Vedat Muriç transferinde mutlu son!

Galatasaray Vedat Muriç için Rizespor ile 3 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştı. Karadenizli yönetim peşin para isterken, Galatasaray ise taksit yaptırma derdinde gözüküyor. Peki Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? Tüm detaylar haberimizin içinde...

Vedat Muriç transferinde mutlu son!

Galatasarayiçin Vedat Muriç transferi gündemde. Anlaşılan rakam için ise Cimbom taksit yapma yolunda. Peki Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? Tüm detaylar haberimizin içinde...

GalatasarayVedat Muriç için Çaykur Rizespor ile büyük oranda el sıkıştı. Geçtiğimiz sezon Karadeniz ekibinde çok iyi bir performans sergileyen Kosovalı golcü icin 10 milyon eurobonservis bedeli isteyen Çaykur Rizespor Yönetimi gelen 2. teklifi masaya yatırdı.

ALBAYRAK DA DEVREYE GİRDİ

Vedat Muriç transferinde mutlu son!

GalatasarayMuriç için önce 2 milyon 500 bin Euroönerdi. Ç.Rizespor bu teklifi değerlendirmeye almayacağını açıklamasına rağmen araya Abdurrahim Albayrak girince pazarlıklar yeniden başladı.

ORTAK NOKTADA BULUŞTULAR

Vedat Muriç transferinde mutlu son!

Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? Tüm detaylar haberimizin içinde... Çaykur Rizespor 6 milyon Euroya inince Galatasaraybu kez Karadeniz kulübüne 3 milyon 500 bin Euroteklif etti. Vedat Muriç'in de G.Saray'ı istemesi üzerine taraflar bu transfer için büyük oranda anlaşma sağladı.

ÇAYKUR RİZESPOR PEŞİN İSTİYOR

Vedat Muriç transferinde mutlu son!

Galatasarayın bu parayı taksitler halinde ödemek istediği ancak Rize spor'un parayı peşin istediği öğrenildi. Muriç'in de bonuslarla birlikte 2 milyon 200 bin eurokazanacağı öğrenildi.

Vedat Muriç bu sezon 36 resmi karşılaşmada 17 kez fileleri sarstı. Kosovalı golcü performansıyla göz doldurdu.​

VEDAT MURİÇ KİMDİR

Vedat Muriç transferinde mutlu son!

Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? 1994 doğumlu genç futbolcu Vedat Muriç Çaykur Rizespor’da forma giymekte. PTT1. Lig ekiplerinden Giresunsporforması giydi. Giresun’a ArnavutlukTeuta Durres takımından transfer olmuş ve kısa sürede büyük başarılara imza atmış ve büyük takımlarında takibi altına alınmıştır. Babası Orhan Muriç’te döneminde profesyonel futbolcu idi ancak maç esnasında kalp krizi geçirmiş ve yaşantısını yitirmiştir. Vedat Muriç aslen ArnavutlukKosova Prizren’lidir. Hem Türkiyehemde Arnavutlukvatandaşıdır. Milli takıma seçilme durumunda TürkiyeMilli Takımında forma giyebilecektir.

KARİYERİ

Vedat Muriç transferinde mutlu son!

Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? Muriqi futbola 2005 yılında ülkesinin KF Liria takımında başladı. 2011 yılında profesyonel oldu. Bu takımda 10 maça çıktı 3 gol attı. 2013 yılında ise KS Teuta takımına transfer oldu. Bu takımda 18 maça çıktı 2 gol attı. 2014 yılında ise Besa takımına alınan oyuncu,2013-14 ara transfer döneminde Eskişehirspora denenmeye alındı. Sezon sonunda ise Eskişehirspora transfer oldu. Bu takımla hazırlık maçlarına çıkan Muriqi, transfer sezonu bitmeden Ağustos 2014'te Giresunspora transfer oldu.

Giresunspor(2014 - 2015)

Vedat Muriç transferinde mutlu son!

Giresunsporile ilk maçını Antalyaspora karşı yaptı ve bu maça sonradan girerek takımının beraberlik golünü uzatma dakikalarında buldu. İkinci maçını Konyaspora karşı TürkiyeKupasında oynadı. 2-1 kazandıkları maçta 1 gol 1 asist ile maçı tamamladı. Boluspor maçında ilk kez hat trick yaptı. Daha sonra da Kayseri Erciyesspormaçında 2 gol attı. PSV ve Fulham transfer için resmi teklifte bulundu fakat kulübü Giresunsportarafından reddedildi.

Vedat Muriç transferinde mutlu son!

Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? 2015-2016 Sezonunda, TFF 1.Lig de 33 maçta (17 gol 3 asist) performans sergiledi. Sezon sonunda, Vedat Muriqi 500 Bin € + Guido Kocer, Çağrı Bülbül ve Panajotis Dimitriadis'in bonservisleriyle Giresunsportakımına verilmesi ve bir sonraki transferinden de % 10 pay karşılığında GençlerbirliğiSK takımına transfer oldu.

Gençlerbirliği(2016 - 2017)

Vedat Muriç transferinde mutlu son!

2016-2017 Sezonunda, teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetimindeki GençlerbirliğiSK'ne 30 Mayıs 2016 tarihinde, Vedat Muriqi 500 Bin € + Guido Kocer, Çağrı Bülbül ve Panajotis Dimitriadis'in bonservisleriyle Giresunsportakımına verilmesi ve bir sonraki transferinden de % 10 pay karşılığında GençlerbirliğiSK takımına transfer oldu.

Vedat Muriç transferinde mutlu son!

Vedat Muriç kimdir? Vedat Muriç hangi takıma transfer oldu? Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonunda, 21 Ağustos 2016 tarihinde, Ankara 19 Mayıs stadyumunda, 1.hafta da GençlerbirliğiSK, Gaziantepsor ile karşılaştı. Maçta 64.dk.da Cosmin Matei yerine oyuna girdi. 87.dk. da Aydın Karabulut'un asistinde, golü attı. Gençlerbirliği2-0 maçı kazandı. Vedat Muriqi süper ligdeki ilk golünü atmış oldu.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡