Yem Teknolojisi ve Hayvan Besleme Teknikeri Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Yem Teknolojisi ve Hayvan Besleme Teknikeri maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Yem Teknolojisi ve Hayvan Besleme Teknikeri iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Yem Teknolojisi ve Hayvan Besleme Teknikeri iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Yem Teknolojisi ve Hayvan Besleme Teknikeri Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Yem Teknolojisi ve Hayvan Besleme Teknikeri görev tanımı nedir, Yem Teknolojisi ve Hayvan Besleme Teknikeri ne iş yapar, Yem Teknolojisi ve Hayvan Besleme Teknikeri olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Yem Teknolojisi ve Hayvan Besleme Teknikeri mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Yem Teknolojisi ve Hayvan Besleme Teknikeri Tanımı;

Başarılı bir hayvansal üretimin sağlanması amacıyla kaliteli yem temini ve üretimi aşamasında yem fabrikalarında; yem üretim makinelerinin kullanımı ve hammadde kalitesinin denetlenmesinde, küçük ve büyük ölçekli çiftliklerde ise hayvanların beslenmesi (küçükbaş, büyükbaş, kanatlı) konularıyla ilgilenen kişidir.

Yem Teknolojisi ve Hayvan Besleme Teknikeri Maaşı Ne Kadar? 2023 Yem Teknolojisi ve Hayvan Besleme Teknikeri Maaşları

Yem Teknolojisi ve Hayvan Besleme Teknikeri maaşı ortalama aylık 9128 _TL’dir. En düşük Yem Teknolojisi ve Hayvan Besleme Teknikeri maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 9750 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Yem Teknolojisi ve Hayvan Besleme Teknikeri iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Yem Teknolojisi ve Hayvan Besleme Teknikeri İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

3142.65

Meslek Adı :

Yem Teknolojisi ve Hayvan Besleme Teknikeri

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Teknisyenler, Teknikerler Ve Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Bilim Ve Mühendislik İle İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Yaşam Bilimleri Teknisyenleri Ve İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Birim Grubu :

Tarım Teknisyenleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Önlisans

Görev ve İşlem Basamakları :

Yem Teknolojisi ve Hayvan Besleme Teknikeri; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Hammadde kalite kontrolü yapmak,

b) Yem makinelerinin çalışmalarının takibi yapmak,

c) Üretilen mamül maddenin kalitesinin takibi yapmak, ,

d) İşçilerin denetimi gibi konularda sorumlu mühendise yardımcı olmak,

e) Küçük ve büyük ölçekli bir çiftlikte görev alabilecekleri gibi kendi işlerini de kurmak

f) Silaj üretimi, yem bitkilerini yetiştirme, hayvan besleme, rasyon hazırlama, management (Bakım, besleme,yönetim) konularıyla ilgilenmek, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Yem Teknolojisi ve Hayvan Besleme Teknikeri maaşlarına ek olarak sizlerde Yem Teknolojisi ve Hayvan Besleme Teknikeri mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN