Yavuz Seçkin kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Evli mi?

'İbo Show'un yeni bölüm konukları arasında yer alan Yavuz Seçkin hakkında bir çok soru araştırılmaya başlandı. Avrupa Yakası'nda Sertaç karakteriyle hafızalarda yer edinen Yavuz Seçkin oyunculuğunun yanı sıra stand-up gösteriyle de tanınmaktadır. İşte Yavuz Seçkin kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Evli mi? sorularının yanıtları ve daha fazlası...

Yavuz Seçkin kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Evli mi?

Dizi ve filmlerde rol alan Yavuz Seçkin, başarılı oyunculuğunun yanında radyo ve TV programcılığı ve stand-up gösterileri de yapmıştır. Star TV ekranlarında ekranlarında yayımlanan  'İbo Show'un bu haftaki konularından bir olan Yavuz Seçkin kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Evli mi? hakkında bazı bilgiler haberimizde...

YAVUZ SEÇKİN KİMDİR, NERELİDİR, KAÇ YAŞINDA?

2.Ocak 1969 İstanbul doğumlu olan Yavuz Seçkin oğlu burcudur. Gençlik yıllarında esnaflık yapan Seçkin arkadaşlarının ısrarı ile “İner misin Çıkar mısın” adlı yarışmaya katılmış ve hayatı değişmeye başlamıştır. 

Yarışmadan birinci olan Seçkin 28 yaşında taklit yeteneği ile ünlenmeye başlamıştır. " On Parmak On Marifet " isimli yarışmaya da katılan Yavuz Seçkin aynı yarışmada İsmail Baki Tuncer ile tanışıp birlikte radyo programı yapmıştır. 

2002 yılında "Yavuz'un Minibüsü" adlı programıyla Radyo Klas'ta yayın hayatına başlayan Seçkin, daha sonra programında telefon şakalarına yer vererek birçok ünlüye şakalar yaparak adından sıkça söz ettirmiştir.

Yavuz Seçkin kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Evli mi?

Seçkin, Radyo Klas'tan ayrıldıktan sonra Süper FM'de program yapmaya başladı bir yandan da televizyon skeçlerinde yer aldı.

Yavuz Seçkin, partneri İsmail Baki Tuncer ile birlikte Süleyman Demirel, Bülent Ecevit, Bülent Ersoy, Ahmet Çakar, Güneri Civaoğlu, Mehmet Ali Birand, Cemil İpekçi, Erman Toroğlu, Aziz Yıldırım, Hıncal Uluç, Fatih Terim gibi bir çok ünlünün taklitini yapmasıyla bilinmektedir. 

2004 - 2009 yılları arasında Avrupa Yakası dizisinde “Sertaç” rolü ile televizyon dünyasına adım atan Seçkin, ardından stand-up gösterileri, şov programları (Co-Medya) ve reklam filmleri yaptı. 

2008'de TV 8'de medyatik ünlülerimizin tiplemelerinin yer aldığı, aralara da kendi halk tiplemelerimizin serpiştirildiği bir medya komedisi “Co-medya" adlı komedi programında yer aldı. 

Yavuz Seçkin kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Evli mi?

EVLİ Mİ?

İkinci evliliğini bale öğretmeni ve balerin Dicle Güler ile 12 haziran 2010 tarihinde yapan Seçkin'in Güler'den de Asya Mila (d. 20 Ağustos 2012) adında bir kızı vardır.

DİCLE GÜLER KİMDİR? 

Balerin Dicle Güler ile 12 haziran 2010 tarihinde yapan Seçkin'in Güler'den de Asya Mila (d. 20 Ağustos 2012) adında bir kızı vardır.

Detaylı biyografisine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

YAVUZ SEÇKİN'İN YER ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER  

Senaryo:
2016 - Yıldızlar da Kayar: Das Borak (Sinema Filmi)

Yapımcı :
2016 - Yıldızlar da Kayar: Das Borak (Sinema Filmi)

Oyuncu :
2016 - Yıldızlar da Kayar: Das Borak (Das borak-Bekir) (Sinema Filmi)
2016 - Oldu mu Şimdi? (Yaşar)(Sinema Filmi)
2013 - Galip Derviş (Doktor Tarkan) (Konuk oyuncu) (TV Dizisi)
2012 - İşler Güçler (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2012 - Oğlum Bak Git (Orhan) (Sinema Filmi)
2012 - Yalan Dünya (TV Dizisi)
2008 - Sevimli Dinazor Tatilde (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)
2008 - Comedya
2008 - Anında Görüntü Show (Kendisi) (TV Dizisi)
2006 - Sevimli Dinazor (Seslendirme) (Sinema Filmi)
2006 - Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu (Anadol) (Sinema Filmi)
2004 - 2009 - Avrupa Yakası (Sertaç) (TV Dizisi)
2002 - Hastayım Doktor (TV Dizisi)
1999 - Yılan Hikayesi (Ercüment) (TV Dizisi)
1995 - Çiçek Taksi (TV Dizisi)

Yavuz Seçkin kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Yavuz Seçkin'in eşi kim?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡