi veren Milor, 2005 senesinden beri köşe yazıları yazıyor. 

NTV'de prime time'da haftada üç kez yayınlanan “Vedat Milor'la Tadı Damağımda” adlı programını sundu. 

3
0
5
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡