Vedat Muriç kimdir | Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında?

Son zamanların çok konuşulan transfer ismi Vedat Muriç kullanıcılar tarafında oldukça aratılıyor. Biz de sizin için Vedat Muriç hakkında tüm bilgiler ile ilgili detayları haberimizde hazırladık. Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Vedat Muriç kimdir | Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında?

Transfer haberleri ile özellikle Galatasaraykulübünün gündeminden düşmeyen Vedat Muriç taraftarların dikkatini çekmeye başladı. Peki Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında? İşte Vedat Muriç hakkında tüm bilgiler...

VEDAT MURİÇ KİMDİR

Vedat Muriqi (d. 24 Nisan 1994, Prizren),Kosovalı forvet. Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da forma giymektedir.

Vedat Muriç başarılı futbol kariyerinin ardından bir çok büyük kulübü peşine takmayı başarmıştır. Hakkında ise aslen nereli? kaç yaşında? boyu, kilosu kaç? hangi takımlarda oynadığı soruları merak konusudur. Kısaca futbol hayatı, kariyeri ve biyografi bilgileri.

VEDAT MURİÇ NERELİ VE KAÇ YAŞINDA

Vedat Muriç kimdir | Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında?

Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında? İşte Vedat Muriç hakkında tüm bilgiler... 1994 yılının Nisan ayında dünyaya gelen Vedat Muriç Boğa burcu, boyu ise 1.94 cm’dir. Babası Orhan Muriç’te döneminde profesyonel futbolcu idi ancak maç esnasında kalp krizi geçirmiş ve yaşantısını yitirmiştir. Aslen ArnavutlukKosova Prizren’lidir. Hem Türkiyehemde Arnavutlukvatandaşıdır. Milli takıma seçilme durumunda TürkiyeMilli Takımında forma giyebilecektir.

Futbol kariyerine Kosovaekiplerinden Liria forması giyerek başlamıştır. Ardından Arnavutlukekiplerinden Besa Kavaje ve Teuta takımlarında oynamış 2014 yılında PTT1. Lig ekiplerinden Giresunsportakımına transfer olmuştur. 2016 yılında Gençlerbirliği 2018 yılında ise Rizespor takımına transfer oldu. Günümüzde ise ismi Galatasaray Fenerbahçeve daha bir çok büyük kulüp ile ismi anılmaktadır.

2017 yılında Edibe Jorganxhiu ile evlenmiş, bu evliliğinden bir çocuğu vardır.

VEDAT MURİÇ HAKKINDA TÜM BİLGİLER

Vedat Muriç kimdir | Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında?

Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında? İşte Vedat Muriç hakkında tüm bilgiler... Muriqi futbola 2005 yılında ülkesinin KF Liria takımında başladı. 2011 yılında profesyonel oldu. Bu takımda 10 maça çıktı 3 gol attı. 2013 yılında ise KS Teuta takımına transfer oldu. Bu takımda 18 maça çıktı 2 gol attı. 2014 yılında ise Besa takımına alınan oyuncu,2013-14 ara transfer döneminde Eskişehirspora denenmeye alındı. Sezon sonunda ise Eskişehirspora transfer oldu. Bu takımla hazırlık maçlarına çıkan Muriqi, transfer sezonu bitmeden Ağustos 2014'te Giresunspora transfer oldu.

Giresunspor(2014 - 2015)

Vedat Muriç kimdir | Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında?

Giresunsporile ilk maçını Antalyaspora karşı yaptı ve bu maça sonradan girerek takımının beraberlik golünü uzatma dakikalarında buldu. İkinci maçını Konyaspora karşı TürkiyeKupasında oynadı. 2-1 kazandıkları maçta 1 gol 1 asist ile maçı tamamladı. Boluspor maçında ilk kez hat trick yaptı. Daha sonra da Kayseri Erciyesspormaçında 2 gol attı. PSV ve Fulham transfer için resmi teklifte bulundu fakat kulübü Giresunsportarafından reddedildi.

2015-2016 Sezonunda, TFF 1.Lig de 33 maçta (17 gol 3 asist) performans sergiledi. Sezon sonunda, Vedat Muriqi 500 Bin € + Guido Kocer, Çağrı Bülbül ve Panajotis Dimitriadis'in bonservisleriyle Giresunsportakımına verilmesi ve bir sonraki transferinden de % 10 pay karşılığında GençlerbirliğiSK takımına transfer oldu.

Gençlerbirliği(2016 - 2017)

2016-2017 Sezonunda, teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetimindeki GençlerbirliğiSK'ne 30 Mayıs 2016 tarihinde, Vedat Muriqi 500 Bin € + Guido Kocer, Çağrı Bülbül ve Panajotis Dimitriadis'in bonservisleriyle Giresunsportakımına verilmesi ve bir sonraki transferinden de % 10 pay karşılığında GençlerbirliğiSK takımına transfer oldu.

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonunda, 21 Ağustos 2016 tarihinde, Ankara 19 Mayıs stadyumunda, 1.hafta da GençlerbirliğiSK, Gaziantepsor ile karşılaştı. Maçta 64.dk.da Cosmin Matei yerine oyuna girdi. 87.dk. da Aydın Karabulut'un asistinde, golü attı. Gençlerbirliği2-0 maçı kazandı. Vedat Muriqi süper ligdeki ilk golünü atmış oldu

VEDAT MURİÇ HANGİ TAKIMA TRANSFER OLDU

Vedat Muriç kimdir | Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında?

Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında? İşte Vedat Muriç hakkında tüm bilgiler... Geride bıraktığımız sezonda gösterdiği performansla Spor Toto Süper Lig'in en dikkat çeken isimlerinden biri olan Çaykur Rizespor'un Kosovalı forveti Vedat Muriç'in yeni adresinin neresi olacağı transfer döneminin en sıcak gündem maddesi olarak yerini koruyor. Adı sıklıkla Galatasarayda anılan 25 yaşındaki forvetin transferinde sıcak gelişmeler yaşandı.

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunu şampiyon tamamlayan ve gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasarayda transfer gündeminin en önemli isimlerinden biri Çaykur Rizespor'un 25 yaşındaki forveti Vedat Muriç. Sarı kırmızılı kulüp konuyla ilgili girişimlerini hızlandırırken transfer süreciyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Vedat Muriç, Galatasaraya transferiyle ilgili olarak kulüp başkanı Hasan Kartal ile bir görüşme gerçekleştirdi. Muriç bu görüşmede Kartal'a, "Galatasarayda oynamak istiyorum." dedi.

Vedat Muriç kimdir | Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında?

Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında? İşte Vedat Muriç hakkında tüm bilgiler... Çaykur Rizespor cephesi Vedat Muriç 10 milyon Euroluk bonservis bedeli istediğini pek çok kez belirtirken Galatasaray Muriç için son olarak 3,5 milyon Euroluk bir teklifle Karadeniz ekibinin kapısını çaldı.

Muriç geçtiğimiz günlerde A Spor'a yaptığı açıklamada bonservis bedelinin gerçekçi seviyelere inmesini beklediğini söylemiş ve "Zaten bonservis görüşmeleri yapılıyorsa bu ayrılacağımın göstergesidir. Gönlüm Galatasarayda, sürecin tarafları yıpratmamasını istiyorum. Bugün için planlarım arasında yurt dışı yok." ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray Vedat Muriç ile anlaşma sağladı! Yıllık ücreti...

Sezon ortasında Kasımpaşadan 13 milyon Eurokarşılığında transfer ettikleri Mbaye Diagne'yi Suudi Arabistana satmaya hazırlanan Galatasarayda teknik direktör Fatih Terim Rizespor'un forveti Vedat Muriç'in transferine onay verdi. 2.5 milyon Euroile pazarlıklara başlayan sarı-kırmızılı kulüp, '3 milyon Euro sonraki satıştan %15 pay ve Ozornwafor'u 1 sene kiralık verelim' şeklinde teklifini revize etti. Rizespor cephesi medyaya "Vedat Muriç'in bonservisi 10 milyon Euro açıklamasını yapsa da 7 milyon Euroya indi.

EN BÜYÜK RAKİP TOULOUSE TRANSFERDEN ÇEKİLDİ

Vedat Muriç kimdir | Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında?

Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında? İşte Vedat Muriç hakkında tüm bilgiler... İki kulüp arasında Vedat Muriç için görüşmeler devam ederken, 3 milyon Euroteklif yapan Fransız temsilcisi Toulouse transferden çekildi. Daha önce Fenerbahçeile görüşen Kosovalı golcüye sarı-lacivertli kulüp 1.7 milyon Euroönermişti. Vedat Muriç, Fenerbahçeile sözlü olarak anlaştığı parayı Galatasaraydan da istedi ve sarı-kırmızılı kulüp 1.7 milyon Euroyıllık ücreti vermeyi kabul etti. Galatasaray bonservis teklifini 4 milyon Euronun üzerine çekerse Ç.Rizespor'un 'evet' diyebileceği konuşuluyor.

"Gerçekçi paralar istensin"

Vedat Muriç, transferinde istenen rakamlar konusunda A Spor'a açıklamalarda bulundu: "Bonservis bedelimin gerçekçi boyutlara inmesini bekliyorum. Zaten bonservis görüşmeleri yapılıyorsa, bu ayrılacağımın göstergesidir. Gönlüm Galatasarayda, sürecin tarafları yıpratmamasını diliyorum. Bugün için planlarım arasında yurt dışı yok."

Hedefi Şampiyonlar Ligi

Vedat Muriç kimdir | Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında?

Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında? İşte Vedat Muriç hakkında tüm bilgiler... ÇAYKUR Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Vedat Muriç'in Galatasaraya transfer olmak istediğini söyledi. Kartal, "Vedat Muriç'in gönlü Galatasaraydan yana ama bizim için her kulüp eşit. Şimdiye kadar gelen en yüksek teklif 2.5 milyon Euro Galatasaraydan sözlü, Toulouse'dan resmi teklif geldi. 3.5 milyon Euroda yetersiz bir teklif" dedi. Vedat'ın Galatasarayısrarının altında Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı yatıyor.

Vedat Muriç, 34 Süper Lig maçında 17 gol, 8 asistle toplam 25 gole katkı verdi

Vedat Muriç için resmi açıklama!

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Kulüpler Birliği toplantısında, FenerbahçeBaşkanı Ali Koçile Vedat Muriç transferi hakkında kısa bir görüşme yaptıklarını açıkladı

Hasan Kartal, toplantının ardından TRT Spor'a yaptığı açıklamada "Sayın Ali Koçşakayla karışık Vedat Muriç için konuştu. 'En iyi bize uyar' dedi. 'İstiyorsan al' dedim ama 'Şu rakamı veririm, bu rakamı veririm' demedi. Bizim kulüplere olan mesafemiz eşit şekilde. Biz en iyi teklifi verene, Vedat Muriç'i yollayacağız. Ayrıca onu da üzmek istemiyoruz. Daha 24 yaşında ve kendisini gösterebileceği bir yere gitmesini istiyoruz. Hayırlısı neyse, o olsun." dedi.

"3 MİLYON EUROYA SATMAYIZ, BİZDE KALSIN"

Vedat Muriç kimdir | Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında?

Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında? İşte Vedat Muriç hakkında tüm bilgiler... Golcü oyuncu Vedat Muriç'in transferiyle ilgili açıklamalarına devam eden Hasan Kartal, " Galatasaray Fenerbahçe Başakşehir Toulouse ve bir takımdan daha teklif var, adını bilmiyorum. Bizim duyumlarımız 3 milyon Eurocivarında ama bu rakama, bizde kalmasında daha hayır var. En çok rakamı verene satarız ama belli bir rakamın altına düşmek istemiyoruz. Vedat Muriç şu an tüm takımlara eşit mesafede." diye konuştu.

"LEHİMİZE BİR SÜREÇ İZLEYECEĞİZ"

Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında? İşte Vedat Muriç hakkında tüm bilgiler... Öte yandan Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, "Kimse Vedat Muriç'i spor kamuoyunda transfer söylentileri üzerinden itibarsızlaştırmaya çalışmasın. Vedat Muriç, altındeğerinde bir oyuncumuz." dedi.

Bakır yaptığı açıklamada, transfer sezonunda en çok konuşulan futbolculardan birinin oyuncuları Vedat Muriç olduğunu belirtti.

Muriç'in Süper Lig'de geçen sezon 17 gol attığını anımsatan Bakır, "Ligin en fazla gol atan ikinci oyuncusu. Attığı gollerin yanında takıma yaptığı katkı ortada. Transferde adının konuşulması elbette sevindirici ama biz ve taraftarımız Vedat Muriç'in takımda kalmasını istiyoruz. Fakat, oyuncumuzun gelecek planlamasına da saygı duyuyoruz. Yurt içi ve yurt dışından önemli takımlardan teklifler var. Sözlü olarak bazı kulüpler ile de görüştük. Vedat'ın ve kulübün lehine olan bir süreç izleyeceğiz." şeklinde konuştu.

Galatasarayda bu hafta, 'imza haftası'

Vedat Muriç kimdir | Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında?

Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında? İşte Vedat Muriç hakkında tüm bilgiler... Yeni sezonla birlikte şampiyonluğu, Avrupa ile taçlandırmak isteyen Galatasaray kaliteli bir kadro kurmayı planlarken, sözleşme aşamasına geldiği transferlere resmiyet kazandıracak.

Sarı-kırmızılılarda, 26 Haziran Çarşamba gününden itibaren büyük bir hareketlilik olacağı öğrenildi. KAP bildirimlerinin de bu hafta sonuna doğru yapılacağı belirtildi.

ŞENER VE JIMMY DURMAZ

Cim-Bom, Ryan Babel Şener Özbayraklı, Jimmy Durmaz gibi isimlerle anlaşma sağlarken, asker olan Şener'in durumu terhis tarihinin ardından netleşecek. Bu isimlerin hafta sonuna kadar kesinleştirileceği ifade edildi.

BANEGA, MURIQI, DENİZ TÜRÜÇ

Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında? İşte Vedat Muriç hakkında tüm bilgiler... Sarı-kırmızılılar ayrıca gündeminde tuttuğu oyuncular için girişimini hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların, gündemindeki Banega, Muric ve Deniz Türüç konusunda bu hafta önemli adımlar atacağı bildirildi.

Aslan, Arjantinli futbolcu Banega'dan kulübü Sevilla'yı ikna etmesini beklerken, Vedat Muric için Çaykur Rizespor, Deniz Türüç için ise Kayserisporile yeniden masaya oturulacak. Galatasaray Muric ve Deniz için tekliflerini revize edecek. Sarı-kırmızılılar, Kosovalı golcü Vedat Muric için 3 milyon euroluk teklifi 3.5 milyon euroya çıkardığı öğrenildi. Galatasarayın, Deniz Türüç için ise son olarak 3 milyon euroya çıkacağı belirtildi.

Vedat Muric’in gitmesini istemiyorum

Vedat Muriç kimdir | Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında?

Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında? İşte Vedat Muriç hakkında tüm bilgiler... Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal TRT SPOR’a açıklamalarda bulundu. Kartal, Vedat Muric’in takımdan gitmesini istemediğini fakat kulüp menfaatlerinin önemli olduğunu söyledi.

Kartal’ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

“11-12 oyuncu takımdan ayrıldı. Prensipte anlaştığımız futbolcular var. Bugün yarın resmi imzaları atarız. Bu bir süreç Kulübün ekonomisine uygun isimlerle devam edeceğiz. Ciddi bir şekilde çalışıyoruz. Kısa zamanda transferleri bitirmek istiyoruz”

“Vedat ile ilgili kesin bilgi yok. Ben gitmesini istemiyorum ama futbolcuların niyeti ve kulüp menfaati önemli. Şartlar önemli. Her gitmek istiyorum diyen futbolcu gidemez. 1 yıl daha sözleşmesi var. Kontratını iyileştirip devam edebiliriz. Gelen rakamlarla biz onu bir yere vermek istemiyoruz. Ben futbolcuyla konuşmadım. Sportif Direktörümüz bu işi yürütüyor”

“Avrupa kupalarını zorlayan bir takım kurmak istiyoruz. Hedeflerimizi büyütmek istiyoruz" 

Çaykur Rizespor Başkanı Kartal'dan Vedat Muric açıklaması

Vedat Muriç kimdir | Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında?

Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında? İşte Vedat Muriç hakkında tüm bilgiler... Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, Galatasarayve Fenerbahçenin, futbolcuları Vedat Muric için sözlü girişimde bulunduklarını ancak iki taraftan da henüz resmi bir transfer teklifinin gelmediğini söyledi.

Başkan Kartal, Ankara'da gerçekleştirilen TürkiyeFutbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Vedat Muric'in takımda kalıp kalmayacağı yönündeki soru üzerine Kartal, şu ifadeleri kullandı:

"Muric'in çok talibi var ama hocamız da kalmasını istiyor. Çok ahlaklı ve düzgün bir oyuncu. Kendisinin ne düşündüğünü bilmiyorum. Bize de Türk kulüplerinden resmi bir teklif gelmiş değil. Sadece Fransanın Toulouse takımından bir teklif geldi. Onun için neticeyi tam göremiyorum. Galatasarayve Fenerbahçenin bir girişimi var ama tam böyle masaya oturup, pazarlık aşamasına gelip, hani 'Buradan döndük, buradan dönmedik.' diyecek şeyim yok." 

Vedat Muriç kimdir | Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında?

Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? Vedat Muriç nereli ve kaç yaşında? İşte Vedat Muriç hakkında tüm bilgiler... Vedat Muric'in hem İstanbul kulüplerinde hem de Avrupa'da başarılı olacağına inandığını belirten Kartal, "Başarılı olmak için uğraşan bir oyuncu. Mücadeleci biri. Bana göre her yerde başarılı olur. Kulüp yönetiminde ve teknik kadroda bir sıkıntı olursa o çocuk başarılı olamayabilir." şeklinde konuştu.

Yeni teknik direktörleri İsmail Kartal'ın yeni sezon için çalışmalara başladığını ifade eden Kartal, şunları kaydetti:

"Şimdi yeni bir hocamız var. Mevcut ve kiralık olan oyuncularla hocamız görüşmelere başladı. İsmail Kartal zaten Rizeli. Şimdi normal bir takımda çalışmasıyla Rize'de çalışmasının daha farklı olacağından son derece eminim. Rize'nin çocuğu neticede. Hem taraftar olsun hem halk olsun hepimizde anında bir kabullenme oldu. Rize yeni sezona Kartal ile çok güzel devam edecek diye düşünüyorum."

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Bu kadarına da pes! Alacağını alamadığı ölen borçlusunun mezarını açtı cesedini ateşe verip yakmak istedi
Bu kadarına da pes! Alacağını alamadığı ölen borçlusunun mezarını açtı cesedini ateşe verip yakmak istedi
AK Partiden milletvekillerine uyarı geldi: "Yemeden içmeye, gezmeye ve Sosyal medya paylaşımlarınıza dikkat edin''
AK Partiden milletvekillerine uyarı geldi: "Yemeden içmeye, gezmeye ve Sosyal medya paylaşımlarınıza dikkat edin''
Başkan Erdoğan'dan çok sert DEM Parti açıklaması: ''Bedelini ödemeye hazır olmalılar''
Başkan Erdoğan'dan çok sert DEM Parti açıklaması: ''Bedelini ödemeye hazır olmalılar''
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: ''Kim yaparsa yapsın bedelini ağır öder''
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: ''Kim yaparsa yapsın bedelini ağır öder''
Çok Okunanlar
23 Nisan 2024 Salı günlük Burç yorumları | Aşırı bağlılıktan kaçının!
23 Nisan 2024 Salı günlük Burç yorumları | Aşırı bağlılıktan kaçının!
Başkan Erdoğan'dan çok sert DEM Parti açıklaması: ''Bedelini ödemeye hazır olmalılar''
Başkan Erdoğan'dan çok sert DEM Parti açıklaması: ''Bedelini ödemeye hazır olmalılar''
Kronik hastalığın varsa hemen başvur! Ayda 3.375 TL sosyal yardım
Kronik hastalığın varsa hemen başvur! Ayda 3.375 TL sosyal yardım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: ''Kim yaparsa yapsın bedelini ağır öder''
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: ''Kim yaparsa yapsın bedelini ağır öder''
Yorumlananlar