Yengeç Burcu Özellikleri | Kadını, erkeği, aşk, iş, sağlık hayatı, sevdikleri...

Astroloji de 12 burç takımından dördüncü sırada yerini alan Yengeç burcunun genel özellikleri vatandaşlar tarafından çokça merak ediliyor. Yengeç burcunun aşk, iş, sağlık hayatı ve daha fazlasını sizler için araştırıp haberimizde yer verdik. İşte Yengeç burcuyla ilgili bilinmesi gereken tüm bilgiler...

Yengeç Burcu Özellikleri | Kadını, erkeği, aşk, iş, sağlık hayatı, sevdikleri...

Burçların insan hayatına etkileri olduğu tüm dünyada bilinen bir durum... Peki 12 burçlar arasında dördüncü sırada olan Yengeç burcunun insan yaşamına ne gibi etkileri var? Bu burcun genel özellikleri neler? Bu burçtan olan kişiler çevreye nasıl bir tutum ve davranış sergiliyor? İşte bu soruların tüm cevaplarını ve Yengeç Burcu ile ilgili tüm bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz. 

YENGEÇ BURCU ÖZELLİKLERİ

YENGEÇ BURCU GRUBU

Su grubundan olan Yengeç burçları, türünde negatiflik özelliğini bulundurmaktadır.

YENGEÇ BURCU YÖNETİCİ GEZEGENİ

Ay

YENGEÇ BURCU RENGİ

Gümüş, gri, eflatun

YENGEÇ BURCU UĞURLU TAŞI

  İnci

YENGEÇ BURCU UĞURLU SAYISI

2

YENGEÇ BURCUNUN ŞANSLI GÜNÜ

Pazartesi

YENGEÇ BURCUNUN ANLAŞTIĞI BURÇLAR

 Akrep, Balık, Oğlak

YENGEÇ BURCUNUN ANLAŞAMADIĞI BURÇLAR

İkizler, Yay, Kova

YENGEÇ BURCUNUN SEVDİĞİ ŞEHİRLER

 İstanbul, Amsterdam, Milano, Manchester, Stockholm

YENGEÇ BURCUNUN METALİ

Gümüş

YENGEÇ BURCUNUN ÇİÇEKLERİ 

Nilüfer, beyaz gül, zambak

YENGEÇ BURCUNUN AĞAÇLARI

Defne, köknar

YENGEÇ BURCUNU TANIMLAYAN SÖZ

'Kendimi hissettiklerimde arıyorum'

Yengeç Burcu Özellikleri | Kadını, erkeği, aşk, iş, sağlık hayatı, sevdikleri...

YENGEÇ BURCUNUN KİŞİSEL ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Evine ve ailesine çok düşkün olan Yengeç burçları, duygusallık ve duyarlılık açısından kendilerini çok iyi geliştirmişlerdir. Bu özelliklerini karşısındakine iyi derecede aktaran bu kişiler, etrafındaki kişilerden de aynı hassasiyeti beklerler. Alıngan ve kuruntulu yanı ise onları geçinmesi zor biri yapar. Daima sorumluluklarından kaçmayan Yengeç burçlarının bu özelliği onlara mükemmeliyetçiliği getirir. Yemeğe ve sofraya meraklı olan olan bu burçtaki kişiler, müziğe ve dinsel konulara karşı bayağı ilgilidir.

Yengeç Burcu Özellikleri | Kadını, erkeği, aşk, iş, sağlık hayatı, sevdikleri...

YENGEÇ BURCU FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Bu burçtaki kişiler genellikle orta veya kısa boylu, yuvarlak yüzlü ve beyaz tenlidir. Yengeç kadınlarının gençliklerindeki güzellikleri beslenmelerine dikkat  etmedikleri takdirde kötüleşebilir. Genelde mavi gözlü olan bu burçtaki kişilerin saçları da kahverengidir.

YENGEÇ BURCU KADINI

Aile değerleri bağlı Yengeç kadınları, istenen sevgi ve ilgiliyi eşlerinden gördükleri takdirde muhteşem bir anneye dönüşebilir. Evlerinde zaman geçirmeyi seven Yengeç kadınlarının çocuklarla da araları oldukça iyidir. Eğer bir Yengeç kadınıyla birliktelik yaşayacaksanız onu kırmamaya ve aldatmamaya önem verin. Genellikle duygularını taşıyacak yapıya sahip bir erkek arayan bu kişiler, partnerleri tarafından gerekli beklentileri karşılandıklarında ömür boyu mutlu edebilir. 

YENGEÇ BURCU ERKEĞİ

Kadının da olduğu gibi burcun özelliğinde olan erkekler de aile değerlerine bağlıdır. Bu kişiler anlayışlı, şefkatli, merhametli ve evine bağlı erkeklerdir. Yemek yemeyi ve yapmayı çok severler. Çevresi tarafından aranılan ve sevilen insanlardır. İyi bir baba ve eş olan bu burçtaki kişiler, çocuklarına karşı da oldukça korumacı bir iç güdüyle yaklaşırlar. Alınganlık ve kırılganlık özelliği bu burcun erkeğinde de oldukça kendini hissettirir.

Yengeç Burcu Özellikleri | Kadını, erkeği, aşk, iş, sağlık hayatı, sevdikleri...

YENGEÇ BURCUNUN AŞK HAYATI NASILDIR?

Mantığından çok duygularıyla hareket eden Yengeç burçları, sevgi dolu ve sahiplenici özellikleriyle zirveyi oynamaktadır. Aşkı için yapamayacağı şey yoktur. Karşısındakine karşı duygularını hemen belli  etmez. Daima ilk hareketi karşısındakilerden bekler. Sevdiği kişiyi herkesten korur ve sakınır. Aşk onlar için önemli bir olgudur. Genelde platonik aşığı oynayan tiplerdir. Uzun soluklu ilişkilerin burcu olan bu kişiler flört durumlarına fazla sıcak bakmaz. Ruh hali aniden değişkenlik gösteren bu burçlar bir anda endişe ve korkuya kapılabilir. Fazlasıyla takıntılı olabilir. Ona karşı genellikle sabırlı ve sevgi dolu olmalısınız.

YENGEÇ BURCUNUN İŞ HAYATI NASILDIR?

Çevresindekilere karşı hemen güvenme eğilimi göstermeyen bu burçtaki kişiler ilk önce etrafındaki kişileri tanımak ister. Sevgi ve saygıya büyük önem veren bu burçlar, çevresindekilerden de aynı duyguları görmek ister. İş yerindeki herkesle arkadaşlık kurmak ister. Korumacı tavrı ise iş yerinde sıkıntılara neden olabilir. 

YENGEÇ BURCUNUN SAĞLIK HAYATI NASILDIR?

Yemek yemeyi çok seven bu burçtaki kişiler, çabucak kilo alabilir. Bundan dolayı eğer düzenli spor yapmazlarsa metabolizmalarında ciddi hastalıklara yol açabilir. Daha çok hastalık olarak vücutlarında mide ülseri, on iki parmak bağırsakla ilgili rahatsızlıklar, süt bezlerini ilgilendiren problemler görülebilir. Hayatında duygusal hareketliliğin çok olduğu Yengeçlerde psikolojik rahatsızlıklarda sıkça görülebilir. 

Yengeç Burcu Özellikleri | Kadını, erkeği, aşk, iş, sağlık hayatı, sevdikleri...

YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLAR

Duygu durumları sıklıkla değişkenlik gösteren bu kişileri rol yapma yetenekleri oldukça gelişmiştir. Bir anda sevinçli bir anda üzüntülü gözükebilir. Bu sayede en belirgin özellikleri olan gizliliği iyi bir şeklide kullanabilirler. Bulunduğu ortama kolayca uyum sağlayan bu kişiler, ne kadar sessiz ve sakin birisi olarak gözükse de sabırsız ve katı davranışlar sergileyebilir. Çoğu konuda da yetenekleri oldukları için ünlü ve servet sahibi olmayı hedefleyebilirler.

YENGEÇ BURCUNDAKİ KİŞİLER NELERİ SEVER?

Duygusal bağlamı güçlü olan Yengeç burcu kadınına  iç çamaşırı, romantik bir şamdan, bir buket gül ve takı setleri alabilirsiniz. Evcil olan bu kişilere en güzel hediyelerden birisi de mutfak gereçleri, dekorasyon malzemeleri olabilir. Erkekler içinse çanta, cüzdan, fotoğraf makinesi, DVD filmleri, maket gemi hediye olarak düşünülebilir. 

YENGEÇ BURCU OLAN ÜNLÜLERİ

Yengeç burcu ünlülerinden bilinen kişiler;

Müjde Ar, Sylvester Stallone, Tom Cruise, Bedrettin Dalan, Türkan Şoray, Sezen Aksu, Julius Caesar (Sezar), Lady Diana, Kenan Evren, Louis Armstrong, Nelson Rockefeller, Yul Brynner; Ernest Hemingway, Hermann Hesse, Kafka, Ringo Starr, Mireille Mathieu, Nathalie Wood, Reha Muhtar, Aşkın Nur Yengi, Pınar Altuğ, Harun Kolçak...

 

 

 

1
0
0
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡